pavolmax

XXX.XXX.123.30
Vynikajúci chovateľ možno, ale predovšetkým ŠTBák, ktorý zničil a potopil nejedného chovateľa... Stačí sa na tohto hajzla spýtať chovateľov kanárikov
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
pavolmax-myslíte,že vaše reakce typická pro ŠTBáky patří zrovna sem?Měl jste odvahu to co jste tady napsal mu někdy za jeho života říci?Podle mne je vaše reakce ubohá-a můžete se třeba zlobit!PS divím se,že se neozval ještě nikdo z jeho přátel!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
pavolmax-myslíte,že vaše reakce typická pro ŠTBáky patří zrovna sem?Měl jste odvahu to co jste tady napsal mu někdy za jeho života říci?Podle mne je vaše reakce ubohá-a můžete se třeba zlobit!PS divím se,že se neozval ještě nikdo z jeho přátel!
Souhlasím. Ano, sem to nepatří.
Pro pavolmax.
Já pana Vavra nebo Vávru, jak jsem se setkal ve článcích po roce 1989 osobně neznal.
Jen si vzpomínám, jak mu zabavili nějaké amazoňany, dali je do ZOO, tam někteří uhynuli, zbytek vrátili. Jen cituji, mám dojem Novou Exotu, rok už nevím.
Seznamy agentů a spolupracovníků STB, jsem si opatřl hned co je Cibulka po r 1989 vydal. Pak z nich bylo mnoho jmen odstraněno. Tehdy byl ministr vnira Langoš, mám jím podepsané lustrační osvědčení, abyste mě nepokládali také za estébáka.
Ono to sem nepatří, ale, když jsme u nás stáli v osmdesátém devátém na náměstí na kašně a něco řekli těm pár lidem okolo, kteří se nebáli 20. listopadu 89 přijít blíž, tak jsme řekli. Jmenuji se ten a ten a pak mluvili.
Vy po 30. letech demokracie anonymně mluvíte, nemáte ani vymyšlenou přezdívku a ani fotku něčeho, co chováte, vlastně nic a na zesnulého pliváte. Já též mohu vymýšlet a posílat cizí fotky, jak se už párkrát stalo, ale když přijedete, tak uvidíte, co mám v profilu.Je to zastaralé, ale skutečné.
Naštval jste mě, proto se podepisuji.
Otakar Německý.
Vysočina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Zajímavé Češi se ozvali-Slováci mlčí?