terkunka
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat když jsem alergická na roztoče chtěla bych si pořídit papouška Žako. Tak se ptám je to dobrý nápad si ho pořídit nebo ne ? Předem děkuji za odpověď.
Já se připojuji, ikdyž mám jen jeden pár žaků venku a půl roku doma v obývacím pokoji. Jinak mimo obytný prostor amazoňany, amazonky a hodně dalších.
Každý den vysavač a mokrá houba. Bílý jemný prášek. Pomůže čistička vzduchu. A to nehovořím o jemném chmýří. Pokud nejste zaměření na sterilní čistortu a nemáte mimino, nebojte se toho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Myslím,že budete mít v budoucnu dost starostí i bez žaka.Pokud po něm tak toužíte dá se pořídit v 3D je jako živý.
Moudivláček
napsal(a):
Já se připojuji, ikdyž mám jen jeden pár žaků venku a půl roku doma v obývacím pokoji. Jinak mimo obytný prostor amazoňany, amazonky a hodně dalších.
Každý den vysavač a mokrá houba. Bílý jemný prášek. Pomůže čistička vzduchu. A to nehovořím o jemném chmýří. Pokud nejste zaměření na sterilní čistortu a nemáte mimino, nebojte se toho.
Jen si na Vás dovolím reagovat. Jak práší žako víme asi oba. Ale pokud je paní alergik nepomůže ani čistička vzduchu, ani houbička. Takže Vaše nebojte se toho není dobrá rada. Ale je vidět, že paní je rozumná a nemá cenu dále řešit. Paní přeji mnoho radostí od dětí.