Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravim hniezda prve koncom decembra a druhe cca april, maj.. potom necham pauzu...oni by hniezdili aj 3x do roka ale to nechcem.

Dobrý deň, okolo 4-ho roku života.

demlis
napsal(a):
Děkuji , mám 4 lety vloni cisto, letos cisto
Ešte počkajte aj keď sú čisté časom sa to môže zmeniť, je to individuálne niektoré páry môžu začať odchovávať v 4.roku života, niektorým to trvá dlhšie. Nevzdávajte sa a počkajte. Hlavne kvalitné krmivo je základ.
To nemusí být jen samcem. Samice eklektu jsou dominantní a nemusí samce k sobě vůbec pustit. Měl jsem samici, která snášela 2-3x do roka, pokaždé čisté vejce. Postupně měla 3 samce a ani s jedním si nesedla. Až když jsem sehnal posledního částečně ochočeného samce,tak mi ho bylo líto dávat pryč, tudíž jsem si ho nechal a prodal jsem samici. Když jsem mu sehnal novou,tak během 2 měsíců zasedla a měla jedno mládě.
corvuscorax
napsal(a):
viděl jsem v nějakém filmu o australských papoušcích, že měla samice eklekta 6 samců. Se všemi se pářila a všichni ji krmili a donášeli krmení pro mladé. Možná, když jí pořídíte dalšího samečka tak se to projeví v oplozenosti vajec.
Je to dokument nazvaný Austrálie - země papoušků. Je to velmi zajínavé a co je na tom všem snad nejpozoruhodnější, že přes toto neobvyklé sociální chování bylo zjištěno na základě DNA ,že přes 20 jedinců bylo po 1 jediném samci.