Žako, začal na mě útočit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucie94

7.2.2020 22:54
Lucie94

XXX.XXX.9.30

Dobrý večer,

Když mi bylo 10 let, rodiče mi koupili papouška žaka! Od svých 10 papoušek na me byl vázaný, nikdy me nekousal ani neutocil. Jen moji rodinu vždycky kousal. Někdy to i vypadalo ze me bráni a nechce je mít v baraku. Byli jsme si hodne blízko. Před 6 lety jsem se odstěhovala do zahraničí, ale domu jsem jezdila a jezdím po 3 měsících. papoušek si zvykl na mamku ale vždycky kdyz jsem přijela tak byl šťasten ze me vidí az do dneška. Přijela jsem po 2 měsících a papoušek na me útočí nenechá se na sebe šahnout! Na to s mamkou “komunikuje” ale jinak se na sebe nenechá šáhnout taky!

Uz je to tyden a pořad je “uražený” ja se mu ani nedivím protože pořad prijizdim a odjizdim ale přišlo to na nej az po 6 letech Ze se urazil!

Nevíte někdo jak zpět navázat komunikace Samozřejmě jde o trpělivost! Ale bohužel za 14 dni zase odjizdim!

Je vůbec možné ze papoušek se muže mstí? Nebo ze je uražený?

Mockrát děkuji za jakoukoliv odpověď

Hezky večer,

Lucie

8.2.2020 07:45
Alkonost

XXX.XXX.254.245

žako je obecně známý jako nevhodný na mazlíčka, vzhledem k tomu jak sou schopni se upnout. Jsou take velmi inteligentní/neurotičtí a to že jse ho jako jeho partner opusila v něm zanechá stopu. Snad když se mu bude mamka věnovat.....
(to jako fakt 10 let?! ja v deseti uprosila rodiče na prvni andulku)

8.2.2020 08:10
kubanec

XXX.XXX.103.242

Žako vás vyměnil za mamku proč to řešite když jste furt v pr..ly

Bartos

8.2.2020 11:40
Bartos

XXX.XXX.181.79

Ano, žako si našel nového partnera - maminku. Chudák si toho musel prožít hodně (z vašeho odloučení), tak mu situaci nestěžujte ještě teď a nechte ho být. Mimochodem, zvířata se nikdy nemstí, to jenom lidi.

Lucie94

8.2.2020 21:52
Lucie94

XXX.XXX.9.30

Děkuji, za odpověď!

Ano, chapu to ze strany papouška, je to nefer z
Moji strany! Akorát nějak nechápu ze to neudělal dřív! Trvalo to 6 let (když jsem odjela do zahraničí) “přátelství”

v naši rodině mě papoušek mel nejraději a Ostatní toleroval ale nenechal se na sebe sáhnout

Mamka se ho bohužel boji a není mu schopna ubrousit drápky! Takze to me trochu trápí!

Uvidim jak se bude chovat po dvou týdnech

9.2.2020 00:31
Mara92

XXX.XXX.131.114

Nerozumum čemu nechapete? Ten ptak pohlavně dospěl. Uvedu přiklad: Mit manželku, kterou vidim jednou za 2 měsice tak se na ni vybodnu a najdu si jinou Když bude mit pořadna bydla větve ze stromu obrousi si drapky sam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík