Alex1836

XXX.XXX.18.112
Dnes jsem byl na burze v Přerově a řeknu Vám větší hnus jsem neviděl. Abych to uvedl na pravou míru naposledy v Přerově jsem byl asi před rokem a půl a to to ještě fungovalo ale dnes 10 lidí v reflexních vestách, kteří měli ukazovat lidem, kde se dá parkovat akorát se tam bavili a dívali se na auta. V hale jak v kurníku, chovatele zde nabízejí své exoty, ale nedá se tam ani dýchat a ten smrad. Stánky sám vetešník se zbožím z Číny. Bahno snad všude, kde se jen člověk podíval. Že já tam vůbec jel. Zlaté Holandsko.
Alex1836
napsal(a):
Dnes jsem byl na burze v Přerově a řeknu Vám větší hnus jsem neviděl. Abych to uvedl na pravou míru naposledy v Přerově jsem byl asi před rokem a půl a to to ještě fungovalo ale dnes 10 lidí v reflexních vestách, kteří měli ukazovat lidem, kde se dá parkovat akorát se tam bavili a dívali se na auta. V hale jak v kurníku, chovatele zde nabízejí své exoty, ale nedá se tam ani dýchat a ten smrad. Stánky sám vetešník se zbožím z Číny. Bahno snad všude, kde se jen člověk podíval. Že já tam vůbec jel. Zlaté Holandsko.
kde jste byl,já nakoupil a spokojenost
Alex1836
napsal(a):
Nehnevajte sa na mňa ale keby ste nemal anonimný účet tak by som Vás možno bral Vážne a napísal by som Vám do sprav diskutujúceho svoj názor,keď že ho nemáte Vám odporúčam aby ste burzu v Prerove už nikdy nenavštívil a chodil len do toho Vášho zlatého Holandska,Váš príspevok sa nezakladá celkom na pravde, za mňa spokojnosť predané z polovice vtáctva ostatné išlo domov a pôjde na budúcu burzu,kúpil som čo som potreboval.
Dobrý den, tři nejoblíbenější burzy v čechách jsou Kroměříž, Přerov a Tyniste. Kroměříž je v novém pěkné ale chybí mu podle mne duše .Přerov má své kouzlo hlavně v létě je podle mne super .tyto dvě burzy spolu "soupeři " jsou kousek od sebe ale v Kroměříži mají hodně moc věcí které nesouvisí s chovatelstvim moc piva a klobás nic proti.Je to v novém Ok ale Prerov má dobrou atmosféru a kouzlo.Tyniste já jezdím nejvíc,mam to kousek je na dobrém místě. Seženu vše co potřebuji na jakékoli burze. Buďme rádi že někdo něco dělá. Chovu zdar Karel.
Kouzlo bylo pro me ve velke hale v techto chlevech a smradu zadne kouzlo nevidim . jezdil jsem trikrat rocne vzdy to byl zazitek . stejne tak hodonin velke kasarna byli dobre az to nekomu zacalo vadit .nahrada uboha temer neexistujici socialni zarizeni v rohatci neochota poradatelu neco menit k lepsimu vzdy odkaz na mesto naproti tomu vzdy velka ucast asi stastne umisteni rakousko - slovensko - cr a klady snad velke prostory . presto tvrdim vitejte v cr. Co funguje zrusime.
Uživatel s deaktivovaným účtem

hzp
napsal(a):
No, já jsem se zařekl, že dokud nebude v Přerově odpovídající zázemí, tak mě tam nikdo neuvidí. To co tam je nyní prostě neodpovídá 21. století.
Jestli se postaví nová hala a bude tam umožněno pořádat burzy, tak samozřejmě proč ne.
Jak to s ní vůbec vypadá, děje se něco?
Promiň ale myslíš že tam na tebe někdo čeká ?
Alex1836

XXX.XXX.18.112
Jak to bylo v hale tak tam jezdilo o více lidí, a bylo to aspoň na slušné úrovni ale teď. To je jak s chovateli, někteří chovají papoušky v bordelu a tak se na takové burze cítí dobře a ti co to mají v čistotě tak tam ani nejezdí.
Alex1836
napsal(a):
Jak to bylo v hale tak tam jezdilo o více lidí, a bylo to aspoň na slušné úrovni ale teď. To je jak s chovateli, někteří chovají papoušky v bordelu a tak se na takové burze cítí dobře a ti co to mají v čistotě tak tam ani nejezdí.
A čo poviete nato keď nebudete mať kam celkom jazdiť viď príklad UH.HRADIŠTE,potom budete už spokojný, ale už nebudete môcť konšpirovať,prudiť,stonať a ohovárať a ešte aj anonimne .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Do Přerova jezdím od samého začátku kouzlo měl,ale to už skoro vyprchalo,zejména od doby kdy začal Kroměříž nedá se vůbec srovnávat.Mě také vadí pivo atd.tak si toho nevšímám,protože jsem tam za úplně jiným účelem.V Přerově jsem byl v neděli po delší době,nic moc-zase delší dobu nepojedu.
Prvý príspevok mi nedal nereagovať. Nie som žiadny veľký chovateľ a už vôbec nie priekupník. Mám 3 voliery a robím to pre relax. Doposiaľ som nikdy nebol na burze, po tom čo som počul ako to tam chodí som ani nevidel dôvod. Ale zvedavosť mi nedala a išiel som pozrieť v nedeľu do Přerova. Po prečítaných článkoch o tejto burze som sa aj trošku tešil, že to bude isto burza na úrovni. Po príchode na miesto o 6:30h mi hodnú chvíľu trvalo zorientovať sa, že či som tam správne. Keď som našiel halu s papagájmi, odpadol som. Tie doráňané chúdence, u niektorých som mal pochybnosť či dožijú koniec burzy , zalezené v rohoch prepravok, trasúce sa..... No poviem Vám, bolo to pre mňa veľké sklamanie. Ak by som mal hodnotiť úroveň burzy od 1-10 a 1 je najlepšie, tak môj dojem z burzy je 7 . A o tom, že o 8:30 lietal nad vtákmi alkoholický opar chovateľov ani nevravím...... Nie je nad to ísť priamo chovateľovi a vidieť ako sa o vtáky stará.

Zakin
napsal(a):
Prvý príspevok mi nedal nereagovať. Nie som žiadny veľký chovateľ a už vôbec nie priekupník. Mám 3 voliery a robím to pre relax. Doposiaľ som nikdy nebol na burze, po tom čo som počul ako to tam chodí som ani nevidel dôvod. Ale zvedavosť mi nedala a išiel som pozrieť v nedeľu do Přerova. Po prečítaných článkoch o tejto burze som sa aj trošku tešil, že to bude isto burza na úrovni. Po príchode na miesto o 6:30h mi hodnú chvíľu trvalo zorientovať sa, že či som tam správne. Keď som našiel halu s papagájmi, odpadol som. Tie doráňané chúdence, u niektorých som mal pochybnosť či dožijú koniec burzy , zalezené v rohoch prepravok, trasúce sa..... No poviem Vám, bolo to pre mňa veľké sklamanie. Ak by som mal hodnotiť úroveň burzy od 1-10 a 1 je najlepšie, tak môj dojem z burzy je 7 . A o tom, že o 8:30 lietal nad vtákmi alkoholický opar chovateľov ani nevravím...... Nie je nad to ísť priamo chovateľovi a vidieť ako sa o vtáky stará.
Nebudu obhajovat Přerov ani jiné burzy ale k vašemu příspěvku asi toto:pokud je pták vystresovaný z odchytu a následného převozu kolikrát i x desítek kilometrů určitě se vám v té přenosce nebude předvádět jako modelka to je snad jasné ne ? Jistě jste si všiml že na x metrech čtverečních je koncentrace x desítek (stovek) lidi a to s celé republiky i s okolních států tudíž kamarádi kteří to mají k sobě přes celou republiku a jindy se nevidí než občas na té burze taky zvané jako setkání chovatelů si asi nedají vodu z vodovodu ale pivko nebo panáka co je na tom k nepochopení? Kdyby jste přijel ke mě a já si před Vámi otevřel pivo tak taky ode mě nic nekoupíte jen proto že piju pivo a ne nějakou hnusnou černou vodu typu Coca-Cola?
napsal(a):
Promiň ale myslíš že tam na tebe někdo čeká ?
Překvapivě ano, čeká. Dost lidí co by chtělo ptáky trochu přiblížit se zeptá zda do Přerova jedu. Odpověď zní ne, dokud nebude odpovídající prostředí. Zrovna tuhle si to dal jeden Brňák ke mě domů a dost frflal, že to má o pěkných pár desítek km dál. Co se dá dělat.
Superman

XXX.XXX.18.112
Přesně tak bordel špína a nevyhovující podmínky, vše akorát tak pro ochlasty. Kroměříž je proti Přerovu luxus.