Dobrý den, při objednání za 100e jsem měl minule 4 lístky (já +3) se vstupem od 6 hodin (25euro osoba) nyní mám za stejnou cenu vstup pouze pro 3 (já +2), další lístek lze dokoupit za 15e (konečná cena 29e za osobu). Mají to tak i ostatní?
Jinak máme v autě ještě jedno místo kdyby měl někdo zájem jet. miroslavgazda@gmail.com
Trochu jste mě teď zaskočil, tak jsem to zkontrolovat a opravdu lístky přišli pro 4 lidi, na 10m stolu plus stánek a parkování.
Takže já tomu rozumím tak že 4 lidi navíc a já na stánek....
Toto je na lístku
Reservation number 19xxxxxxx entitles you to a ##PRICETYPE##, access for 4 persons and parking.
Toto psali v únoru 2019
stand 10 meter
(your stand and access for 4 persons - incl. 1 Parking)
JP
jardda
napsal(a):
Trochu jste mě teď zaskočil, tak jsem to zkontrolovat a opravdu lístky přišli pro 4 lidi, na 10m stolu plus stánek a parkování.
Takže já tomu rozumím tak že 4 lidi navíc a já na stánek....
Toto je na lístku
Reservation number 19xxxxxxx entitles you to a ##PRICETYPE##, access for 4 persons and parking.
Toto psali v únoru 2019
stand 10 meter
(your stand and access for 4 persons - incl. 1 Parking)
JP
No nevím - "Váš stánek a přístup pro 4 osoby, včetně jednoho parkování."
Čili podle mě:
- zaplacené metry na stole ("stánek")
- přístup pro celkem (maximálně) čtyři lidi
- parkování
Ale ještě jsem tam nebyl, letos se chystám poprvé - takže možná je to jak píšete (celkem pro 5), ale z textu mi to nevyplývá. Poznat by to mělo jít podle toho, kolik Vám přišlo lístků s QR kódem. Já jsem si bral 4 metry s přístupem pro dva lidi a přišly mi dva lístky.