Dobré rady jste dostal. Jen moje zkušenost. Dnes preferované svařované pletivo je pěkné a pro drobné ptáky vhodné. U papoušků, kteří více šplhají po pletivu, to jsou i ti vaši amazoňani je problém v tom, že si odřou o ostré pletivo ocasní pera. U pleteného pletiva to nehrozí. Pokud ve voliéře bude dost větví a nejen dvě bidla, tak po pletivu polezou minimálně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moudivláček
napsal(a):
Dobré rady jste dostal. Jen moje zkušenost. Dnes preferované svařované pletivo je pěkné a pro drobné ptáky vhodné. U papoušků, kteří více šplhají po pletivu, to jsou i ti vaši amazoňani je problém v tom, že si odřou o ostré pletivo ocasní pera. U pleteného pletiva to nehrozí. Pokud ve voliéře bude dost větví a nejen dvě bidla, tak po pletivu polezou minimálně.
Moje zkušenosti s pletivem jsou přesně opačné. Ve voliéře se svařovaným pletivem, mám amazoňany modročelé a jejich opeření je bezvadné. Ve voliéře s pleteným pletivem mám amazoňany žlutokrké a jejich ocasní opeření je hrozné. Oba páry mají voliéru přes 6 metrú. Dále mám amazonky modrohlavé ve volieře se svařovaným pletivem a jejich opeření je taky bezvadné. Já bych volil svařované. Ale je celkem možné že to nezáleží na pletivu.