Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2020 16:22

Aj som si myslel do prdelky:-) ale lepsie trocha prevencie aj takymto sposobom.

13.1.2020 19:37
zosrnia

XXX.XXX.180.86

Jamro napsal(a):
Burza 19.1.2020 v NR je zrusena.

https://www.agrokomplex.sk/aktuality/burza-exotov-19-1-2020-oznam-o-zruseni/

Vážený chovatelia a preto Vás všetkých srdečne pozývame na burzu do Kromeríža,určite nebudete banovať.

milnom

18.1.2020 16:03
milnom

XXX.XXX.123.30

Nitra je definitívne minulosťou! JEJ USPORIADATELIA SA JU ROZHODLI POD TLAKOM CHOVATEĽSKEJ VEREJNOSTI DEFINITÍVNE ZRUŠIŤ! CHVALABOHU!!!

18.1.2020 16:32
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

milnom napsal(a):
Nitra je definitívne minulosťou! JEJ USPORIADATELIA SA JU ROZHODLI POD TLAKOM CHOVATEĽSKEJ VEREJNOSTI DEFINITÍVNE ZRUŠIŤ! CHVALABOHU!!!

..........tento tyžden pod tlakom verejnosti budu burzy v CZ minulostou ..

milnom

18.1.2020 18:09
milnom

XXX.XXX.123.30

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
..........tento tyžden pod tlakom verejnosti budu burzy v CZ minulostou ..

Nebudú. V ČR sa na mnohých miestach konajú. A našťastie tam nemajú takého debila organizátora, ako je v Nitre, ktorému vyslovene vadia chovatelia! A aby toho nebolo málo, tak zo strachu pred nimi chodí všade s gorilami od mafiána Bodora a x predajcom znepríjemňuje život primitívnymi vyhrážkami.

18.1.2020 18:38
Munch

XXX.XXX.86.5

Burzu v Nitre zakazala veterinarna sprava, nie organizator.

19.1.2020 09:36
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Munch napsal(a):
Burzu v Nitre zakazala veterinarna sprava, nie organizator.

........určite pravidla a pohoda pre vtaky musia byť splnená ako vsade na zapade D,NL,ano ty si nauceny v zasratych prenoskach plnych hovien a natlačenych vtakov vidiet ako si zaostali ,ze okrem lokalnych buťz si nikde nebol a vtakov davaš za smiešne pataky hned o 4h do vykupu....aspom ked nebudu burzy sa vytriedia mnozitelia ako si ty a vtaci budu mať hodnotu lebo vsetci ste boli zvyknuty hned rano to drbnut za pataky do vykupu a tu na skle mudrovať..

milnom

19.1.2020 14:51
milnom

XXX.XXX.123.30

No zámerne som sa bol dnes pozrieť v NR. Veľké množstvo, asi oznam nečítali, že sa akcia nekoná, sa snažilo dostať dnu. Podľa ich slov nech sa organizátor vo februári teší - pár desiatok ľudí mu chce už dávno rozmlátiť tú zasratú papuľu...Jednoducho, NITRA NEZVLÁDNUTÁ a jednoznačne ju treba BOJKOTOVAŤ!!!

19.1.2020 15:23
euw

XXX.XXX.209.172

milnom napsal(a):
No zámerne som sa bol dnes pozrieť v NR. Veľké množstvo, asi oznam nečítali, že sa akcia nekoná, sa snažilo dostať dnu. Podľa ich slov nech sa organizátor vo februári teší - pár desiatok ľudí mu chce už dávno rozmlátiť tú zasratú papuľu...Jednoducho, NITRA NEZVLÁDNUTÁ a jednoznačne ju treba BOJKOTOVAŤ!!!

Ich chyba, že sa tam trepali, keď bolo všade v médiách, že sa v Zbehoch pri Nitre vyskytlo ohnisko vtáčej chrípky a v okruhu 10 km sa realizujú preventívne opatrenia na zamedzenie jej šírenia. Sami sebe by si mali namlátiť hubu zato, že si pri uvedenej informácií nepreverili konanie akcie a zbytočne sa tam trepali. Za danej situácie sa snaží dostať na burzu, ktorá sa nekoná len úplný primitív.
Podotýkam, že nie som usporiadateľ.

19.1.2020 16:56
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

milnom napsal(a):

...............silne slova a ty skutek utek a dobre ,že ste sa tam trepali,tyžden v sade v mediach o tom tocia,to tym naivnym nedochadza a kde si na to prisiel ze vo february bude burza zabudni na to budes rad ked v marci neaka bude v NR pokial viem 90dnova karantena a burza bude az v apríli
a mysleli si ,ze budu predavat bodaj by burzy neboli aspom 5mesiacov v celej SK,CZ aspo by vtaci mali hodnotu a nie sa tam trepat a hned to drbnut o 4h.do vykupu za pataky...aspom mnozitelia sa vykristalizuju nakolko uz proso stoji 50-60eu meter a vasa andulecka 1-2eu...krasny dnik

pavolmax

1.2.2020 21:19
pavolmax

XXX.XXX.123.30

Skutek utek...vidíš niekde napísané, že sa tam trepal IBA koli burze? Lebo ja nie. A pre mňa za mňa ak by Nitra sa už nikdy nekonala, tak je to ok, pretože i ja Nitru bojkotujem. Nič iné si totiž nezaslúži

1.2.2020 22:28
Munch

XXX.XXX.86.5

Bol som 19.01. 2020 na burze v Kromeriži. Nie je to zlá burza, ale na NItru nemá. Takže kludne bojkotujte a osierajte Nitru dalej. Istotne si nikdo v Nitre nevšimne, že ste tam neni.

1.2.2020 22:30

Munch napsal(a):
Bol som 19.01. 2020 na burze v Kromeriži. Nie je to zlá burza, ale na NItru nemá. Takže kludne bojkotujte a osierajte Nitru dalej. Istotne si nikdo v Nitre nevšimne, že ste tam neni.

A v čom je Nitra lepšia jako Kromneříž?

1.2.2020 22:33
Munch

XXX.XXX.86.5

Nitra ma vačšiu plochu v hale,kde sa ponuka vtáctvo.

2.2.2020 09:00
zosrnia

XXX.XXX.180.86

Munch napsal(a):

A to je všetko že má plochu v hale vačšiu aj keď v poslednej dobe býva polo prázdna,a keď sa začnú konečne dodržiavať nariadené pravidlá ktoré sa rok porušujú tak tá plocha je tam na dve veci na ..... a ..... burza v Kromeríži nemá už dnes konkurenciu u mňa je super,je to môj osobný názor

2.2.2020 09:47
Munch

XXX.XXX.86.5

Hala v KM o pol siedmej polo prázdna a o pol deviatej tak isto. Vedlajšia hala slabo zaplnena predavajucimi. Take su burzy v období november až kym sa nezačnu predavať nove odchovy. Dosť vtactva sa predava cez intrnet a na burzach si ich odovzdavaju v autach. V Nitre nezvladli predaj z vystavných klietok, lebo organizatori ich nevyžaduju od všetkých predavajucich ako to je napr. v Straubingu či Erfurte. Zosrnia chodievajte na burzy kde chcete ale ludi svojimi rečami neohurite.Po vašom ročnom bojkote burza v Nitre stale existuje a nevyzera, že speje k zániku.

2.2.2020 12:06
zosrnia

XXX.XXX.180.86

Munch napsal(a):
Hala v KM o pol siedmej polo prázdna a o pol deviatej tak isto. Vedlajšia hala slabo zaplnena predavajucimi. Take su burzy v období november až kym sa nezačnu predavať nove odchovy. Dosť vtactva sa predava cez intrnet a na burzach si ich odovzdavaju v autach. V Nitre nezvladli predaj z vystavných klietok, lebo organizatori ich nevyžaduju od všetkých predavajucich ako to je napr. v Straubingu či Erfurte. Zosrnia chodievajte na burzy kde chcete ale ludi svojimi rečami neohurite.Po vašom ročnom bojkote burza v Nitre stale existuje a nevyzera, že speje k zániku.

Najhlavnejšie je že Ty kamarát svojimi rečami ohúriš širokú verejnosť môj zámer ju nie je ohurovať, každý nech chodí na burzy kde chce,ja nikomu nediktujem kam má chodiť,zdá sa my že len teba to akosi hnevá že nechodím do Nitry lebo ti nemá kto robiť určité služby,a neporovnávaj ako to je na iných burzách v zahraničí žijeme na Slovensku.

2.2.2020 12:26
Munch

XXX.XXX.86.5

Mne je lautr jedno kde bojkotari NR chodia na burzy. Ja žijem už nejaky ten piatok v EU, kde patri aj SR. Od teba som nijake služby nikdy nepotreboval tak už dosnivaj.

3.2.2020 15:41

Munch napsal(a):

A to je všetko čo potřebuje???Aby ste tam za chvílu nehrali hokej,ked tam bude tolko volného miesta.Určite burza nezanikne,alebo nie hned,ale značný pokles chovatelov je vidiet.

3.2.2020 17:34
Munch

XXX.XXX.86.5

Je ich tam viac ako v KM. Treba to riadne komisarmi spočitať.

3.2.2020 17:41

To určite netřeba,ale třeba sa objektívne na to pozriet.Kolko tam chodilo ludí před rokom a kolko teraz.

3.2.2020 20:37
Jamro

XXX.XXX.59.112

Toto vlakno bolo o niecom inom, ale vzdy sa najde niekto kto musi do niecoho rypnut a otocit to na debatu o nicom. Kludne bojkotujte burzu v NR, burza nie je ani podla mojich predstav, radsej chodim do KM. Ale nebudem tu pisat o bojkote, ked na nu nechodim. Bojkot je o niecom inom.

Preco nepisete pod svojim nikom, ale anonymne, hanbite sa priznat kto ste? Aby vas tam niekto nahodou nestretol?

Stale je to najvacsia burza na slovensku.

3.2.2020 22:11
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To určite netřeba,ale třeba sa objektívne na to pozriet.Kolko tam chodilo ludí před rokom a kolko teraz.

..musím zareagovať ohladom Vašich burz ako volakedy a ako dnes Nr ako vždy bola a bude topka v SVK..Prerov minuly mesiac hamba navštevnosť max 100ludí neratam predajcov Hodonin teraz v nedelu par ludí a cenu vykupu udavali vykupci z SVK andulka 30kc..pokial som nebol slepy tam bolo viac predajcov ako navštevnikov...a burzy idu markantne dole a je to jedno či tam bude v Nr Vavra alebo v CZ nikto zlozenie chovatelov 80%od 50r.-80r. a vykupne ceny vtakov na hambu a este to to tam drbete po 30Kč andulka dehonustojute dane druhy vtakov krasny večer

5.2.2020 18:28
Jozef123

XXX.XXX.19.30

Co to tady meles za debiliny o Hodonine ze par ludi tos byl dobre zjety alebo slepi TYjunce Alebo ta ze soboty bolela hlava s chlastu

5.2.2020 20:16
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jozef123 napsal(a):
Co to tady meles za debiliny o Hodonine ze par ludi tos byl dobre zjety alebo slepi TYjunce Alebo ta ze soboty bolela hlava s chlastu

Na tohto pána škoda reagovať,naposledy sa do mňa pustil keď som písal ohľadom vtačej chrípke v Bojniciach jak ma pourážal,a na druhý deň keď sa potvrdila moja pravda tak sklopil chvost a už ani nereagoval.

6.2.2020 17:33
Jozef123

XXX.XXX.19.30

Vazeny pane ja som sVama o zadnej chripke nediskutoval v Bojniciach Tak nezavadzajte ludi do vasich snu a nerobte ze seba inteligenta a presvecte sa skym ste ochripke diskutaval

6.2.2020 17:34

Jozef123 napsal(a):
Vazeny pane ja som sVama o zadnej chripke nediskutoval v Bojniciach Tak nezavadzajte ludi do vasich snu a nerobte ze seba inteligenta a presvecte sa skym ste ochripke diskutaval

On myslel na prispevok vyssie od Vas.

6.2.2020 18:18
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jozef123 napsal(a):

Ja som myslel a reagoval na príspevok nižšie od Vás,na ktorý ste reagoval v podstate vy,nepochopil ste ma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík