gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
..ty netrep a nešír tvoje bludy v prvom rade by mali tebe príst utratiť vrabcov kde nesplnaš podmienky..
Kedy sme si potykali,Čo dodať na takých ľudí ako ste Vy asi nič to bude najlepšie,pre verejnosť treba čítať dnešné správy Nový čas je tam príspevok,Panika v Bojnicjach,v Zoo zúri vtáčia chrípka,budú utrácať zvieratá.
Včera mvdr.Bireš hovoril o dvoch jedincoch u ktorých bola potvrdená. Paradox je že správca zoo neprijal preventívne opatrenia pri chove väčšiny vzácnych druhov, keď vedel že aj do zoo preletuju divé vtáky a vtáctvo v zbierke neizoloval od voľne žijúcich, tak ako sa to odporúča všetkým drobnochovatelom na Slovensku. Utracanie vtáctva zatiaľ vylúčil, rsp nenariadil.
zbosace
napsal(a):
Včera mvdr.Bireš hovoril o dvoch jedincoch u ktorých bola potvrdená. Paradox je že správca zoo neprijal preventívne opatrenia pri chove väčšiny vzácnych druhov, keď vedel že aj do zoo preletuju divé vtáky a vtáctvo v zbierke neizoloval od voľne žijúcich, tak ako sa to odporúča všetkým drobnochovatelom na Slovensku. Utracanie vtáctva zatiaľ vylúčil, rsp nenariadil.
Utrácanie vtáctva zatiaľ nenariadil ale ak by došlo k ďalším viacerým úhynom tak utrácanie nevylúčil ,dúfajme že sa tak nestane a nepríde k týmto opatreniam a usmrteniu aj vzácnych druhov vtáctva.
Jamro
napsal(a):
Zoo Bojnice utraca vtactvo.
Keď som včera ráno o tom písal že je pravdepodobné utrácanie ďalších zvierat v Bojnickom ZOO tak niektorí ako je gruchy77 sa do mňa pustili že nemám šíriť svoje bludy a mám čítať bulvár a nemám trepať nezmysli,za tieto výroky si vyslúžil od troch diskutujúcich ešte aj ich súhlas,a je to tu dnes bolo v ZOO utratených viac ako 40 kusov živočíchov je to smutné ale niekto v Bojnickom ZOO pochybil a doplatilo na to vtáctvo niektoré bolo dosť vzácne,verím a dúfam že ďalšie usmrcovanie nebude nutné držím palce nech to dobre dopadne aj keď škoda je už dnes vysoká.
Rousky

XXX.XXX.139.16
Munch
napsal(a):
Veterinar by mal zakazať prilety lietadiel zo všetkých krajin, kde je coronavirus.
Rousky na Kun. avirus kupte kvalitní !!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Rousky
napsal(a):
Rousky na Kun. avirus kupte kvalitní !!!!!!
Časem to může být tak vážné,že vám nepomůže ani váš vynález!!