Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kika666

4.4.2020 17:09
Kika666

XXX.XXX.118.248

Dobrý den, mám dotaz ohledně chůze papoušků mám měsíc starého papouška agaponise a bojim se o jeho zdravý nebo spíše o jeho nohy. Ikdyz sedí zvedá se a kde co jeho chůze je zvláštní, plází se po břiše, přitahuje se zobakem a křídli s tím že nožičky má téměř vykloubené chtěla bych se zeptat jeslí je to normální a popřípadě kdy by měl začít pořádně chodit děkuji za odpověď

4.4.2020 17:41
Alkonost

XXX.XXX.254.245

vám jeho způsob pohybu připadá normální pro papoušky? Záleží jak jeho nohy doopravdy vypadaj ale jestli máte mrzáka bez šance na normální život vám řekne nejlíp vet

4.4.2020 18:31
Sis

XXX.XXX.36.155

Když mu je měsíc to ho dokrmujete? Chtělo by to fotku nebo video

Kika666

4.4.2020 18:43
Kika666

XXX.XXX.118.248

Je odkrmeny kompletně ručně rodiče se o něj absolutně nestarali jen ho zahřívali, video jsem se původně nahrát chtěla, ale z nějakého důvodu to nefunguje nemůžu nahrát video/fotografií ani když to natočím rovnou tu :/ zkrátka a jednoduše jeho nohy jsou od sebe nepriblizuji se ani nijak moc když sedí nemá je skrcene jakoby pod sebou, ale jsou úplně do boku asi jako když gymnastka udělá roštěp

4.4.2020 19:02
Sis

XXX.XXX.36.155

Kika666 napsal(a):
Je odkrmeny kompletně ručně rodiče se o něj absolutně nestarali jen ho zahřívali, video jsem se původně nahrát chtěla, ale z nějakého důvodu to nefunguje nemůžu nahrát video/fotografií ani když to natočím rovnou tu :/ zkrátka a jednoduše jeho nohy jsou od sebe nepriblizuji se ani nijak moc když sedí nemá je skrcene jakoby pod sebou, ale jsou úplně do boku asi jako když gymnastka udělá roštěp

To nevložíte, musíte se zaregistrovat, pošlete mi to na zyz031@seznam.cz ale mám dojem, že pokud má nohy tak jak říkáte, už se s tím asi nedá nic dělat. Rozjížděli se mu v budce nebo v krabičce kde byl a tím, že jste je nefixovala už je to nevratné

Přidejte reakci

Přidat smajlík