Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2019 13:31
gta

XXX.XXX.4.87

Pan Vavra sa pasuje do role ako keby ta burza bola jeho .

janod

23.9.2019 13:38
janod

XXX.XXX.243.198

prečo tam jazdíte? nechajte ho pár mesiacov nech tam predáva sám

milankovax

23.9.2019 18:14
milankovax

XXX.XXX.112.136

gta napsal(a):
Pan Vavra sa pasuje do role ako keby ta burza bola jeho .

Pán Vávra raz dostane po zobáku a nepomôžu mu ani tí jeho ochrankári, čo s ním vždy chodia. Zrejme sa bojí, že mu nikto konečne riadne pritankuje! Pán Vávra, ešte raz sa do mňa bez dôvodu obujete, tak za seba fakt neručím! NITRA SI ZASLÚŽI BOJKOT!!! NITRU TREBA BOJKOTOVAŤ!!!

23.9.2019 19:09
Pavel506

XXX.XXX.222.75

A ešte ich okrádajú ich vlastný ,platil som 6€ ale vstupenku aj blok som dostal 2€ za jednu osobu , boli sme dvaja a auto

23.9.2019 19:14
zosrnia

XXX.XXX.92.95

milankovax napsal(a):
Pán Vávra raz dostane po zobáku a nepomôžu mu ani tí jeho ochrankári, čo s ním vždy chodia. Zrejme sa bojí, že mu nikto konečne riadne pritankuje! Pán Vávra, ešte raz sa do mňa bez dôvodu obujete, tak za seba fakt neručím! NITRA SI ZASLÚŽI BOJKOT!!! NITRU TREBA BOJKOTOVAŤ!!!

Dobrý večer,spomínaná osoba zaviedla v Nitre pravidlá predaja vtáctva z bodovacích klietok a pritom chodí porušovať zavedené pravidlá v Nitre na okolité burzy.pane druhý krát keď dáte príspevok tak sa nemusíte báť pravdy tým že máte utajený nick.

23.9.2019 19:19
zosrnia

XXX.XXX.92.95

Pavel506 napsal(a):
A ešte ich okrádajú ich vlastný ,platil som 6€ ale vstupenku aj blok som dostal 2€ za jednu osobu , boli sme dvaja a auto

To že ho okrádajú jeho vlastný zamestnanci nato som už dávno upozorňoval,ale hovorí sa aký pán taký krám,alebo vrana k vrane sadá a rovný si rovného hľadá.

23.9.2019 19:20
zosrnia

XXX.XXX.92.95

janod napsal(a):
prečo tam jazdíte? nechajte ho pár mesiacov nech tam predáva sám

Súhlas. a teraz do mňa.

23.9.2019 19:38
Pavel506

XXX.XXX.222.75

Som začiatočník na burze v Nitre som bol asi 5x , 3x dcéra aj predávala ale ako sa správal pán Vávra k nám to bolo na chovateľa a dlhoročného pod úroveň , ja som výbušný typ len som sa musel zdržať kôli dcére aby som jej neurobil hanbu

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.9.2019 22:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chlapy prečo tam chodíte?Neboli sme tam viac ako rok a ani sa tam nechystáme.Ja viem nikomu tam nechýbame,ale na druhej strane mi volali ludia na vtákov či nepojdem do Nitri.Nie!!!Chodíme do Kromneříža a radšej začneme chodit znova do Přerova.A ked tam prestanete chodit viacerý tak som zvedavý komu budu predávat tý čo vykřikuju"ved tam nechod ked sa ti nepáči".Možno potom ked tam prestanu chodit zahraničný prekupnici lebo nebudu mat od koho kupovat sa lady pohnu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík