Uživatel s deaktivovaným účtem

Sice jsem spíše přes drůbež, ale s tímto bych zkusil poradit.
Jestli pták zmizel z dohledu a byl nový, tak je jeho návrat zázrakem. Něco jiného by byla přivyklá andulka. Ta by mohla klidně vletět domů oknem.
Pokud ji vidíte na zahradě a toulá se v okolí, tak by ji mohly táhnout voliéry s andulkami k sobě. A třeba ji někdo chytne. Pokud se bude vědět, že je to Váš hledaný pták, tak slušný člověk ho vrátí.
camell

XXX.XXX.234.203
Choď ju hľadať, andulka ďaleko nezaleti.
Držím palce mám andulku viem aké sú chce to roky kým sa nauči že inde ako doma mi lepšie nebude..
Lorfindel
napsal(a):
Dneska v 13:25 mi uletěla andulka v Chropyni a byla koupena včera na burze v Kroměříži tak vás prosím o radu co dělat aby se vrátila
Zdravím,šance téměř nulová,Andulky jsou nomádi,létájí ve své domovině na velké vzdálenosti,a jejich zpáteční orientační smysl nefunguje,není to holub!Možná vletí někomu do okna,až bude mít hlad,ale spíš se stane kořistí predátorů,což jsou v naší přírodě i větší zpěvní ptáci,je to neobvyklý zjev,a i hejno vrabců dokáže podobné ptáky uštvat k smrti!K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Po dnešním hnusném počasí v Chropyni- déšť, silný vítr,ochlazení se její šance na návrat budou rovnat zázraku.U té příští dávat větší pozor.
Přidám zkušenost, vloni v létě k nám přiletěla andulka. Nebo spíš ji nějak přihnal náš kocour. Seděla na jabloni u nás na dvorku. Nachystala jsem klec s krmením(bohužel jsem měla pouze směs pro holuby) nebyli jsme chovatelé exotů a klec umístila na stříšku králíkárny pod tou jabloní. Andulka musela být evidentně vyhladovělá, protože na to krmení do té klece vlezla. A jak se cpala zrním, tak jsme dvířka od klece zavřeli. Od té doby je u nás a z nás se stali chovatelé papoušků Přikoupili jsme k ní samečka a ještě vloni odchovali několik mladých. No a dnes máme na dvoře pod tou jabloní velkou voliéru