Metud

XXX.XXX.37.65
Mam prozbu ohledne pohlavi co si myslite ze to je
Metud

XXX.XXX.37.65
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Metud
napsal(a):
Co to je ?
Vypadá to na papouška-z větší dálky to nešlo?
Metud

XXX.XXX.47.205
Metud

XXX.XXX.47.205
Tak panove stale je to pul na pul tak pridavam vydeo snad pomuze a poraditemi ktereho penanta oddelit diky moc za prispvky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Modrý su pára a červený je samec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Je vidět,že modří jdou spolu tak pokud jsou nepříbuzní co nejrychleji oddělit červeného.
Metud

XXX.XXX.37.65
Zdravim stale nevim jak se mam rozhodnout modre mam druhym rokem a loni v budce sedeli oba naraz a bilo tam deset prazdnych vajicek je mozne ze ta jedna se chova jako samec ? Ale nespiva a nezahledl jsem je ani pri pareni proto zkousim toho cerveneho samce ktery je stoprocentni dik za vase nazory
Metud
napsal(a):
Zdravim stale nevim jak se mam rozhodnout modre mam druhym rokem a loni v budce sedeli oba naraz a bilo tam deset prazdnych vajicek je mozne ze ta jedna se chova jako samec ? Ale nespiva a nezahledl jsem je ani pri pareni proto zkousim toho cerveneho samce ktery je stoprocentni dik za vase nazory
Kurnik chlape, tolik chyb ve větách jsem dlouho neviděl. To vydeo je síla.
Jednou jsem tedy viděl napsané davyt( David).
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je vidět,že modří jdou spolu tak pokud jsou nepříbuzní co nejrychleji oddělit červeného.
Jinak na videu už je jasně vidět dominance samce, který už odhání červeného. Jak píše kolega, rychle oddělit nebo bude neštěstí. Jsou krásní byla by škoda o některého přijít.
Metud

XXX.XXX.37.65
Tak sory nevzal jsem si bryle a doufal ze se tady resi ptatstvo fakt jsmi poradil
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
zahradajanakovi
napsal(a):
Kolego to si snad děláte srandu........dělá Vám dobře když někomu špatně radíte.....jedná se o kolegu co psal že je to 1,0slamožluta........a přitom jsou to krásní modrý penanti
Jednalo se o chovatele radek 1312...!!!!!!!!!
Musím se zastat radek 1312-chovám penanty nějaký pátek a byl jsem na vážkách jestli to nepotvrdit,kdybych tam posadil slámku tak to málokdo na tu dálku rozezná,teda kromě vás.Ti krásní modří penanti jsou ale na fotu až později a to již poznali všichni!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
mirdas
napsal(a):
Vy tam někde vidíte žlutou.Jinak rozela slámožlutá-již asi určuje její barvy.
Když jste takový borec tak jste měl možnost reagovat na dotaz jako první.Rozely slámožluté jsem choval asi před třiceti lety tak jsem zapomněl jakou mají barvu.