Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2020 21:11
František09

XXX.XXX.45.97

Zdravím všechny chovatele a chci se zeptat jaká je burza chovatelů v Budějovicích.Byl jsem tam když to začínalo a byla to slabota. To bylo ještě venku.

18.2.2020 09:38
lesk

XXX.XXX.50.142

František09 napsal(a):
Zdravím všechny chovatele a chci se zeptat jaká je burza chovatelů v Budějovicích.Byl jsem tam když to začínalo a byla to slabota. To bylo ještě venku.

Z vašeho profilu vidím, že jste především chovatel holubů. Sem tedy zřejmě směřuje váš dotaz.
V ČB se konají každou 1. sobotu burzy exotického ptactva, které mají velkou návštěvnost a druhové zastoupení. Zajištěno je zde občerstvení, prodej krmiv a chovatelských potřeb, včetně výkupu ptactva. V tomto smyslu nemá tato burza chybu.
Této skutečnosti nyní využili chovatelé holubů, kteří souběžně pořádají v areálu Výstaviště své akce (trhy holubů). První tuto akci jsem zaznamenal v únoru a mají v tom prý pokračovat až do dubna. S návštěvností a druhovým zastoupením to však zde zatím opravdu nebyla žádná sláva. Okomentoval bych to slovy, že každý začátek je těžký. ZK

18.2.2020 17:23
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

No teď tam byla docela sranda. Trochu zmatky,nejdříve neměli klíče a honili to hlavní bránou. Pak když se to sešlo,zase vypadla půlka haly s osvětlením.
Jindy to ale bylo vždy OK. Lidí dost,jen Ptactva nic moc. Záleží to na roční době. Krmení se nechá sehnat dost i cenově si vyberete. Výkup stagnuje všude,ale prodal jsem i anduly na stole. Myslím že to má budoucnost.

18.2.2020 19:08
j-a-n-a7

XXX.XXX.13.188

Pokud Vám nevadí kousek popojet a chcete holubi, je to hezké v Soběslavi. Ptactvo slabší, ale je to různorodé. https://zocschsobeslav.webnode.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík