Rozvoz krmiva po jihomoravském kraji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2019 08:25
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.170.10

Návrh na diskuzi jestli by byl zájem o rozvoz krmiv po jihomoravském kraji. Jednalo by se o krmiva pro exoty zrniny doplňky,stravy,vaječné směsi atd,poté krmiva pro hospodářské zvířectvo. Rozvoz by byl každý týden.

18.6.2019 09:10
drobot

XXX.XXX.22.167

Záleželo by na značkách krmiv a v neposlední řadě i na cenách.Jinak nápad dobrý.

18.6.2019 09:59
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.173.45

Proto jsem píší o jakou značku by byl největší zájem nevidím problém i ve více značkách a ohledně cen.Ceny budou podle konkurence.Určitě nic přemrštěného.

18.6.2019 19:01
drobot

XXX.XXX.22.167

Nejlépe Del.Nature, W.Molen.

18.6.2019 22:10
ONV

XXX.XXX.217.21

rozvozkrmivjmk napsal(a):
Návrh na diskuzi jestli by byl zájem o rozvoz krmiv po jihomoravském kraji. Jednalo by se o krmiva pro exoty zrniny doplňky,stravy,vaječné směsi atd,poté krmiva pro hospodářské zvířectvo. Rozvoz by byl každý týden.

CO TAK ZAPLATIT SI REKLAMU !

bacil

19.6.2019 04:08
bacil

XXX.XXX.167.26

ONV napsal(a):

Mapuje si trh, reklamu si zaplatí až zjistí jestli je zájem.

19.6.2019 04:58
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

Nevím co vám na příspěvku vadí Trolit dokážu taky. Že by lidská závist nebo že to nenapadlo vás?

19.6.2019 05:50
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.3.212

ONV napsal(a):

Nechápu váš příspěvek o co vám jde myslím si že je úplně zcestný. Nelíbí se vám to nekomentujte.Pokud vím tak to nabízí 2 lidi a jejich kvality zrnin jsou mizerné.Proto tu je diskuse jestli by byl zájem nebo ne nikdo vám nic nevnucuje ale né všichni lidé mají tolik času jako vy aby jezdili po burzách. Pro mě samotného by bylo jednodušší si obědnat a vím že mi to dovezou do týdne a mám po starostech.A nevidím důvod platit hned reklamu nebojte peníze na to jsou ale pokud nebude zájem tak to nemá přece smysl.

19.6.2019 18:04
kkki

XXX.XXX.54.213

Zdravím,nechte rejpaly nebo závistivce,zájem by určitě byl,záleží na cenách,nabídce a kvalitě.K.

19.6.2019 18:14
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.250.43

kkki napsal(a):
Zdravím,nechte rejpaly nebo závistivce,zájem by určitě byl,záleží na cenách,nabídce a kvalitě.K.

Oni mě určitě nerozhází a rozhodně neodradí.
A za vás by to byla jaká značka?

20.6.2019 14:11
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Záleží také na tom jestli by bylo nutné nakupovat ve velkém nebo by stačilo i více druhů zrnin po pár kilech? Za jakou cenu za dovoz.

20.6.2019 19:03
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

corvuscorax napsal(a):
Záleží také na tom jestli by bylo nutné nakupovat ve velkém nebo by stačilo i více druhů zrnin po pár kilech? Za jakou cenu za dovoz.

Rozhodně bych preferoval dostupné váhy směsi zrnin u dodavatele (jakože dostupné balení) když budou dělat kilovky budou kilovky. Samozřejmně u vaječných směsí a granulí bych rozvažoval.

20.6.2019 19:07
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

Hlavně chci zrní dodávat v originál obalech aby mě nikdo nemohl nařknout že tam je o 100g míň

MišaH.

20.6.2019 19:26
MišaH.

XXX.XXX.240.46

Rozhodně bych preferoval dostupné váhy směsi zrnin u dodavatele (jakože dostupné balení) když budou dělat kilovky budou kilovky. Samozřejmně u vaječných směsí a granulí bych rozvažoval.

S rozvažováním bych byla hodně opatrná, musíte na to mít vhodné prostory, abyste pár kg nerozvážil a zbytek nevyhodil. V horším případě nedodal zákazníkům něco né zrovna jakostního.

A ještě jedna věc, která mě k tomu OT napadá - pokud dopravu zpoplatníte, musíte si vyřídit koncesi.

20.6.2019 20:40
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

MišaH. napsal(a):
S rozvažováním bych byla hodně opatrná, musíte na to mít vhodné prostory, abyste pár kg nerozvážil a zbytek nevyhodil. V horším případě nedodal zákazníkům něco né zrovna jakostního.

A ještě jedna věc, která mě k tomu OT napadá - pokud dopravu zpoplatníte, musíte si vyřídit koncesi.

Nebojte vím co obnáší rozvažování jezdil jsem po burzách dříve.Akorát musím pozjišťovat tu dopravu velice děkuji za upozornění.

21.6.2019 07:10
frodik

XXX.XXX.233.6

Nebojte vím co obnáší rozvažování jezdil jsem po burzách dříve.Akorát musím pozjišťovat tu dopravu velice děkuji za upozornění.

Nic ve zlém, jedna skupina chovatelů co má papoušky si směsi nechá míchat dle vlastní receptury a s dodavatelem je spokojená a spíš ho měnit nebudou. Druhá skupina nakupuje ve velkém nekvalitní krmení aby je to moc nestálo tomu cenově nemůžete konkurovat a ta třetí skupina co má jen pár papoušků Vás asi neuživí , protože koupí jeden pytel třeba na tři měsíce a je otázkou jestli pojedete 100km kvůli třem pytlů. Jinak samozřejmě Vám fandím já osobně používám značky Avicentra, Deli natur a míchanice od Witte molen . Musíte jít s cenou za dovoz pod cenu PPL a pak byste mohl uspět.

21.6.2019 08:06
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.254.241

frodik napsal(a):
Nic ve zlém, jedna skupina chovatelů co má papoušky si směsi nechá míchat dle vlastní receptury a s dodavatelem je spokojená a spíš ho měnit nebudou. Druhá skupina nakupuje ve velkém nekvalitní krmení aby je to moc nestálo tomu cenově nemůžete konkurovat a ta třetí skupina co má jen pár papoušků Vás asi neuživí , protože koupí jeden pytel třeba na tři měsíce a je otázkou jestli pojedete 100km kvůli třem pytlů. Jinak samozřejmě Vám fandím já osobně používám značky Avicentra, Deli natur a míchanice od Witte molen . Musíte jít s cenou za dovoz pod cenu PPL a pak byste mohl uspět.

Jsem zastánce názoru stačí když kape nemusí pršet. Ale Avicentru beru taky a witte molen taky. Samozřeejmně že kvůli 1 pytlu nepojedu 100km to se nevyplatí mám v plánu při objednávce nad 2500 dopravu zdarma.

MišaH.

21.6.2019 09:28
MišaH.

XXX.XXX.146.0

Jsem zastánce názoru stačí když kape nemusí pršet. Ale Avicentru beru taky a witte molen taky. Samozřeejmně že kvůli 1 pytlu nepojedu 100km to se nevyplatí mám v plánu při objednávce nad 2500 dopravu zdarma.

Ono je hlavní otázkou, jestli budete schopný konkurovat E-shopům, které drží ceny pomalu na nákupce a dopravu zdarma jsou schopný dát třeba od 500kč. Co si budeme nalhávat, pro většinu zákazníků je rozhodující cena, tady musíte zvážit, jestli v téhle konkurenci obstojíte a bude Vám to něco přinášet, aby z toho kapání bylo aspoň na pojištění a daně.

22.6.2019 18:47
petikk

XXX.XXX.80.91

Když půjdete pod cenu nejlevnějších e-shopů o 10 % a doprava bude zdarma,tak nebudete vědět kam dřív

MišaH.

22.6.2019 19:13
MišaH.

XXX.XXX.182.61

petikk napsal(a):
Když půjdete pod cenu nejlevnějších e-shopů o 10 % a doprava bude zdarma,tak nebudete vědět kam dřív

No, tak to to bude muset pán asi dotovat pokud nebude nabírat zboží ve velkém a přímo od výrobce, tak za cenu nejlevnějších E-shopů ani nenakoupí. natož, aby mohl slevit 10% a dovážet zdarma

22.6.2019 22:56
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

Máte přehled o nákupních cenách u výrobců?Víte jaké mají prodejci marže? Vzhledem k tomu že jsem jezdil burzy a kontakty a slevy mám pořád.A odebírám krmení pořád pro sebe a chovatele kolem. Mě zajímá o jaké značky by byl zájem. Věci co se týče obchodu cen a dodavatelů nechte na mne.

MišaH.

23.6.2019 09:56
MišaH.

XXX.XXX.252.133

Máte přehled o nákupních cenách u výrobců?Víte jaké mají prodejci marže? Vzhledem k tomu že jsem jezdil burzy a kontakty a slevy mám pořád.A odebírám krmení pořád pro sebe a chovatele kolem. Mě zajímá o jaké značky by byl zájem. Věci co se týče obchodu cen a dodavatelů nechte na mne.

Pokud je to na mně, tak ano, v tomto směru mám velmi dobrý přehled a letité zkušenosti.

A když jezdíte burzy a všechno tak dobře víte, tak asi máte přehled i o tom, o jaké značky je zájem kdybych já v téhle oblasti začínala, zajímaly by mě víc právě tyhle obchodní věci, přehled značek je hezká věc, ale podstatné je jestli to člověka užíví.

MilanK.

23.6.2019 17:33
MilanK.

XXX.XXX.161.55

Ano Míša má pravdu. Když jezdíte po burzách, kupujete a vozíte krmení ve velkém i pro známé, tak asi máte dobrý přehled co je na trhu za nabídku.Navíc když jste vy i známí spokojení s cenou i kvalitou. Proč tedy špekulujete ještě s dalšími značkami, nerozumím. Tvrdíte, že se v obchodních záležitostech dobře vyznáte a nepotřebujete v těchto věcech radit. No nevím co zde tedy čekáte za odpovědi? To asi nejste začátečník jak zmiňujete. Že by nějaký obchodník před krachem?

23.6.2019 19:17
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

Jezdit burzy je jedna věc a rozvážet krmení je věc druhá proto se ptám o co by byl zájem u rozvozu. Já sám za sebe jsem spokojený s Avicentrou a neměnil bych proto se ptám jestli by byl například zájem o Deli. Na burze jsem měl největší zájem o Avicentru a white molen.

23.6.2019 19:23
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.208.77

Je to jenom můj názor čím větší nabídka tím více lidí uspokojíte jde mi o to jestli mám dojednat další dodavatele nebo ne. Je mi jasný že od konkurence člověk nemůže čekat nic jiného než rejpání.To mi ale nevadí. Mě zajímá názor chovatelů kteří by měli zájem o rozvoz.

MilanK.

23.6.2019 21:35
MilanK.

XXX.XXX.161.55

Konkurence? To už ji máte? když teprve začínáte a nerozvezl jste ještě nikam ani gram krmiva

24.6.2019 07:18
rozvozkrmivjmk

XXX.XXX.157.210

MilanK. napsal(a):
Konkurence? To už ji máte? když teprve začínáte a nerozvezl jste ještě nikam ani gram krmiva

A na trhu je co? Že by konkurence???

Přidejte reakci

Přidat smajlík