Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.4
Pár obrázků z těchto: https://docplayer.es/68380743-El-carpodaco-mejicano-y-sus-mutaciones.html a dalších stránek.
Na obrázcích jsou základní mutace + kombinace některých těchto mutací.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.4
V přírodě bývají pozorovány straky, bohužel v chovech tato mutace zatím podchycena nebyla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.4
vegh
napsal(a):
Chovaťel Nitrti má aj odchov strakaté.
Děkuji za informaci, jsem rád že jsem se mýlil:) Myslím, že zrovna tato mutace by mexické hýly mohla zase trochu zatraktivnit, alespoň pro hobby chovatele, chovatelé-šlechtitelé se jí možná naopak budou vyhýbat, ale dá se s ní pracovat, zpravidelnit vzor.. už jsem našel i inzerát na samičku z Příbrami, obrázek z inzerátu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Děkuji za informaci, jsem rád že jsem se mýlil:) Myslím, že zrovna tato mutace by mexické hýly mohla zase trochu zatraktivnit, alespoň pro hobby chovatele, chovatelé-šlechtitelé se jí možná naopak budou vyhýbat, ale dá se s ní pracovat, zpravidelnit vzor.. už jsem našel i inzerát na samičku z Příbrami, obrázek z inzerátu.
Asi tak pred 5-mi rokmi som predal jednému chov.na burze Nitre viac kusov o rok my ukazoval fotky mobile že odchoval strakaté.nemám nan kontak.ja som odchoval raz jednu bielu a jednu slabu straku.momentálne už mám len 2,0.
Dobry den planuji nafotit a vytvorit clanek o mexikanech. Chovam ruzne mutace Isabela, pheo, opal, hnedy opal, pastel. Na pristi rok pripravuji jejich kombinace. Chovu zdar Makyna
turbo1

XXX.XXX.212.17
Prosím,nemá někdo na prodej mutační mexikance, jižní Morava, mám zájem o 2-3pary. Dekuji