Po záväznej dohode priveziem korely výstavného typu. Chovné páry, odchov R18.
Ryzovniky, väčšina samice.
pořadatel

XXX.XXX.33.12
Vážení návštěvníci.
Na výstavišti v Přerově došlo k úpravě parkovacích ploch a parkovacích míst je nyní dostatek.
Od dubna 2019 se mění vstupné na Setkání chovatelů.
2. neděli v měsíci je vstupné 40,-Kč a parkovné se ruší.
Na akci 4. neděli v měsíci je vstupné 30,-Kč a parkovné se ruší.
S přáním hezkého dne, pořadatelé Setkání chovatelů v Přerově.
pořadatel
napsal(a):
Vážení návštěvníci.
Na výstavišti v Přerově došlo k úpravě parkovacích ploch a parkovacích míst je nyní dostatek.
Dobrý večer,
jen by mě zajímalo, proč akce začíná již v pět hodin? Aby jsme něco koupili,
počítám tam být opravdu brzo. Jelikož jsme i z větší dálky, budeme vstávat ve 3 hod.
To je opravdu brzo. Zvláště pro vnoučata, které chtějí jet s námi.
Děkuji
Valérie22
napsal(a):
Dobrý večer,
jen by mě zajímalo, proč akce začíná již v pět hodin? Aby jsme něco koupili,
počítám tam být opravdu brzo. Jelikož jsme i z větší dálky, budeme vstávat ve 3 hod.
To je opravdu brzo. Zvláště pro vnoučata, které chtějí jet s námi.
Děkuji
To ešte vstávate neskoro... Máte pravdu! Prečo nemôže byť začiatok burzy o 8 ??? Aj ja by som zobral syna na burzu, veľmi by sa chcel ísť pozrieť, ale je to nereálne... Či v Čechách, či na Slovensku, je to nemožné... Smutné...
pořadatel
napsal(a):
Vážení návštěvníci.
Když to čtu tak mi to připadá že parkovné naopak zaplatí každý návštěvník i když autem dovnitř vůbec nepojede,ještě zavést příplatek za vstup do prasečáku a je vymalováno.
Koupím samici amazoňana modročelého 4-15let, Tel: 732 954 615 nebo rbayer@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

luki10000
napsal(a):
To ešte vstávate neskoro... Máte pravdu! Prečo nemôže byť začiatok burzy o 8 ??? Aj ja by som zobral syna na burzu, veľmi by sa chcel ísť pozrieť, ale je to nereálne... Či v Čechách, či na Slovensku, je to nemožné... Smutné...
Představte si v létě začít v 8. Pokud by se měla zachovat ta doba, po kterou burza je (jestli se nepletu-pět hodin), tak by se udělalo již dvě hodinky po začátku burzy vedro, což zvířatům v přepravkách nesvědčí. V příhodné počasí by to šlo, ale zase dřívější konec burzy znamená dřívější návrat domů.
Dle mého je to takto vyhovující a neměnil bych to. Však taky nikdo Vás nenutí, abyste tam jezdil na pět. Můžete přece i později, i když hrozí, že hůře seženete či prodáte, nebo přijet na začátek a dobře vybrat.
hugoboss

XXX.XXX.195.162
Jenom by mě zajímalo proč se zdražilo vstupné na 40,- Kč !!!!!! Asi bude v prasečáku nové osvětlení a klimatizace.
napsal(a):
Představte si v létě začít v 8. Pokud by se měla zachovat ta doba, po kterou burza je (jestli se nepletu-pět hodin), tak by se udělalo již dvě hodinky po začátku burzy vedro, což zvířatům v přepravkách nesvědčí. V příhodné počasí by to šlo, ale zase dřívější konec burzy znamená dřívější návrat domů.
Dle mého je to takto vyhovující a neměnil bych to. Však taky nikdo Vás nenutí, abyste tam jezdil na pět. Můžete přece i později, i když hrozí, že hůře seženete či prodáte, nebo přijet na začátek a dobře vybrat.
Aj v lete nebude také teplo do 10 hodiny... A máte pravdu, keď neprídem na piatu, už sa mi neoplatí ani chodiť. A nechodím na burzu, aby som bol čo najskôr doma... To je podľa mňa blbosť...
hugoboss
napsal(a):
Jenom by mě zajímalo proč se zdražilo vstupné na 40,- Kč !!!!!! Asi bude v prasečáku nové osvětlení a klimatizace.
V Nitre burza zdražela rovno o 1€ - tam sa s tým nesrali. Môžete byť radi, že máte korunu, preto zdražovanie o 100 percent a viac by bolo v prípade koruny veľmi okaté. Napríklad u nás na Slovensku je akciový mobil za 1€, u vás v Česku je za 1 korunu atď..
zdravím.moh by jsem vzít čističku na zrní pro ptactvo,kdyby měl někdo zájem,tel.702550468.
luki10000
napsal(a):
Su burzy na východnom Slovensku, ktore sa začínaju o 8.00 hod, lebo tu ludia idu najskorej do kostola a potom na burzu.napr: Košice,Kapušany, Továrné.Ale na západe to je všetko o 5.00hod,
Môžem doniesť po dohode minuloročné odchovy, ale len samcov motýlkov modrohlavých a tygríčkov bodkovaných.
corvuscorax
napsal(a):
Ve Zwolle začínala burza v 9 hodin a trvala až do odpoledne a nikomu "zadel" neupadla. Chodí tam celé rodiny i s dětmi, případnými novými chovateli. Jen u nás se blbne takhle brzy,
Snáď sa v budúcnosti nájde nejaký usporiadateľ ktorý uskutoční burzu ako sa koná vo Zwole a budú spokojný aj tí čo niesu spokojný,len treba dúfať a možno na nich bude viac návštev ako na doteraz konajúcich sa burzách.
corvuscorax
napsal(a):
Ve Zwolle začínala burza v 9 hodin a trvala až do odpoledne a nikomu "zadel" neupadla. Chodí tam celé rodiny i s dětmi, případnými novými chovateli. Jen u nás se blbne takhle brzy,
Trochu to poupravím ve Zwolle začíná burza pro prodávající v 6:15, pro veřejnost opravdu v 8:30. Jinak tady se pletou dvě věci, Zwolle je 2x za rok již tradiční největší burza v Evropě u nás máme naše burzy každý týden (1x měsíčně) a začátek v 5:00 je v pohodě, kdo chce přijde kdo ne tak ať vyrazí třeba v 9:00, každopádně to není rodinný výlet je to opravdu setkání chovatelů (maximálně Kroměříž má pořádný zázemí a kam se dá rodinka vyvést). Vstupné u nás je cca 1€ mimo Přerov kde už neví jak se vrátit k původním (ziskům) návštěvnosti tak zdraží (kdybych to neměl za rohem tak tam už nejezdím).
Kdo chce doma spát ať se vyspí je to svobodná volba každého. Mě to nevadí. JP

Dobrý den,jaká cena andulek byla prosím ve výkupu a na stole,brali prosím př.korely a straky?Děkuji za slušnou odpověd.
jardda
napsal(a):
Trochu to poupravím ve Zwolle začíná burza pro prodávající v 6:15, pro veřejnost opravdu v 8:30. Jinak tady se pletou dvě věci, Zwolle je 2x za rok již tradiční největší burza v Evropě u nás máme naše burzy každý týden (1x měsíčně) a začátek v 5:00 je v pohodě, kdo chce přijde kdo ne tak ať vyrazí třeba v 9:00, každopádně to není rodinný výlet je to opravdu setkání chovatelů (maximálně Kroměříž má pořádný zázemí a kam se dá rodinka vyvést). Vstupné u nás je cca 1€ mimo Přerov kde už neví jak se vrátit k původním (ziskům) návštěvnosti tak zdraží (kdybych to neměl za rohem tak tam už nejezdím).
Kdo chce doma spát ať se vyspí je to svobodná volba každého. Mě to nevadí. JP
Tak zdražení po 15 letech z 30 na 40 KČ je moc ??? Parkovné z 10,- na 0 ,-. Když jedete sám tak to ani nepoznáte.
Kde stojí burza v ČR 1 euro ?Rád je tam zajedu podpořit. Nechápu Vaši reakci.

pokorny
napsal(a):
Andulky ve výkupu byly za 60 Kč, po 8. hodině už někteří výkupci nebrali, na stole 200 Kč. Korely mutace ve výkupu 300 Kč, jestli brali přírodní nevím.
Děkuji.
Petr301

XXX.XXX.214.124
Andulky jsem daval panu Martínkovi za 80 Korely po 400 všechny mutace skvělá cena .

Petr301
napsal(a):
Andulky jsem daval panu Martínkovi za 80 Korely po 400 všechny mutace skvělá cena .
Dobrá práce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
V KM také za 40 kč-bez zbytečných protestů.
ters
napsal(a):
Tak zdražení po 15 letech z 30 na 40 KČ je moc ??? Parkovné z 10,- na 0 ,-. Když jedete sám tak to ani nepoznáte.
Kde stojí burza v ČR 1 euro ?Rád je tam zajedu podpořit. Nechápu Vaši reakci.
Vzhledem ke komfortu který současná burza v Přerově nabízí je jakákoliv diskuze o ceně vstupného bezpředmětná.Já jsem byl na burze po přestěhování do prasečáku jen jednou a od té doby tam nejezdím,ve velké hale to mělo nějakou úroveň, v současné době ani zadarmo.

pavon
napsal(a):
Vzhledem ke komfortu který současná burza v Přerově nabízí je jakákoliv diskuze o ceně vstupného bezpředmětná.Já jsem byl na burze po přestěhování do prasečáku jen jednou a od té doby tam nejezdím,ve velké hale to mělo nějakou úroveň, v současné době ani zadarmo.
No je to asi tak že Přerov už proti Kroměříži nemá šanci,ale musíme vzít v potaz že pořadatelé v Přerově si plac pronajímají a okolí není jejich,kdežto Kroměříž je vysloveně stavěn na burzovní akce,určitě za přispění EU dotací jako dnes vše.Přerov byl také stavěn na Výstavi ale v minulém století a tet je to tak jak to je.Ale začátek burzy,může být tak jak v Kromclu,kulturně v šest.Tot můj názor.A 30kč nebo 40kč?Nechte toho,to snad není ani zapotřebí probírat.