Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2019 22:51
BananRoman

XXX.XXX.199.124

Hodláme navštívit tuto burzu, která se koná 12.10.2019 v Německu.
Rád bych se dozvěděl něco o burze, jak to tam chodí s prodejem na stole, ...
Díky všem za slušné odpovědi

25.9.2019 06:49
joska

XXX.XXX.3.106

http://www.erfurtervogelverein.de/th üringer-vogelbörse/

25.9.2019 06:57
BananRoman

XXX.XXX.199.124

Díky za odkaz, ale požádal jsem o osobní zkušenosti.

25.9.2019 15:40
joska

XXX.XXX.3.106

V pořádku jsou tam pokyny burzy a velmi na to dbají a veterinární protokol je samozřejmostí vše předkládáte při vstupu na burzu .Jinak za mě burza slušná a na urovni.

26.9.2019 23:51
loskutakruda

XXX.XXX.54.161

Dobrý večer. Na burzu do Erfurtu jezdím již několik let jak na jarní tak na podzimní. Nikdy nikdo po mě nechtěl vidět veterinární potvrzení což neříkám že pro případ kontroly ze strany německých uředníků popřípadě policie nemuže dojít.Hned u vstupu je provedena kontrola bodovacích klecí, kde kontrolují zda je dodržený max. počet ptáků na daný typ bodovačky. Pokud to není jak má být jste vykázány z burzy ven a jak mile máte vše v pořádku znova vpuštěn na burzu. Během burzy chodí pravidelně pořadatelé a dohlížejí zda mají ptáci potravu a vodu.Na kleci musí být umístěný lístek kde je uveden druh,pohlaví,rok a cena ptáka.Hlavně nesmí být položena přepravka nebo bodovačka z ptáky na zemi pod stolem ale na stole otočená zadní stěnou ke kupujícím.

27.9.2019 04:47
patagonec

XXX.XXX.82.24

Zdravím. Mají to naši kolegové dobře pod palcem. Jen taká otázka. Co když jsi prodávající koupí nějakého nového svěřence? Kam ho dá? Když ani na zemi nemohou být přenosy a nahoře néťačet. Díky.

27.9.2019 13:39
loskutakruda

XXX.XXX.54.161

(Hlavně nesmí být položena přepravka nebo bodovačka z ptáky na zemi pod stolem ale na stole otočená zadní stěnou ke kupujícím. )))) myšleno tak že musí být položená na stole a otočená zadní stěnou ke kupujicím aby nikdo neviděl co v té přepravce je za ptáka a Vy nemusel každému odpovídat neee to není na prodej to jsem teď koupil už chápete??

27.9.2019 17:55
BananRoman

XXX.XXX.199.124

loskutakruda napsal(a):
Dobrý večer. Na burzu do Erfurtu jezdím již několik let jak na jarní tak na podzimní. Nikdy nikdo po mě nechtěl vidět veterinární potvrzení což neříkám že pro případ kontroly ze strany německých uředníků popřípadě policie nemuže dojít.Hned u vstupu je provedena kontrola bodovacích klecí, kde kontrolují zda je dodržený max. počet ptáků na daný typ bodovačky. Pokud to není jak má být jste vykázány z burzy ven a jak mile máte vše v pořádku znova vpuštěn na burzu. Během burzy chodí pravidelně pořadatelé a dohlížejí zda mají ptáci potravu a vodu.Na kleci musí být umístěný lístek kde je uveden druh,pohlaví,rok a cena ptáka.Hlavně nesmí být položena přepravka nebo bodovačka z ptáky na zemi pod stolem ale na stole otočená zadní stěnou ke kupujícím.

Takže pouze bodovačky ? S plastovou přepravku, která má otevřenou pouze čelní stranu nepochodím ?

27.9.2019 19:36
papouch.rex

XXX.XXX.49.10

Ano bez bodovačky Vás nepustí a také musí být dodržena velikost. Tzn nemůžete mít třeba v bodovačce na andulky místo dvou andul/agošů třeba dva mnichy. Kamaráda takhle nemilosrdně zadrželi u vchodu a dokuď jsme nesehnali bodovačky tak nemohl dovnitř...

TJ

29.9.2019 10:55
TJ

XXX.XXX.184.99

loskutakruda napsal(a):
(Hlavně nesmí být položena přepravka nebo bodovačka z ptáky na zemi pod stolem ale na stole otočená zadní stěnou ke kupujícím. )))) myšleno tak že musí být položená na stole a otočená zadní stěnou ke kupujicím aby nikdo neviděl co v té přepravce je za ptáka a Vy nemusel každému odpovídat neee to není na prodej to jsem teď koupil už chápete??

to se dá pochopit ale zakladatel myslel to, že když si tam koupí opeřence, jestli je musí mít též v bodovačce. Nevím co chováte za ptáky ale u některých plašounů je idální (i pro ně) klasická tmavá přepravka kde můžou být v klidu než bodovačka kde se můžou při stresu lehce poranit.

29.9.2019 10:58
láďa42

XXX.XXX.187.162

Abych neměl problém dají se někde zjistit rozměry bodovaček pro různé druhy papoušků?

xxxxl

29.9.2019 15:19
xxxxl

XXX.XXX.228.42

láďa42 napsal(a):
Abych neměl problém dají se někde zjistit rozměry bodovaček pro různé druhy papoušků?

Rozměr klecí

Přidejte reakci

Přidat smajlík