Po dohode priveziem 1,1 korela bielohlava štandard 04/r19,samec step. na ino (albino)
Mohu dovést samce penantů žlutý pastel kr.19, jeden samec štěpí na zlatý pastel.
Tel.737463857
Mohu vzit posledni bednovku
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3524735/3-x-bednovka/
clok

XXX.XXX.57.161
Dovezu letosni kakarik modry 3,1..cena 600
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer,za kolik se vykupovali perlové korely,děkuji za slušné info.Jaká cena byla prosa a slunečnice?Výkup asi ještě o ničem,že?Lidí bylo dost?Bohužel jsem se nemohl zúčastnit,tak se ptám.
Lidí i prodejců bylo o poznání méně než obvykle v Kroměříži bývá, ale dává to logiku - je před svátky a zároveň bylo Týniště, které určitě nějaké lidi odčerpalo. Korely jsem zaslechl za dvě stě (ale nevím jaké), já se ptal na růžohrdlé - 150 za mutace a někteří ani nebrali, a škraboškové - 80. Takže bída výkupu dále pokračuje, ale co už... Ceny i nabídka krmiv pestrá - proso od 9 Kč po 14/kg, nahý oves 9-12/kg, slunečnici jsem nesledoval, tak nevím

pepsy
napsal(a):
Lidí i prodejců bylo o poznání méně než obvykle v Kroměříži bývá, ale dává to logiku - je před svátky a zároveň bylo Týniště, které určitě nějaké lidi odčerpalo. Korely jsem zaslechl za dvě stě (ale nevím jaké), já se ptal na růžohrdlé - 150 za mutace a někteří ani nebrali, a škraboškové - 80. Takže bída výkupu dále pokračuje, ale co už... Ceny i nabídka krmiv pestrá - proso od 9 Kč po 14/kg, nahý oves 9-12/kg, slunečnici jsem nesledoval, tak nevím
Děkuji,to je vše co jsem chtěl vědět.

kubas
napsal(a):
Agoš za 80. V praze ve zverimexu jej nabízejí za 890.
Jo to tak je,andula je tet také ve výkupu za 30 kč a ve Zverimexu od 150 kč do 200 kč,Kakarik čč,žlutý běžně za 750 kč.