Dobrý den
Chtěl bych nějakou inspiraci vnitřních prostoru
Budu stavět novou tak hledám inspiraci děkuji
Ladamusa
napsal(a):
Nechci Vás nějak pranýřovat, ale to co tam máte teď je hrozný, sice čisto, ale velikost nedostatečná.
Napište rozměry místnosti co chcete nebo chováte, jaké máte venkovní prostory.
Chovatel by se měl snažit ptákům vytvořit co nejpřirozenější prostředí, tady to vypadá jako množírna.
To je jen na odchov a myslím si oproti jiným chovatelů je to vyhovující pak jde všechno do velké voliery
Neptam se co je špatně ale chtěl jsem nějakou jinou inspiraci jak to mají ostatní řešené
Pre Lada musa: ...bodaj by všetci chovatelia mali aspoň také priestory ako Shorty. Nepopieram, že let alexandrov vynikne lepšie vo voliére ale vtáky prelet majú, čisto tiež a je to ďaleko lepšie ako chov v klietke. Podľa môjho názoru je lepšie mať vtáky v menších priestoroch ale chované v čistote, kvalitnej strave a s láskou, ako mať megalománske voliery, ktoré nemá kto celý rok vyčistiť. To je môj názor
shorty102
napsal(a):
To je jen na odchov a myslím si oproti jiným chovatelů je to vyhovující pak jde všechno do velké voliery
Neptam se co je špatně ale chtěl jsem nějakou jinou inspiraci jak to mají ostatní řešené
Škoda, že jste nedal tuto fotku hned, předešli bychom zbytečným dohadům. Můj komentář berte jako bezpředmětný. A pokud jsem Vás nějak urazil, omlouvám se.