Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2019 14:13
hubner

XXX.XXX.177.27

20 kč za andulku v kroměříži

Neregistrovaný uživatel

2.11.2019 14:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Zalistujte a máte odpovědí až nad hlavu.Proč to někdo stále vytahuje-stále stejná písnička.Honem do fronty než budou za 10.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.11.2019 15:00

hubner napsal(a):

A někdo Vás snad nutí je dát za dvacku do výkupu ???

2.11.2019 15:02
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Pozdě. V Českých Budějovicích dávali 10kč.
Když se najdou magoři, že to přijmou,tak proč ne.

2.11.2019 16:02
zosrnia

XXX.XXX.191.52

hubner napsal(a):

Dobrý večer,mňa by zaujímalo čo chcel alebo myslel básnik týmto založením vlákna a ešte aj z utajením nickom.

2.11.2019 16:29
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

..len si dajte otazku ,že by sa prestali vykupovať vtaky..........keby tych vykupakov nebolo to by bolo placu na burzach v CZ,SK...

2.11.2019 17:28
zosrnia

XXX.XXX.191.52

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
..len si dajte otazku ,že by sa prestali vykupovať vtaky..........keby tych vykupakov nebolo to by bolo placu na burzach v CZ,SK...

Keby prestali vykupovať z čoho by výkupci žili,a keby bola skutočne situácia že by výkup zanikol,tak by zostali len skutočný chovateli,všetci množitelia čo chovajú kvantum párov rôznych druhov exotov by to jednoznačne zabalila,takisto by nebolo toľko predajcov krmív,kietok,prepraviek,a rôznych predajcov chovateľských doplnkov a príslušenstva atď,atď a nebola by diskusia ifauna na ktorej by sa nezúčastňovali rôzne individuá.

2.11.2019 17:41
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Kecy,kecy,kecy. Co také od známého provokatéra čekat že.

3.11.2019 07:42
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

pterodactyll napsal(a):
Kecy,kecy,kecy. Co také od známého provokatéra čekat že.

..dneska si bol rad že si ich dal za 20kc..tak netrep...na vykupcov nadavate a na burzach prosite ze aby vam ich aspom za 1eu zobrali ,že vas zozeru pri dnešnej cene prosa 50-60eu meter..asi tak..chovajte za 20kč sa to oplatí jedine pre vykup..

3.11.2019 08:12
Karel1979

XXX.XXX.172.226

..dneska si bol rad že si ich dal za 20kc..tak netrep...na vykupcov nadavate a na burzach prosite ze aby vam ich aspom za 1eu zobrali ,že vas zozeru pri dnešnej cene prosa 50-60eu meter..asi tak..chovajte za 20kč sa to oplatí jedine pre vykup..

Joo,všichni jsme na tebe zvědaví co ti tady pada za výkaly z ust ne všichni chovají pro výkup ale pro radost to je to od tu běží ti co mektaj nad vykupem nejvíc to tam dají vždy mne se to netýká a myslím že ani 90%co zde odpovídají tak si šetří mozkové závity a neodepisuj nikdo tady na tvé moudra není zvědav.Chovu zdar a cest to je to co ti noc neříká Karel

3.11.2019 08:44
euw

XXX.XXX.204.24

...ako pokazená platňa, stále dookola to isté. Tento "bezchrbťák" nevie nič iné len andulky a výkup.

3.11.2019 09:12
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

euw napsal(a):
...ako pokazená platňa, stále dookola to isté. Tento "bezchrbťák" nevie nič iné len andulky a výkup.

...hodonin.......andulecky za 20kč..10kc o 9h oci pre plač nebrali..

3.11.2019 09:49
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Dnes jsem prodal další na stole po 100kč. Měl jsem jich přes 100ks a zbylo mě jich letos 7ks ty ještě prodám z domu. Do výkupu takovým jako jsi ty Ani brko. Nazdar.

3.11.2019 10:56
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

pterodactyll napsal(a):
Dnes jsem prodal další na stole po 100kč. Měl jsem jich přes 100ks a zbylo mě jich letos 7ks ty ještě prodám z domu. Do výkupu takovým jako jsi ty Ani brko. Nazdar.

.........

3.11.2019 15:49

hubner napsal(a):

... lidská blbost je neomezená...!!!!!!!!!!!!!!!

4.11.2019 09:17
peparazak

XXX.XXX.129.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
... lidská blbost je neomezená...!!!!!!!!!!!!!!!

Vcera Kladno andulka 20 kc,holoubek diamantovy 15 kc a rosela pestra 200kc,u vykupciku jsem videl i dost kanaru .Fronty jak za komunistu na banany a vsichni chteli prodat.Nechapu jak muze chovatel degradovat svou praci.

4.11.2019 09:28
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

peparazak napsal(a):
Vcera Kladno andulka 20 kc,holoubek diamantovy 15 kc a rosela pestra 200kc,u vykupciku jsem videl i dost kanaru .Fronty jak za komunistu na banany a vsichni chteli prodat.Nechapu jak muze chovatel degradovat svou praci.

Dobrý den,
jen chci říct že je to smutné, že to prodávání do výkupu a ještě tak pod cenou. 😭 Snad se to zlepší. Martin

clok

4.11.2019 10:24
clok

XXX.XXX.57.161

Včera Hodonin..kakarik modry a straka..250...kam to speje nevim

4.11.2019 11:12

clok napsal(a):
Včera Hodonin..kakarik modry a straka..250...kam to speje nevim

Pokud budou lidé pořád ochotni dávat do výkupu za takovéhle ceny tak se nic nezmění ....kdyby aspoň jeden nebo dva měsíce lidi vykupciky bojkotovali a ti by odjížděli s prázdnou věřím že by si hodně rychle ty ceny rozmysleli nicméně pokud jim to lidi pořád cpou hlava nehlava těžko přijde nějaká změna

4.11.2019 15:14
zosrnia

XXX.XXX.191.52

Pokud budou lidé pořád ochotni dávat do výkupu za takovéhle ceny tak se nic nezmění ....kdyby aspoň jeden nebo dva měsíce lidi vykupciky bojkotovali a ti by odjížděli s prázdnou věřím že by si hodně rychle ty ceny rozmysleli nicméně pokud jim to lidi pořád cpou hlava nehlava těžko přijde nějaká změna

Dobrý deň,plne s vami súhlasím nakoľko výkupcovia spolu spolupracujú ohľadom ceny vtákov, je to jedna veľká rodina ale ja by som ich nazval veľká mafia oni sa držia kapitalistického hesla vykorisťovanie človek človekom,ty čo chovajú pre výkup by mali tiež držať ako veľká rodina a by ste videli ako by sa hneď ceny zmenili k lepšiemu aj výkupci potrebujú príjem ktorý by bojkotom nemali,je to môj osobný názor.

4.11.2019 15:56

zosrnia napsal(a):
Dobrý deň,plne s vami súhlasím nakoľko výkupcovia spolu spolupracujú ohľadom ceny vtákov, je to jedna veľká rodina ale ja by som ich nazval veľká mafia oni sa držia kapitalistického hesla vykorisťovanie človek človekom,ty čo chovajú pre výkup by mali tiež držať ako veľká rodina a by ste videli ako by sa hneď ceny zmenili k lepšiemu aj výkupci potrebujú príjem ktorý by bojkotom nemali,je to môj osobný názor.

Ale jistě je to zdroj jejich příjmů ať mi nikdo nevykládá že vykoupí andulky po 20 a pak je přeprodává za 25 ...jako podnikatel musím mít marži alespoň 200% tj. jestli vykoupí andulku po 20 musí ji preprodat nejméně za 60 ....bohužel hlavní problém je v tom že lidi drží nesmyslné počty páru ptáků co se množí jak krysy a pak nevědí co stim tak to pak dají i za tu blbou dvacku do výkupu a vykupcici si pak jen mnou ruce

4.11.2019 16:02
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Ale jistě je to zdroj jejich příjmů ať mi nikdo nevykládá že vykoupí andulky po 20 a pak je přeprodává za 25 ...jako podnikatel musím mít marži alespoň 200% tj. jestli vykoupí andulku po 20 musí ji preprodat nejméně za 60 ....bohužel hlavní problém je v tom že lidi drží nesmyslné počty páru ptáků co se množí jak krysy a pak nevědí co stim tak to pak dají i za tu blbou dvacku do výkupu a vykupcici si pak jen mnou ruce

Tak to s vámi musím souhlasit. Martin

4.11.2019 19:07
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Máte pravdu, muselo by to být celorepublikově a alespoň 3 měsíce,ale je to utopie. Nakonec ty fronty za dvacku za andulku u výkupu, jen cituji jeden příspěvek a řeči jiného, že jich prodal na stole skoro stovku atd mně připadá jako když fantazírují malé děti.
Zažili jsme během 20 let nepředstavitelné skoky cen ptáků hlavně nahoru. Plodožraví, hmyzožravci, astrildovití, ale u papoušků je stálý pokles. J přepapouškováno, nabídka převyšuje poptávku a tak se chov pro potěšení vytrácí a pro mnohé, kteří toužili po zisku končí chov krachem. Je fakt, že my Češi dokážeme odchovat, co jinde mnohdy neumí. Co byste dělali s desítkami netroufám si říct stovkami obyčejných odchovů nebýt výkupu?
Asi jsem naivní, ale kdyby byla tato diskuze rozdělena na podnikatelskou a zájmovou, byla by pro mnohé přehlednější.

clok

4.11.2019 19:28
clok

XXX.XXX.57.161

Moudivláček napsal(a):
Máte pravdu, muselo by to být celorepublikově a alespoň 3 měsíce,ale je to utopie. Nakonec ty fronty za dvacku za andulku u výkupu, jen cituji jeden příspěvek a řeči jiného, že jich prodal na stole skoro stovku atd mně připadá jako když fantazírují malé děti.
Zažili jsme během 20 let nepředstavitelné skoky cen ptáků hlavně nahoru. Plodožraví, hmyzožravci, astrildovití, ale u papoušků je stálý pokles. J přepapouškováno, nabídka převyšuje poptávku a tak se chov pro potěšení vytrácí a pro mnohé, kteří toužili po zisku končí chov krachem. Je fakt, že my Češi dokážeme odchovat, co jinde mnohdy neumí. Co byste dělali s desítkami netroufám si říct stovkami obyčejných odchovů nebýt výkupu?
Asi jsem naivní, ale kdyby byla tato diskuze rozdělena na podnikatelskou a zájmovou, byla by pro mnohé přehlednější.

Mate pravdu,je prepapouskovano...vykupci za to nemůžou ze jsou ceny takove,a lidi se tam hrnou,,kdyz vidíte plne stoly stejenho druhu co clovek v nadeji veze prodat..tak třeba jednou dvakrát je veze zase domu..ale na další burze uz je da do vykupu,protoze chytat stresovat ptaky cele hodiny tak radeji cena necena..sup je tam..neda se nic delat..a reseni je v nedohlednu to by muselo skoncit stovky chovatelu aby se trh dostal do normalu.

4.11.2019 19:31

Nakoupí za 20 a prodá za 60? Jestli nakonec není realita taková, že nakoupí za 20 a prodá za 300+ ....

4.11.2019 19:52
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Nakoupí za 20 a prodá za 60? Jestli nakonec není realita taková, že nakoupí za 20 a prodá za 300+ ....

Tím se netrapte, je to jeho problém.
Použiji často opakovaná slova Václava Havla : " Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí"
Já poslední slovo zněním NAD LŽÍ A ZÁVISTÍ.

4.11.2019 20:00
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Moudivláček napsal(a):
Použiji často opakovaná slova Václava Havla : " Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí"

Ta slova patří Gándhímu.

4.11.2019 20:06
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

..chlapče zobud sa maš možnosť nakupiť po 20kč a možesš predavať ako trepeš ked si nie schopny predat na stole po 70kč zobudiť sa a cena bude už stala nakolko sa tlačí pretlak z bulharska a rumunska do turecka,talianska a budte rad ze dostanete tych 20kč...treba nabuchat každy po 100parov a potom sa čudovať ze andulka po 10kč..a nebyť vykup všetko krach..a vypuštate to zadarmo..

4.11.2019 22:03
arčí88

XXX.XXX.158.34

Co mě říkal kolega který byl teď v Týništi. Šel okolo výkupu byl tam maník s andulkami a výkupčík řekl cena 10kč a ten chlap na výkupáka jste se bláznil to mě nedá na krmení tak mu řekl a co je mě po tom. Kdo to má živit že má 115 párů andul a strašně moc mladých že neví co s nima. Prej do výkupu dával 132 mladých andulek, pak když je tam nechal a nadával že to jsou židi atd.. tak se kamarád začal smát.

5.11.2019 03:52
milanplšek

XXX.XXX.20.214

arčí88 napsal(a):
Co mě říkal kolega který byl teď v Týništi. Šel okolo výkupu byl tam maník s andulkami a výkupčík řekl cena 10kč a ten chlap na výkupáka jste se bláznil to mě nedá na krmení tak mu řekl a co je mě po tom. Kdo to má živit že má 115 párů andul a strašně moc mladých že neví co s nima. Prej do výkupu dával 132 mladých andulek, pak když je tam nechal a nadával že to jsou židi atd.. tak se kamarád začal smát.

Tomu se řika tržni ekonomika bohužel není poptávka není nabídka už si to musíme konečně všichni uvědomit. A netyka se to jen andulek které se tu řeši pořad dokola. Chovu zdar Plšek

5.11.2019 08:44
lada3

XXX.XXX.58.3

..chlapče zobud sa maš možnosť nakupiť po 20kč a možesš predavať ako trepeš ked si nie schopny predat na stole po 70kč zobudiť sa a cena bude už stala nakolko sa tlačí pretlak z bulharska a rumunska do turecka,talianska a budte rad ze dostanete tych 20kč...treba nabuchat každy po 100parov a potom sa čudovať ze andulka po 10kč..a nebyť vykup všetko krach..a vypuštate to zadarmo..

Na Slovensku nemate nejaky server ohledne papousku?
Asi by hodne lidi uvitalo, aby jsi se tam presunul a prestal nas tady zasobovat svým festivalem trapnosti.

5.11.2019 13:39
zosrnia

XXX.XXX.191.52

lada3 napsal(a):
Na Slovensku nemate nejaky server ohledne papousku?
Asi by hodne lidi uvitalo, aby jsi se tam presunul a prestal nas tady zasobovat svým festivalem trapnosti.

Vážený (ná) diskutujúci,Váš príspevok je urážajúci nakoľko aj na Slovensku tak i v Čechách sa nájde veľa individuálnych ľudí,na Slovensku je toho príkladom gruchy77,ale nemusíte reagovať na mnoho ľudí slušných diskutujúcich zo Slovenska,ani Slováci Vás nesúdia a nehádžu do jedného mecha kvôli jednému skratka blbovi,

5.11.2019 13:59

zosrnia napsal(a):
Vážený (ná) diskutujúci,Váš príspevok je urážajúci nakoľko aj na Slovensku tak i v Čechách sa nájde veľa individuálnych ľudí,na Slovensku je toho príkladom gruchy77,ale nemusíte reagovať na mnoho ľudí slušných diskutujúcich zo Slovenska,ani Slováci Vás nesúdia a nehádžu do jedného mecha kvôli jednému skratka blbovi,

Tak tak moje řeč 😉mezi Slováky mám dost perfektnich kamarádů ať už z práce nebo mezi chovateli ....

5.11.2019 15:29

Moudivláček napsal(a):

Je to jeho problém..., byl by sám proti sobě,kdyby vykupoval za více jak 20 Kč, když se najde dostatek těch co mu to za dvacku dají...

5.11.2019 15:33

Že se vykupují za 20 Kč je mě úplně jedno!!! Nechovám je...

5.11.2019 15:38

arčí88 napsal(a):

Smál se - hlouposti lidí... Nic jiného ani nejde. Komu není rady tomu není pomoci...

5.11.2019 18:25
lada3

XXX.XXX.58.3

Tak tak moje řeč 😉mezi Slováky mám dost perfektnich kamarádů ať už z práce nebo mezi chovateli ....

V pohode, nic ve zlem, ja mam na Slovensku rodinu , příspěvek byl mysleny ne na Slovaky, ale tohoto trolla... :) Pokud se to dotklo ostatních, tak se omlouvam.

5.11.2019 18:36
kkki

XXX.XXX.54.213

Moudivláček napsal(a):

Bohužel,ten nic nechoval,jen Dášenku.K.

5.11.2019 18:51
tazz

XXX.XXX.128.86

chovám jen pro radost mám (1x pár zpěváku ,1x rozel ,1x korel ,1x andul , jednoho nadheraka dokoupim a mám vše ) a neřeším výkup nemá to smysl řešit když se najde vždy člověk co to prodá za pakatel

6.11.2019 09:17
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

.........tieto diskusie su o nicom a kto komentuje preco,su tak nizke ceny vo vykupoch treba sa tam prist pozriet kolko su chovateliia akoze v 100ks odovzdavat za tych 20kc..cenu si robia chovatelia co do vykupu nosia tie vtaky priam prosia aby im to pod tu cenu zobrali treba otvorit oci a chvilu sa pred tie vykupy postavit a uvidite celu pravdu...nie je to o vykupcoch ale o chovateloch mnoziteloch naco je komu ked uz mam povedat 300parov nie je to chore..tak ako to skoncilo zo psami na kšeft o chvilu to skoncí aj z vtakmi..a pokial vieme ze na burzach platí od 2019 ipp pre neznalych kazdy vtak kružkovany a v databaze a kto to z Vas robí? nik tak preto ta cena a ina ani nebude pokial nebude poriadok ako v NL,D,.. .prijemny den..

6.11.2019 18:05
michalaeva11

XXX.XXX.103.33

Všichni nadávají na vykupaky,ale proč by měli oni platit víc,když to tam ti lidi nosí i za tak málo a budou nosit dál.
Takže je to jenom o chovatelych,o nikom jiném.

6.11.2019 18:21
euw

XXX.XXX.194.160

.........tieto diskusie su o nicom a kto komentuje preco,su tak nizke ceny vo vykupoch treba sa tam prist pozriet kolko su chovateliia akoze v 100ks odovzdavat za tych 20kc..cenu si robia chovatelia co do vykupu nosia tie vtaky priam prosia aby im to pod tu cenu zobrali treba otvorit oci a chvilu sa pred tie vykupy postavit a uvidite celu pravdu...nie je to o vykupcoch ale o chovateloch mnoziteloch naco je komu ked uz mam povedat 300parov nie je to chore..tak ako to skoncilo zo psami na kšeft o chvilu to skoncí aj z vtakmi..a pokial vieme ze na burzach platí od 2019 ipp pre neznalych kazdy vtak kružkovany a v databaze a kto to z Vas robí? nik tak preto ta cena a ina ani nebude pokial nebude poriadok ako v NL,D,.. .prijemny den..

Konečne sme sa od Vás dočkali príspevku, ktorý má hlavu a pätu.

6.11.2019 18:27
cvrdlikacek

XXX.XXX.3.124

Čekal jsem kdo to řekne jako první a dá tomu pánovi jednou za pravdu protože to tak doopravdy je 😁😁

Přidejte reakci

Přidat smajlík