gab

XXX.XXX.168.143
Dobry den možu rozdelit penanty do dvou budek.Budou rodiče krmit dal děkuj za odpoved
gab
napsal(a):
Dobry den možu rozdelit penanty do dvou budek.Budou rodiče krmit dal děkuj za odpoved
. Můžete, ale jestli budou krmit, to Vám nikdo neřekne. Neví, komu je přidělíte. Mně penanti krmili týden přidané mládě p. senegalského. Ale na vaši otázku zde budou jen akadamické diskuze jako ta moje. Závisí to na mnoha podmínkách. Tak berte vše s rezervou. Jen dodám, že 8 mně odchovali, ale i 10 bych nechal, ale krmit a krmit. Ne tam přijít jednou za den. A v horku se uvaří. A zase nepíšete jak velká je budka atd. To jsou tyto naše internetové rady. Ano, přečíst a udělat podle známých zkušených praktiků.
gab

XXX.XXX.168.143
Budka je 30na30 vyška 50
Moudivláček
napsal(a):
. Můžete, ale jestli budou krmit, to Vám nikdo neřekne. Neví, komu je přidělíte. Mně penanti krmili týden přidané mládě p. senegalského. Ale na vaši otázku zde budou jen akadamické diskuze jako ta moje. Závisí to na mnoha podmínkách. Tak berte vše s rezervou. Jen dodám, že 8 mně odchovali, ale i 10 bych nechal, ale krmit a krmit. Ne tam přijít jednou za den. A v horku se uvaří. A zase nepíšete jak velká je budka atd. To jsou tyto naše internetové rady. Ano, přečíst a udělat podle známých zkušených praktiků.
z vlastní zkušenosti 10ks rodiče dokáží vytáhout až na bidlo. jak ale píše kolega, je tam více proměnných. Teplotu v budce lze snížit sundáním stříšky. Muže se stát, že poslední 1-3 mláďata budou zaostávat a starší je ušlapou, i když mě samice zasedala až na kompletní snůžku a mladí se líhli během dvou dnů takže rozdíly byli minimální. Pokud máte jinde v budce starší mláďata, není od věci po nakroužkovaní 3 nejstarší podložit. Jinak souhlasím, krmit i 4x denně a často měnit v tomhle teplu míchanici, to množstí co za den spotřebují bude obrovské.