Dobrý den, co povezete? Já mohu vzít 1,0 bělokřídlá straka štěpí na skořici a možná i na pastel a 0,1 pastel nejistý na modrou. Oba pevný kroužky rok 17 z venkovní voliéry.
Mohu vzít nějaké rosely a to 1,0 modry pastel rok 18 (nemá drápek) 1,0 modrý rok 19, 1,0 bělokřídlá straka na modrý rok 19 a k tomu mohu dopárovat se samicemi 0,1 lutino /pastel /modrá ,0,1 červeny opalin /modrá, 0,1 červená skořice /modry vše rok 19 a 100% na modrý můj odchov samice jen se samci.Dále papoušek Královsky 1,0 100% štěp žlutá rok 19 a mohu dopárovat + 0,1 nejista na žluté rok 18 ještě 0,1 alexandr malý šedý rok 19 . Vše v inzerci
Uživatel s deaktivovaným účtem

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3571809/rozela-goldmantel/
Mohu přivézt do Přerova, nebo Kroměříže.
Vir

XXX.XXX.139.16
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den, co povezete? Já mohu vzít 1,0 bělokřídlá straka štěpí na skořici a možná i na pastel a 0,1 pastel nejistý na modrou. Oba pevný kroužky rok 17 z venkovní voliéry.
Dobrý den a bude se konat burza Přerov kdyz je odlozeno i Fotbalové utkani v Cz Hokejové utkání, riaji ve zpravach o kolektivech vice lidi kdyz je v zemi nebezbecny vir Coronavirus??????

Vir
napsal(a):
Dobrý den a bude se konat burza Přerov kdyz je odlozeno i Fotbalové utkani v Cz Hokejové utkání, riaji ve zpravach o kolektivech vice lidi kdyz je v zemi nebezbecny vir Coronavirus??????
Stát nebude omezovat hromadné akce,řekl Babiš.

kubanec
napsal(a):
Oprava akce nad 5000 lidi se musí ohlásit ať v tom neni bordel .....
To je jedno prostě burzy budou.
Vir

XXX.XXX.139.16
napsal(a):
Stát nebude omezovat hromadné akce,řekl Babiš.
Super ,burza tedy je ......Jupí!!!!!!!!!
Vir

XXX.XXX.139.16
ONV
napsal(a):
Akce do 5000 návštěvníků jsou povoleny , nad 5000 se musí hlásit na hygienu.
A kdo bude počítat kolik tam jede lidi Polaci, Slovaci, Rakusane, Ukrajinci, Cesi dit je nas tam na burze vzdy hodne plno 😂😂 To je kravina, to se podle platicich spočítá., 😂😂
Dobrý den.
Dovezeme 1,0 královský 19, 1,1 rozela pestrá rubino 19, 1,1 rozela GM 19, 0.2 zpevave oranž, ag. ruzohrdle opaliny 19, ag. fisery 19, 3ks pap. cervenokridle 19, kakariki c. c. modré straky 19.
Koupim 3,0 kakariki c. c. kreme, 0,2 kanary žluté, 1,0 kanar raza espanola, 2,0 andulky TCB v modré řadě.
Vyměním samce či samičku rozela pestrá rubino za totéž pro změnu krve nebo prodám a koupím
Dobrý den, kolega ze zahraničí se bude účastnit burzy za účelem pořízení latamů vlaštovčích. Nejde mu vložit příspěvek, tak mu s tím trochu pomáhám.
I am searching for 1 or 2 young pairs of Latam Swallows (lathamus discolor), pick-up on Prerov market
Pokud by někdo nabízel, zde je kontakt na něj.
Robert Borbely
+381642280315
skysthelimitamstaff@gmail.com
milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Dovezeme 1,0 královský 19, 1,1 rozela pestrá rubino 19, 1,1 rozela GM 19, 0.2 zpevave oranž, ag. ruzohrdle opaliny 19, ag. fisery 19, 3ks pap. cervenokridle 19, kakariki c. c. modré straky 19.
Koupim 3,0 kakariki c. c. kreme, 0,2 kanary žluté, 1,0 kanar raza espanola, 2,0 andulky TCB v modré řadě.
Vyměním samce či samičku rozela pestrá rubino za totéž pro změnu krve nebo prodám a koupím
Dobrý den, měl bych zájem o toho královského
Levně prodám loňského samce královského štěpitelného na žluté.
jadigi@seznam.cz
Ceny,ceny, ceny plno inzerátů a ani jedna suma za kolik prodáváte. Na poslední burze v Přerově jsem nic nekoupil, nebaví mně ani nemám snahu se pořád ptát, za kolik, přemrštěné ceny ptactva na stole a na konci burzy většina skončí ve výkupu. Chcete prodat, napište cenu, jsem kupující, jsou to moje peníze a jestli je chcete tak byste pro to taky měli něco udělat. Chodíte do obchodu? Taky Vás zajímá cena, nebo se domlouváte s prodavačkou co za to.

jf97
napsal(a):
Ceny,ceny, ceny plno inzerátů a ani jedna suma za kolik prodáváte. Na poslední burze v Přerově jsem nic nekoupil, nebaví mně ani nemám snahu se pořád ptát, za kolik, přemrštěné ceny ptactva na stole a na konci burzy většina skončí ve výkupu. Chcete prodat, napište cenu, jsem kupující, jsou to moje peníze a jestli je chcete tak byste pro to taky měli něco udělat. Chodíte do obchodu? Taky Vás zajímá cena, nebo se domlouváte s prodavačkou co za to.
Nechápu to také??????????????Když prodávám udám cenu,hotovo,nevím co kdo tímto sleduje??????????????To samé na burze,když chci něco koupit s 80% tam ten dotyčný není?????????????To je kamaráda a podobné řeči!!!!!!!!!!!!!!!!

exotchov
napsal(a):
Cenu neudaji z duvodu ze muze prijit neznalec a tak ho natahnou bud koupi nebo ne.Sme cesi tak proc se divit
Aby nikdo nevěděl že prodává jak jiní nebo o daleko méně,ale navenek se pak mohl chvástat jak neprodává a že ceny drží a takové to bla,bla,bla........................ A nebo jak říkáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Což je smutné,špatné,nemorální.Stačí se podívat do inzerátů na andule,každý je prodává za sto a tak,neprodejné,můžete prodáva andulu jak Mamuta a nikdo vám ji nekoupí,ale někteří budou tvrdit jak neprodávají a zas bla,bla,bla.....................................Tududum!Tož tak nějak...............
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
luki10000
napsal(a):
Keď som pred nedávnom napísal svoj názor, že cena v inzercii by mala byť povinná, tak ma vysmiali, ba skoro ukameňovali, že prečo by mal ľuďom niekto niečo nariadiť! Pritom je to obyčajná, základná vec inzerátu. A dosť podstatná!
Myslím,že jste si odpověděl sám-proč by měl někdo někomu něco nařizovat.To se ještě dlouho nepodaří.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslím,že jste si odpověděl sám-proč by měl někdo někomu něco nařizovat.To se ještě dlouho nepodaří.
Asi preto, že by to bolo jednoduchšie... Vo veľa prípadoch by nemuseli ľudia písať sms, mail a telefonovať. Áno, telefonovanie je najlepšie! To beriem. Ale keď niekomu voláte, neberie, voláte znova, a znova, konečne zdvihne a ešte vám vynada prečo otravujete...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
luki10000
napsal(a):
Asi preto, že by to bolo jednoduchšie... Vo veľa prípadoch by nemuseli ľudia písať sms, mail a telefonovať. Áno, telefonovanie je najlepšie! To beriem. Ale keď niekomu voláte, neberie, voláte znova, a znova, konečne zdvihne a ešte vám vynada prečo otravujete...
To všechno se probíralo a máte pravdu ve všem co píšete,ale výsledek je stále stejný a jak to vidím bohužel bude i nadále.
napsal(a):
Nechápu to také??????????????Když prodávám udám cenu,hotovo,nevím co kdo tímto sleduje??????????????To samé na burze,když chci něco koupit s 80% tam ten dotyčný není?????????????To je kamaráda a podobné řeči!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý den.
Myslím, že nemáte tak úplně pravdu.Jezdíme na burzy z dost velké vzdálenosti a každý z nás něco potřebuje, tak se u beden vzájemně zaskakujeme, Ceny každý zná a je ochoten prodat druhému.
Bohužel po burzách chodí spousta čumilů, kteří nic nekupují a jen prudí. Nerozeznají základní druhy exotů, neznají základy genetiky a vše by chtěli zdarma.
Jsou andulky za 50 Kč drahé a za 1000 Kč levné a tak je to u všech druhů.
Pokud něco chci, tak si to zjistím a případně sám nabídnu cenu. Vše je o dohodě, ne o pevných cenách.
Stejně 90% prodaných ptáků jde do ciziny, protože Češi nic nekupují jen chytračí

milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Myslím, že nemáte tak úplně pravdu.Jezdíme na burzy z dost velké vzdálenosti a každý z nás něco potřebuje, tak se u beden vzájemně zaskakujeme, Ceny každý zná a je ochoten prodat druhému.
Bohužel po burzách chodí spousta čumilů, kteří nic nekupují a jen prudí. Nerozeznají základní druhy exotů, neznají základy genetiky a vše by chtěli zdarma.
Pokud něco chci, tak si to zjistím a případně sám nabídnu cenu. Vše je o dohodě, ne o pevných cenách.
Stejně 90% prodaných ptáků jde do ciziny, protože Češi nic nekupují jen chytračí
Respektuji váš názor,ano i tak to je.
Komunikace s prodávajícím je někdy složitá . Mě nevadí, že někdo neuvede cenu,nejsem zastánce nařizování. Pokud se mi ti ptáci líbí,tak zavolám a cenu respektuji. Co mě ale vadí, když někdo aktivně naslibuje hory doly, že pošle lepší foto atd.,pak se nic neděje, voláte znovu a je vám řečeno, že už je to prodané, nebo už nikdy nezvedne telefon a když mu zavoláte z jiného čísla, tak se tváří jako Jouda.
Ono to nie je len o cene... V inzeráte je potrebné uviesť: čo predávam, či má krúžok, rok, či je v dobrom stave, fotky, prip. fotky rodičov, doklady, či má DNA, cena, či je to odchov pod rodičmi, či dokrmeny... A tak ďalej... A tým predídeme zdĺhavému telefonovaniu, mailovaniu, esemeskovaniu, rozčuľovaniu... Preto tvrdím, že veľa inzerátov je úplne zlých!!!
JoPe
napsal(a):
Komunikace s prodávajícím je někdy složitá . Mě nevadí, že někdo neuvede cenu,nejsem zastánce nařizování. Pokud se mi ti ptáci líbí,tak zavolám a cenu respektuji. Co mě ale vadí, když někdo aktivně naslibuje hory doly, že pošle lepší foto atd.,pak se nic neděje, voláte znovu a je vám řečeno, že už je to prodané, nebo už nikdy nezvedne telefon a když mu zavoláte z jiného čísla, tak se tváří jako Jouda.
Dobrý den.
Jsem dlouholetý chovatel a poslední dobou se již přestávám zúčastňovat všech diskusí. Tak, jak to udělali všichni moji dlouholetí kolegové a kamarádi.
Tento obor zažívá veliký úpadek, který má mnoho důvodů. Jedním z nich a to velice podstatným je to kdo chová. Dovoluji si tvrdit, že vzdělanost chovatelů začíná být na velice nízké úrovni. Dnes když se podívám po burzách a čtu zdejší diskusi tak mi je smutno...

milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Jsem dlouholetý chovatel a poslední dobou se již přestávám zúčastňovat všech diskusí. Tak, jak to udělali všichni moji dlouholetí kolegové a kamarádi.
Tento obor zažívá veliký úpadek, který má mnoho důvodů. Jedním z nich a to velice podstatným je to kdo chová. Dovoluji si tvrdit, že vzdělanost chovatelů začíná být na velice nízké úrovni. Dnes když se podívám po burzách a čtu zdejší diskusi tak mi je smutno...
Každý novodobý chovatel vše vyčte s netu,plus teplé zimy,lehce dostupné krmné směsi a máte hafo mladých a hafo neprodejného ptactva!A cena půjde níž,níž a ku.......níž!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak to je.

Jamro
napsal(a):
Nie ste nahodou mimo temu?
Ano už bych tuhle boční velice slušnou diskuzi uzavřel a dal prostor chovatelům co chtějí něco prodat a ještě lépe těm co chtějí něco koupit.Chovu zdar!
milbe
napsal(a):
Dobrý den.
To je pěkné, že se vzájemně zaskakujete u beden a znáte ceny za kolik budete prodávat, ale ví to i kupující, který má peníze, které Vy byste chtěl. Proč bych se Vás měl ptát na cenu, když ji tam můžete napsat, nepotřebují za každou cenu koupit od Vás. Na burze nejste sám, je tam spousta jiných prodejců, to se mám ptát všech na ceny ? Je to Vaše chyba, že kolem Vás chodí spoustu čumilů, kteří od Vás nic nekoupí, neumíte nabízet, prodávat. Jsem taky jeden z čumilů, tak pokud tam nemáte cenovku, tak Vám můžu říct n.asrat, nic, odvezte si to. A nevím proč to většina, chcete řešit dohodou, když stejně máte už promyšleno ,za kolik prodáte. To,že někteří nerozeznají základní druhy exotů a neznají základy genetiky, to je jako co,Vy jste vždycky všechno věděl? Burza , to je i setkání chovatelů, kde se spoustu poznatkú doví i začínající chovatelé, a nejenom kolik dáš.
jf97
napsal(a):
To je pěkné, že se vzájemně zaskakujete u beden a znáte ceny za kolik budete prodávat, ale ví to i kupující, který má peníze, které Vy byste chtěl. Proč bych se Vás měl ptát na cenu, když ji tam můžete napsat, nepotřebují za každou cenu koupit od Vás. Na burze nejste sám, je tam spousta jiných prodejců, to se mám ptát všech na ceny ? Je to Vaše chyba, že kolem Vás chodí spoustu čumilů, kteří od Vás nic nekoupí, neumíte nabízet, prodávat. Jsem taky jeden z čumilů, tak pokud tam nemáte cenovku, tak Vám můžu říct n.asrat, nic, odvezte si to. A nevím proč to většina, chcete řešit dohodou, když stejně máte už promyšleno ,za kolik prodáte. To,že někteří nerozeznají základní druhy exotů a neznají základy genetiky, to je jako co,Vy jste vždycky všechno věděl? Burza , to je i setkání chovatelů, kde se spoustu poznatkú doví i začínající chovatelé, a nejenom kolik dáš.
Dobrý večer.
Nebudu opakovat co jsem napsal v několika příspěvcích.
Pokud chci vědět něco víc, tak se stejně musím zeptat a za různě štěpitelné ptáky jsou také jiné ceny. Štěpitelnost neuvidíte. To je o informovanosti a celkovém rozhledu chovatele.
A pokud se nechcete zeptat o odjedete bez nákupu, tak asi nic nepotřebujete...
53franta
napsal(a):
zdavím..pane ČAJKA co si to dovolujete mazat moje příspěvky v tomto vlákně už podruhé.nejsu sám kterém jste to smazal...čekám na odpovět
p. Čajka ich nemaze, len nahlasuje.
Ako predajcovi chovatelskych potrieb, mu chovatelia kazia obchod, ked si nieco predavaju.
https://www.ifauna.cz/profil/onv/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/abc11/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/aplaus-ex/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/uzivatel-bez-uctu/1656-cajka-ex
Jamro
napsal(a):
p. Čajka ich nemaze, len nahlasuje.
Ako predajcovi chovatelskych potrieb, mu chovatelia kazia obchod, ked si nieco predavaju.
https://www.ifauna.cz/profil/onv/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/abc11/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/aplaus-ex/moje-inzeraty
https://www.ifauna.cz/profil/uzivatel-bez-uctu/1656-cajka-ex
zdravím tak potom je to nemocný človíček.Pane Čajka běžte se léčit........
No ono je to na těch burzách kolikrát složitý zeptáte se na cenu borec mlčí prohlíží si vás přemýšlí váhá kolikrát vám cenu ani neřekne když vás odhadne že nekoupíte a vy se zajímáte o druh papouška který si chcete do budoucna pořídit tak zjišťujete ceny a borec mlčí někdy legrace někdy trapný
clok

XXX.XXX.57.161
Byt poradatel tak zavedu cenovky na stole,kousek papiru snad jeste ma kazdy...a burza dostane jiny naboj.
Řešíte kokotiny
Pokud se mi líbí papoušek optam se na cenu but koupím nebo ne
A cenový nevím jaký by měli smysl každý kdo chce prodat ať jsi je u přepravky
A chovat se tak aby prodal lidi nejsou blbý umí vzít telefon a zavolat na inzerát a vija cenu ten kdo má vážný zájem tak na inzerát zavolá
Dobrý den. V prvé řadě mě zajímá kvalita ptáka a teprve pokud jsem spokojený je na řadě cena. Když mě pták vyhovuje, nemám problém se na cenu zeptat a zároveň se informovat na další podrobnosti. Pokud nemá požadovanou kvalitu, může tam mít cenu napsanou jakou chce. Pokud někdo nakupuje podle nejnižší napsané ceny ať si dál vybírá jen od těch co tam mají cenu uvedenou. Pokud tam nemám cenu uvedenou a neprodám, je to můj *problém*, ale nikdo mě nemůže chtít něco nařizovat-to už tady bylo.
Mám inzerát ze prodám tatovy Amazonan modrocely 0.1 rok 016 a 1.0 rok 015
Harmonickou páru a když někdo zavolá a řeknu mu ze chci 22 tis tak je to moc podle něj koupi za 350 eur
Řek sem mu ze jo ale mladé tak ať koupi mladé a čeká
Proto kdo má vážný zájem zavolá a ne psát sms nebo email na burze snad každý umí otevřít hubu a optat se na cenu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
S tím zavoláním na inzerát také nic moc.První dotaz-jaká je cena pak jen bla bla,ale opravdový zájemce na to jde tak že se poptá,aby se něco dozvěděl a dotaz na cenu až na konec.Podle mne je ale nejlepší osobní kontakt z rozumným člověkem.
jf97
napsal(a):
Přesně tak v Kroměříži jsem scháněl mnicha vpul 7 byl za 2500 v deset už sem ho měl o litr levnější.

Můžu vzít chovneho samce rosely žlutohlave kr. 17 , z venkovní voliery, 100% kondice.
Dále samce korely, lutino straka. kr. 19, z venkovní voliery.
Kudela, 739298049
bart797

XXX.XXX.65.77
Mohu dovézt mníšky šedé - 1,1 lutino, 1,1 albino, 0,1 cremino, 1,0 modrý pallid, 0,1 modrý opalín, 1,0 modrá aqua pallid, 0,1 zelený opalín, 10,0 modrý pallid štěp. snow, 1,0 modrý štěp. snow, kobalt, modrý - vše kroužek 2019 s DNA nebo geneticky. Na výběr z více kusů
Dále 0,1 zelená pallid r. 17, 0,1 modrá pallid r. 16, 0,1 aqua modrá pallid r. 17 - vše DNA. TEL. 608518410
clok

XXX.XXX.57.161
zosrnia
napsal(a):
Dobrý večer o kedy ráno začína burza,ďakujem za slušnú odpoveď.
V 5:00
bart797
napsal(a):
Mohu dovézt mníšky šedé - 1,1 lutino, 1,1 albino, 0,1 cremino, 1,0 modrý pallid, 0,1 modrý opalín, 1,0 modrá aqua pallid, 0,1 zelený opalín, 10,0 modrý pallid štěp. snow, 1,0 modrý štěp. snow, kobalt, modrý - vše kroužek 2019 s DNA nebo geneticky. Na výběr z více kusů
Dále 0,1 zelená pallid r. 17, 0,1 modrá pallid r. 16, 0,1 aqua modrá pallid r. 17 - vše DNA. TEL. 608518410
Odkud prosím jste?

JPS
napsal(a):
Zdravím,chci se zeptat,jaká byla účast na burze? Jako vždy nebo byl znát úbytek lidí?Děkuji.
Začíná jaro,tak narvané.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kdo není v karanténě ten byl na burze.Tak zatím v normě.
Účast byla trochu slabší, stoly s přenoskami byly poloprázdné.
Prodával jsem roselu pestrou lutino na stole za 1000kč a skoro bez zájmu,i když si myslím, že vypadala slušně.Asi po půl hodině přišel výkupčí a bez řečí ji za 1000kč vzal.Když jsem odcházel tak jsem se ptal a výkup dával 1000kč za lutino i rubino.Pak tam stůjte!!!
A to mi večer před burzou volal jeden,že ji hrozně chce a v 7 si ji vyzvedne.Ráno mi nevzal ani telefon.