Po dohode mozem zobrat 0,1 amazonan modrocely, mensia forma aestiva, rok 17, urcene DNA, bez vady
(Zadavatel temy zrejme myslel burzu v termine 28.4.19)
Aj ja idem len nakúpiť krmivo... Vtáky neberiem, radšej Prerov... To čo naši súdruhovia v Slovenskom chovateľskom zväze dokazujú je grc!!! Konečne sa niečo zmenilo, myslím kontrolu kruzkovania bez kontroly mláďat cites 1. Ale dojebalo sa oveľa viac!!! To len na margo, že ovládajú aj túto burzu... Veľmi rád som chodil do Nitry, ale teraz keď už musím ísť na burzu, tak už len preto, lebo musim ísť súrne kúpiť krmivo...
Burza paráda. Vo výkupe čo sa srdce zaziadalo. Na stoloch vecsina prenosiek, niektoré poriadne zasrate, možno ešte z Krškan...Možno by stačilo polovica stolov. Bohatý výber akvatera, vodných a jazierkovych rastlín, rýb. Vtáctvo v ponuke čo sa kvality týka ako na každej burze od top po také čo by tam ten múdry nemal vpustiť ani na parkovisko. Prekvapili ma amady modrolice, párik skorcov ametyst, lori cervenopaskovy a zltohlavy- euteles, rozely ciernohlave, alex.ciernohlave, tuším aj quelea cervenohlavá- snovač. Embargo urobilo svoje a aj začiatok sezóny samozrejme sa podpísal na chudobnosti burzy. Ak má byť toto pozdvihnutie úrovne tak asi nechápem súvislosti...
zbosace
napsal(a):
Burza paráda. Vo výkupe čo sa srdce zaziadalo. Na stoloch vecsina prenosiek, niektoré poriadne zasrate, možno ešte z Krškan...Možno by stačilo polovica stolov. Bohatý výber akvatera, vodných a jazierkovych rastlín, rýb. Vtáctvo v ponuke čo sa kvality týka ako na každej burze od top po také čo by tam ten múdry nemal vpustiť ani na parkovisko. Prekvapili ma amady modrolice, párik skorcov ametyst, lori cervenopaskovy a zltohlavy- euteles, rozely ciernohlave, alex.ciernohlave, tuším aj quelea cervenohlavá- snovač. Embargo urobilo svoje a aj začiatok sezóny samozrejme sa podpísal na chudobnosti burzy. Ak má byť toto pozdvihnutie úrovne tak asi nechápem súvislosti...
Plne súhlasím,ešte doplním že prístup na výstavisko katastrofa a pokiaľ to nenapravila polícia u organizátorov z okamžitým otvorením hlavnéj brány,začo ˇja osobne ďakujem policajtom lebo by som v tej rade stál možno ešte teraz,zdokumentované fotografie na dnešnéj burze z Nitry ako sa dodržiavajú nové pravidlá burzového poriadku zverejním časom dodatočne,nech sa na mňa nikto nehnevá.
nitra

XXX.XXX.176.38
Munch
napsal(a):
Burza velmi dobra. Chronicki kritizeri usporiadajte burzu podla vašich predstav aby sme zirali nad vašimi schopnosťami.
...nadavate a bolo vas tam ako v maku skratka topka vo vychodnom bloku 111111
Munch
napsal(a):
Burza velmi dobra. Chronicki kritizeri usporiadajte burzu podla vašich predstav aby sme zirali nad vašimi schopnosťami.
Nikto tu nieje chronicky kritik čo si povie svoj názor a má pravdu zas sa neurážajte,ty ktorý z burzy profitujú nech sa snažia burzu zlepšovať a nie zhoršovať,je to čím ďalej tým horšie a to nehovorím o zmenách termínov búrz mimo určenia termínu nato stanovený,to na českých burzách ani nieje vidieť a v Nitre myslím tento rok je už zmena termínu tretí krát a to bude ešte len piaty mesiac,ak sa mýlim tak ma opravte.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Do Nitri sme chodili 9-10 X za rok.Aj ked sme nič nepredávali ani nepotrebovali niečo kupit.Len tak na výlet.Teraz sme tam neboli 7 mesiacov a vobec nás to netrápi.Chodíme pravidelne do Kromneríža.