Jak by měl vypadat vím, ale nevím jestli se v chovech vyskytuje, píše se, že vzácně.
Koupil jsem před rokem jedince v Praze, má pocházet od významného chovatele z j.Ćech, nebudu jmenovat. Jedinec vizuálně splňuje standard uváděný v různých zdrojích. Budu věčný za fundovanou odpověď. Třeba se stane zázrak a někdo odpoví. Fotka by řekla víc, ale až po případné reakci.
+
No jsou tu prej i v čistý formě většinou tu jsou križenci se surinamci prodejnost v čr nejistá po cenovým kolapsu oratrixu čistou formu asi prodáte jen do zahraničí v čr vám to nikdo nezaplati . Pochybuji že se k tomu vyjádří nějaký chovatel co je chová takže fundovanou odpověď asi nedostanete
kubanec
napsal(a):
No jsou tu prej i v čistý formě většinou tu jsou križenci se surinamci prodejnost v čr nejistá po cenovým kolapsu oratrixu čistou formu asi prodáte jen do zahraničí v čr vám to nikdo nezaplati . Pochybuji že se k tomu vyjádří nějaký chovatel co je chová takže fundovanou odpověď asi nedostanete
Děkuji za první veřejnou reakci. Interní jsem také dostal. Myslím si, že to je kříženec, koupil jsem ho jako am. modročelého. Zajímalo by mě hlavně ramínko. Má tam být jen červená nebo se může objevit i několik žlutých pírek? Dotázal jsem se včera i pana Č. Drozdka tak uvidím.
No nejsem odbornik zbarveni jsou variabilní ale myslím si že z vrchu by měl bejt červený ze vnitřního křídla jestly má nějaký žlutý pirka toť otázka protože i ti co mají kříženec tak vám budou do očí tvrdit že mají čistou formu na inernetu se dají dohledat fotky čistý formy tak můžete porovnávat . No ale otázka zní co teď s tim samcem co k němu ? Na slovensku je jeden chovatel chová tvrdi že má čistou formu před dvěma roky držel cenu 1000 € za kus pak by měli bejt v jižních čechách
kubanec
napsal(a):
Dejte fotku toho vašeho samce a mužem se tu dohadovat co by to mohlo bejt .....ale nějakou s detajlem hlavy ne něco zeleného co se krčí někde v rohu voliery .....
Pošlu vám fotku interní zprávou, možná i zde veřejně. Bude to chvíli trvat, už jaksi nestíhám. Děkuji Vám za reakci, bohužel stovky diskutujících mlčí. Jste zářná vyjímka.