Takže penetrace, lepidlo s perlinkou a oblozit keramickým obkladem, jinak všechno rozeberou
Tak hliník vyjde malinko dráž, plus spojky, ale rychlá práce a vydrží to. Když se podíváte na www.aluhobby.cz, mají tam už i nařezané různé velikosti voliér.
JoPe
napsal(a):
Nejsou pozinkované,venku jsou za rok rezaté jak liška.
Na 100%ne jsou pozinkovane pracují s nimi momentálně každý den, tak za to dám ruku do ohně. Jestli si dáte práci a budete zde hledat tak jsem viděl foto udělané venkovní vylety z uw profilu 50komplet ne u jednoho chovatele i ary za tim byli,jestli je to levnější to si musíte vypočítat sám,cena za 4 m profil je od 80 do 100 kc možná i levněji. Ať se dílo podaří
Karel1979
napsal(a):
Na 100%ne jsou pozinkovane pracují s nimi momentálně každý den, tak za to dám ruku do ohně. Jestli si dáte práci a budete zde hledat tak jsem viděl foto udělané venkovní vylety z uw profilu 50komplet ne u jednoho chovatele i ary za tim byli,jestli je to levnější to si musíte vypočítat sám,cena za 4 m profil je od 80 do 100 kc možná i levněji. Ať se dílo podaří
Když s tím pracujete, tak to musíte samozřejmě znát a časy se mění a některé materiály se vylepšují. Já vycházel z vlastní zkušenosti, kdy jsem v r. 94 budoval půdní vestavbu a nějaké profily zůstaly navíc, tak se to použilo na různé věci a ty zinkované určitě nebyly a po pár letech šla voliérka do šrotu.