Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2020 06:47
Jamro

XXX.XXX.59.112

Dna 23.2. opustil nase rady vynikajuci odbornik a chovatel Milan Vávra.
Cest jeho pamiatke.

25.2.2020 10:59
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Jamro napsal(a):
Dna 23.2. opustil nase rady vynikajuci odbornik a chovatel Milan Vávra.
Cest jeho pamiatke.

Prajem úprimnú sústrasť celej rodine.

pavolmax

11.3.2020 16:07
pavolmax

XXX.XXX.123.30

Vynikajúci chovateľ možno, ale predovšetkým ŠTBák, ktorý zničil a potopil nejedného chovateľa... Stačí sa na tohto hajzla spýtať chovateľov kanárikov

Neregistrovaný uživatel

11.3.2020 18:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

pavolmax-myslíte,že vaše reakce typická pro ŠTBáky patří zrovna sem?Měl jste odvahu to co jste tady napsal mu někdy za jeho života říci?Podle mne je vaše reakce ubohá-a můžete se třeba zlobit!PS divím se,že se neozval ještě nikdo z jeho přátel!

11.3.2020 19:58
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
pavolmax-myslíte,že vaše reakce typická pro ŠTBáky patří zrovna sem?Měl jste odvahu to co jste tady napsal mu někdy za jeho života říci?Podle mne je vaše reakce ubohá-a můžete se třeba zlobit!PS divím se,že se neozval ještě nikdo z jeho přátel!

Souhlasím. Ano, sem to nepatří.
Pro pavolmax.
Já pana Vavra nebo Vávru, jak jsem se setkal ve článcích po roce 1989 osobně neznal.
Jen si vzpomínám, jak mu zabavili nějaké amazoňany, dali je do ZOO, tam někteří uhynuli, zbytek vrátili. Jen cituji, mám dojem Novou Exotu, rok už nevím.
Seznamy agentů a spolupracovníků STB, jsem si opatřl hned co je Cibulka po r 1989 vydal. Pak z nich bylo mnoho jmen odstraněno. Tehdy byl ministr vnira Langoš, mám jím podepsané lustrační osvědčení, abyste mě nepokládali také za estébáka.
Ono to sem nepatří, ale, když jsme u nás stáli v osmdesátém devátém na náměstí na kašně a něco řekli těm pár lidem okolo, kteří se nebáli 20. listopadu 89 přijít blíž, tak jsme řekli. Jmenuji se ten a ten a pak mluvili.
Vy po 30. letech demokracie anonymně mluvíte, nemáte ani vymyšlenou přezdívku a ani fotku něčeho, co chováte, vlastně nic a na zesnulého pliváte. Já též mohu vymýšlet a posílat cizí fotky, jak se už párkrát stalo, ale když přijedete, tak uvidíte, co mám v profilu.Je to zastaralé, ale skutečné.
Naštval jste mě, proto se podepisuji.
Otakar Německý.
Vysočina

Neregistrovaný uživatel

13.3.2020 18:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Zajímavé Češi se ozvali-Slováci mlčí?

13.3.2020 18:43
kareta

XXX.XXX.172.89

PAVOLMAX. Jste velký geroj . Pomlouvat tady na internetu člověka co je po smrti ..

13.3.2020 20:00
Jamro

XXX.XXX.182.123

Co mozes na takeho D€BILA napisat.

14.3.2020 09:05
zosrnia

XXX.XXX.185.10

Niekedy je viac mlčať ako prispieť takým príspevkom ako prispel pavolmax,škoda že sa aj on nedržal tohto príslovia,nenávisť niektorých ľudí nepozná hranice je to smutné ale je to tak.

15.3.2020 12:42
vlado11

XXX.XXX.181.31

Ano suhlasím , lepšie mlčat ako "pavolmaxa" komentovat .
Pán Vávra bol slušný človek , a aj slušný človek je tvor omylný tak ako my všetci . Uprimnu sustrast všetkým jeho najbližším a aj jeho priatelom .

Vladimír Polakovič

Přidejte reakci

Přidat smajlík