___

XXX.XXX.11.239
Dobrý den. Mám venkovní volieru se záletem který není vytápěný ale nefouká tam. Všichni ptáci tam ale nelitají a spějí venku kde spí pod trámy (taky tam nefouká). Pták který ale pravidelně zalétává do záletu má omrzliny na noze
A voliera je ze tří stran krytá . Jak vyléčit omrzliny nebo co dělat dál. Chované druhy jsou andulky,korely,pap.zpěvavy a zebříčky a jedná se o korelu.
___
napsal(a):
Dobrý den. Mám venkovní volieru se záletem který není vytápěný ale nefouká tam. Všichni ptáci tam ale nelitají a spějí venku kde spí pod trámy (taky tam nefouká). Pták který ale pravidelně zalétává do záletu má omrzliny na noze
A voliera je ze tří stran krytá . Jak vyléčit omrzliny nebo co dělat dál. Chované druhy jsou andulky,korely,pap.zpěvavy a zebříčky a jedná se o korelu.
A kde bydlite na Sibiři ? Jinak nechapu kde by momentalně mohl přijit k omrzlinam. A jestli jste si všiml až ted že ma omrzliny z lonska tak ty už ničim nevilečite.
___

XXX.XXX.11.239
Omlouvám se omrzliny to nejsou ale u tak jak se bránit proti mrazu
milanplšek
napsal(a):
A kde bydlite na Sibiři ? Jinak nechapu kde by momentalně mohl přijit k omrzlinam. A jestli jste si všiml až ted že ma omrzliny z lonska tak ty už ničim nevilečite.
Korelám mráz nevadí jako obyčejným andulkám. Letos žádný nebyl. - 5 °C noční není žádný mráz.
Jestli loni korela spala zavěšená na pletivu, tak konce prstů mohly omrznout. Ptáci v mrazech nesmí viset nebo sedět na kovu. Omrzlé prsty jak vám napsal corvuscorax upadnou nebo si je okouše, což je pravděpodobnější, protože ji svědí. Zimu v té vaší voliéře přečkají i zebřičky, pokud mají budky, ale je mně jich líto. Dlouhé zimní noci, dlouhé hladovění. Mráz by tolik nevadil.
___
napsal(a):
Bavíš se ?