Mám společnou venkovní voliéru pro 3 páry andulek a chci odchovy rozlišit barevně kroužky....sehnala jsem rozdělávací kroužky, které se spojí k sobě, nejsou to zacvakávací. Připadnou mi nepraktické pro budoucí mláďata a nebezpečné, že se andulka někde zachytí. Mám hobby chov ne na registraci. Jakou máte zkušenost s těmi zacvakávacími nebo jaké použít a kde prosím sehnat/nejlépe zaslat poštou/...? Děkuji za zprávy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kroužky na andulky můžete objednat u firmy Šesták vel. 4,2 v několika barvách.
versko
napsal(a):
Mám společnou venkovní voliéru pro 3 páry andulek a chci odchovy rozlišit barevně kroužky....sehnala jsem rozdělávací kroužky, které se spojí k sobě, nejsou to zacvakávací. Připadnou mi nepraktické pro budoucí mláďata a nebezpečné, že se andulka někde zachytí. Mám hobby chov ne na registraci. Jakou máte zkušenost s těmi zacvakávacími nebo jaké použít a kde prosím sehnat/nejlépe zaslat poštou/...? Děkuji za zprávy
Při společném chovu nelze odchovy rozlišit. K dotazu ty rozlišovací jsou dobré pouze u drobotiny u papoušků (andulek) pouze dočasně ,proto také doporučuji kroužky Straka,nebo Šesták.
Taky mám 3 páry andulí a přemýšlela jak mladé od sebe rozlišit. Nakonec jsem objednala 3 barvy od firmy Straka.Jsou to pevné kroužky a je potřeba vysledovat velikost mláďat na okroužkování. Po několika nezdarech jsem to nakonec vychytala a momentálně mám všechny mláďata okroužkované. Takže za mě určitě kroužky pevné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Při společném chovu několika párů v tomto případě andulek mláďata rozlišíte,ale nemáte záruku jejich otce!