Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2019 18:57

Dobrý den , je to rozela pestrá nádherná ?

24.12.2019 16:25
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den , je to rozela pestrá nádherná ?

Jaksi se ti zkušní neozvali. Já už mám jen pár 15 let starý, ale to se tak nedělilo. Co se ptáte, tak skoro ano. Asi je to samice. Jistě jste viděl rodiče a znáte standart. Podle mě není to úplně čisté. Třeba se mýlím.

24.12.2019 18:22

Jeho rodiče jsem neviděl ,jeho majitel se už o něj nemohl starat tak jsem ho dostal ,Rozely pestré jsem měl před 10 lety a tahle se mi zdá mnohem vybarvenější tak proto se ptám .

Neregistrovaný uživatel

25.12.2019 18:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Vypadá to na meziprodukt pestrá x nádherná a že jich je!!

25.12.2019 21:44
maxa

XXX.XXX.125.165

Bohužel to jsou ty produkty ČECHŮ kříženec a ještě další skvělé produkty já na bráchu brácha na mě !!!

25.12.2019 23:16
Martin-rosely

XXX.XXX.10.148

Dobrý den,
no popravdě už sem takové podobné rosely viděl i že je někteří prodávají i jako GM.Já bych řekl a už je to tu i psáno, že je to něco mezi pestrou a nádhernou. Martin

28.12.2019 17:43
JoPe

XXX.XXX.82.6

Na dotaz odpovídám, že vidím na fotografii normální,běžnou Roselu pestrou...takže by mě zajímal názor na téma , copak je to za křížence a jaké další skvělé produkty z naší země byly na mysli ? Očekávám jistě fundovanou odpověd, rád se něco nového dozvím.

Neregistrovaný uživatel

28.12.2019 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

JoPe Podle vašeho profilu se mimo jiné zabýváte i chovem rosel tak pokud nevlastníte knihu" ROSELY a jejich mutace" kde jsou fota rosely pestré a ta to není,rozela nádherná už vůbec ne, tak je to jaká ptám se zase já.Ještě vyhledejte web, který má v příspěvku Rotvik a je to jasné.Roselám čisté řady zdar!

28.12.2019 21:02
JoPe

XXX.XXX.82.6

Knihu od autora R. Pringle vlastním a mám ji také přečtenou . Stránky chovatele, na které poukazujete, ani nelze přehlédnout, když se odkaz objevuje nepřetržitě několik měsíců téměř denně za sebou v inzerci. Pak je také dobré nepřehlédnout zajímavé pojednání v otázce určování rosel v ornitologické diskusi T. Duliere a řada dalších. O roselách tzv. čisté řady bychom mohli jistě polemizovat,vzpomeňte v kterém roce byl ukončen export zvířat z Austrálie, takže bych tyto tvrzení příliš neidealizoval a není jasné, kterou to řadu máte na mysli, když i australší chovaté uvádí, že ve volné přírodě je víc hybridů, něž v evropských voliérách. Víte, o to mi nešlo, ale spíš o to jednoznačné zařazení mezi křížence = produkt našich chovatelů a další jejich produkty...
Po roce 1989 hodně lidí věřilo, že vše co bylo z Východu je špatné a vše ze Západu dokonalé, ale ta doba je dávno pryč, zrovna tak v chovatelství. Na vysvětlenou přispívám tím do diskuse jen proto ,že jsou v naší zemi i chovatelé , kteří se ve výsledcích své práce nemusí za nic stydět.

Neregistrovaný uživatel

28.12.2019 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Jen krátká reakce na poslední odstavec-nevím proč jste tam zamíchal Východ a Západ?Vím dobře jací jsou v naší zemi chovatelé, protože se mezi nimi pohybuji několik desetiletí.Myslím,že to kvůli jedné rosele stačí.JT

Přidejte reakci

Přidat smajlík