V případě zájmu můžu přivézt 1,0 Rosela Pestrá Pastel štěp. na Modrou kr. 2018,pěkný samec z 5 m voliery.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
.....zhanam mnichov 2x samec okrem zelenych a modrych s dna prevezmem hodonin peter
Vy jste ale divný ptáček.V tématu Nový burzovní pořádek Nitra 2019 se navážíte do Hodonína a jiných českých burz že jsou semeniště nemocí a měly by je okamžitě zrušit a najednou si tam jedete nakupovat ptáky.Zřejmě čekáte příznivější cenu než v Nitře a tak už vám asi nevadí ani ten hrozný Hodonín.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
.....zhanam mnichov 2x samec okrem zelenych a modrych s dna prevezmem hodonin peter
na Nitru...musim reagovat na tie nezmysly mozno uroveň NL,D,..nedosiahne ale pani v CZ vy nikdy nedosiahnete uroven Nitry zas nikdy co sa tyka do počtu a kvality a podmienok okrem Kromreríz vsetko chlievy a treba to zatvorit prenasanie chorob..a co sa tyka tych WC vy tam tie WC ani nemate a oštavate vsade rohy fuj hnus stacilo hodonin,prerov...gruchy nitra - nikdo mu nic neprodávejte, poněvadž špiní všechny chovatele nejen z Čech, Moravy ale i z dalších okolních států. Ať si jezdí do Nitry a bude od něj klid. U nás si rohy ochcávat nenecháme.
moravák
napsal(a):
na Nitru...musim reagovat na tie nezmysly mozno uroveň NL,D,..nedosiahne ale pani v CZ vy nikdy nedosiahnete uroven Nitry zas nikdy co sa tyka do počtu a kvality a podmienok okrem Kromreríz vsetko chlievy a treba to zatvorit prenasanie chorob..a co sa tyka tych WC vy tam tie WC ani nemate a oštavate vsade rohy fuj hnus stacilo hodonin,prerov...gruchy nitra - nikdo mu nic neprodávejte, poněvadž špiní všechny chovatele nejen z Čech, Moravy ale i z dalších okolních států. Ať si jezdí do Nitry a bude od něj klid. U nás si rohy ochcávat nenecháme.
Súhlasím s vami,len škoda že na gruchy Nitra -takto reagujete mali ste mu ponúknuť požadované vtáky a potom mu to na mieste spočítať a hnať ho z Hodonína poriadnymi palicami svinským krokom,nevychovanca nevychovaného...
...Moravak tu ste sa mi v Hodonine a vsade po burzach strkali aby od vas pobral andulky po 1.3eu,zebricky po 1eu nakolko to mnozite na mraky v CZ vtakov nakupim najlacnejsie v europe zadarmo...a mnichov mam uz zajednanych lutino,albino s dna po 90eu v Hodonine...smejem sa a v NR som ich zo stola predal po 180-200eu vysmaty taky ste mnoziteli zajitra super nakupim andulky po 2.5eu rano a o 8h 1.8eu kus..taka bude cena andulek v hodonine zajitra smejem sa januar budicek a rady budu po cestu u vsetkych vykupcov..treba to mnozit zadarmo a tu nadavat krasny vecer gruchy nitra zajitra nakupim za extra ceny v Hodonine...krasny vecer
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
...Moravak tu ste sa mi v Hodonine a vsade po burzach strkali aby od vas pobral andulky po 1.3eu,zebricky po 1eu nakolko to mnozite na mraky v CZ vtakov nakupim najlacnejsie v europe zadarmo...a mnichov mam uz zajednanych lutino,albino s dna po 90eu v Hodonine...smejem sa a v NR som ich zo stola predal po 180-200eu vysmaty taky ste mnoziteli zajitra super nakupim andulky po 2.5eu rano a o 8h 1.8eu kus..taka bude cena andulek v hodonine zajitra smejem sa januar budicek a rady budu po cestu u vsetkych vykupcov..treba to mnozit zadarmo a tu nadavat krasny vecer gruchy nitra zajitra nakupim za extra ceny v Hodonine...krasny vecer
Prípad pre psychiatra a daňovákov.😶
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
Neviem kolko rokov zaoberáte vtákmi ale to určite nieste chovatel ale prékupník.ked chovatel má dat o 100% vyac tak pojde aj on treba aj do holanska Napisal Ste už dost ale uverí Vám ten kdo ešte nebol na žiadné burze.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
Nemá cenu reagovat na tento komentář a kdo si tento článek přečte, tak si udělá obrázek o překupníkovy GRUCHY 77. Rád bych se setkal s člověkem, který prodává mnichy lutino, albino za 90 eu, to musí být opravdu množitel ne chovatel a ta cena odpovídá kvalitě. Raději se pohybujte v tom vašem regionu, ať tady na nějakého poctivého chovatele z Moravy nebo Čech nenarazíte. Do výkupu, hlavně Sovákom neprodám ani brko, poněvadž vidím jakou reklamu děláte vašim poctivým SLOVENSKÝM kolegům. Chovu a překupnictví zdar. Více na váš článek už reagovat nebudu, neboť jsem si udělal o vás představu co jste za člověka.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
...nakupene modre mnichy po 40eu,albino,lutino 90eu.. ,a kakadu ruzovy par za 500eu..super burza...andulky sme ani nebrali to donesu bulhary,.rumuni po 1eu..pri ich plate 200eu mesacne..este podotykam v pardubice som bral mnichov farba,modra,seda bez dna po 30eu..gruchy nitra
A pak jsi se vzbudil a zjistil jsi že to byl krásnej sen 😴😴😂😂😂😂😂
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
...nakupene modre mnichy po 40eu,albino,lutino 90eu.. ,a kakadu ruzovy par za 500eu..super burza...andulky sme ani nebrali to donesu bulhary,.rumuni po 1eu..pri ich plate 200eu mesacne..este podotykam v pardubice som bral mnichov farba,modra,seda bez dna po 30eu..gruchy nitra
Pán gruchy 77 naštévte aj burzi na vychode Košice,Továrná,Kapušani.bežne tam vykupuje Rumunské vykupca momentálne andulky za 3,5 eur.asi ? aby mohol Vám donest do Nitri.za 1 eur.a tie kakadure boli asi na plagáte.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
Primitívny priekupnícky buran bez chrbtovej kosti a bez kože na tvári.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
A to si vážně myslíš že v Čechách a na ˇMoravě se najdou stejní hlupáci jako Ty aby ti prodali za takové ceny?Bylo by moc fajn aby někdo zveřejnil identitu tohoto překupníka a pomlouvače.Ideálně proto aby byl odchycen a vrácen tam kam patří.
petajz
napsal(a):
A to si vážně myslíš že v Čechách a na ˇMoravě se najdou stejní hlupáci jako Ty aby ti prodali za takové ceny?Bylo by moc fajn aby někdo zveřejnil identitu tohoto překupníka a pomlouvače.Ideálně proto aby byl odchycen a vrácen tam kam patří.
Nebude to dlouho trvat a někteří chovatelé se již na něj chystají. Může být třeba i maskovaný, pomalu jsou jemu na stopě a dostane co mu patří.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
Peter neber si ti v zlom,som Slovák ale za takých ako si Ty a teba podobných sa musím hanbíť ,ďalej nemienim tvoje správanie komentovať,asi by to bolo zbytočné
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja viem že je to tažké,ale netřeba na to reagovat.Je vidiet že gruchy 77 nie je konpletný.Chýbaju mu dva vitaminy I a Q.
Paloo

XXX.XXX.166.194
Vymenim mojho samca korele kružkovany, minulorocny sedo-cierno-biely za 100% samicu tohotrocnu alebo minuloročnu,kruzkovanu, alebo kupim . Prevezmem na najbližšej burze v Hodonine.