kubas997
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat jaká je cena u tohoto druhu za přírodní a mutační jedince. děkuji předem za slušné odpovědi. :)
Čistou formu molinae, krásné a velké kusy, jsem bez problémů prodával za 1500,-Kč/ks s DNA, odchov pod rodiči. Kamarád prodává za stejnou cenu.
Ručně dokrmené za 3000,-Kč/kus.
vegh
napsal(a):
Timi cenami suchlasím jedine Vykupčí da len 500-za kus jedno či je mutáce či prirodné.pátralsom za žluté-dulet holansko 450-500 eur.kus.
Pineapple dilute take nazyvan suncheek 500€ opalin dilute 450€
Rozdil mezi skorice opalin dilute (suncheek) a skorice opalin (pineapple)
Zelenolici .. 😏
Dobrý den. Omlouvám se, že využívám toto vlákno ke svým dotazům. Chtěl bych požádat chovatele o slušné odpověďi. Na některé věci jsem v článcích na internetu nenalezl odpovědi. Již dlouho mě lákají Pyrury zelenolící a rád bych si 1 mutační pár pořídil. Dle toho co jsem vyčetl vím, že někdo tyto ptáky chová v bednových klecích o rozměrech od třeba 100x50x50 cm až po 2x2x1 m, někdo pravděpodobně i ve větších. Vzhledem k tomu, že chci chovat pár samostatně a do vytápěného zimoviště bych je rád stěhoval bez odchytu i s klecí, tak v mém případě pravděpodobně postavím další voliéru přímo pro ně. Bude to kovová voliéra (i když by údajně lamino bylo také bez problémů co se týče okusu) o délce 150 - 200 cm. Nejsem si jist výškou a hloubkou. Výška 50x50 cm se mi zdá málo. Co pokládáte za optimální rozměry? 100 cm výška a minimálně 50 cm hloubka? Druhý dotaz se týká pletiva. Na svých voliérách používám v posledních letech již pouze pletivo Cassanet a na tuto ho dám také. Nikde jsem se ale nedočetl nic o velikosti ok a síle drátu pro Pyrury zelenolící. Mám doma zbytek role s oky 16x16x1,2 mm. Zvolili by jste toto pletivo nebo by bylo kvůli predátorům, kteří se mohou v sezóně u voliéry pohybovat lepší dát menší oka 12,7x12,7 mm? Tam je ale síla drátu pouze 1,05 mm. Není to málo? U Senegalců mám 19x19x1,45 mm, takže pro Pyrury předpokládám nebude takto silné třeba. Děkuji za odpovědi.