janod

XXX.XXX.243.198
prečo tam jazdíte? nechajte ho pár mesiacov nech tam predáva sám
milankovax

XXX.XXX.112.136
gta
napsal(a):
Pan Vavra sa pasuje do role ako keby ta burza bola jeho .
Pán Vávra raz dostane po zobáku a nepomôžu mu ani tí jeho ochrankári, čo s ním vždy chodia. Zrejme sa bojí, že mu nikto konečne riadne pritankuje! Pán Vávra, ešte raz sa do mňa bez dôvodu obujete, tak za seba fakt neručím! NITRA SI ZASLÚŽI BOJKOT!!! NITRU TREBA BOJKOTOVAŤ!!!
milankovax
napsal(a):
Pán Vávra raz dostane po zobáku a nepomôžu mu ani tí jeho ochrankári, čo s ním vždy chodia. Zrejme sa bojí, že mu nikto konečne riadne pritankuje! Pán Vávra, ešte raz sa do mňa bez dôvodu obujete, tak za seba fakt neručím! NITRA SI ZASLÚŽI BOJKOT!!! NITRU TREBA BOJKOTOVAŤ!!!
Dobrý večer,spomínaná osoba zaviedla v Nitre pravidlá predaja vtáctva z bodovacích klietok a pritom chodí porušovať zavedené pravidlá v Nitre na okolité burzy.pane druhý krát keď dáte príspevok tak sa nemusíte báť pravdy tým že máte utajený nick.
Pavel506
napsal(a):
A ešte ich okrádajú ich vlastný ,platil som 6€ ale vstupenku aj blok som dostal 2€ za jednu osobu , boli sme dvaja a auto
To že ho okrádajú jeho vlastný zamestnanci nato som už dávno upozorňoval,ale hovorí sa aký pán taký krám,alebo vrana k vrane sadá a rovný si rovného hľadá.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chlapy prečo tam chodíte?Neboli sme tam viac ako rok a ani sa tam nechystáme.Ja viem nikomu tam nechýbame,ale na druhej strane mi volali ludia na vtákov či nepojdem do Nitri.Nie!!!Chodíme do Kromneříža a radšej začneme chodit znova do Přerova.A ked tam prestanete chodit viacerý tak som zvedavý komu budu predávat tý čo vykřikuju"ved tam nechod ked sa ti nepáči".Možno potom ked tam prestanu chodit zahraničný prekupnici lebo nebudu mat od koho kupovat sa lady pohnu.