Druh papouska do voliery ke korelam a andulkam

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2020 15:59
jindriska123

XXX.XXX.186.116

Přeji krásný den. Jdu si sem pro radu. Prosím pěkně tatínek má velkou voliéru ve které má společně Korely s Andulkama. Začátkem června má Kulate Narozeniny a já vím že si dlouho přeje ještě jeden druh nějakého papoucha,ale já nevím jaký je nejvhodnější k těmto dvoum druhům proto prosím Vaši radu a popřípadě název daného druhu papocha který by byl vhodný. Napadlo mě zda třeba by se s těmito druhy snesl papoušek zpěvavý, nebo papoušk horsky a nebo Neoféma. Prosím doporučíte nejvhodnější druh??? děkuji velice. a přeji krásný a klidny den.Jindřiška

7.4.2020 16:07
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Napište jak je velká voliera. Z toho co uvádíte by tam mohli být horšťí. I když jsou velcí jsou bezkonfliktní. Záleží na velikosti voliéry a také jestli chce vše odchovávat. Bez odchovů by tam mohli být všichni. Zpěvavý může být agresivní v toku,ale taky nemusí.

7.4.2020 16:22
jindriska123

XXX.XXX.186.116

Dobry den preji. Volieru ma velkou 4m dlouha , siroka 3,5 m a vyska 3m

7.4.2020 16:47
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

jindriska123 napsal(a):
Dobry den preji. Volieru ma velkou 4m dlouha , siroka 3,5 m a vyska 3m

Tak to je paráda,i ti horští tam být můžou.

7.4.2020 16:49
jindriska123

XXX.XXX.186.116

a ta neofema by tez pripadala v uvahu?? barevne je krasna nebo zpevavy je tez barevne nadherny, moc dekuji za vasi reakci.

7.4.2020 17:17
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

jindriska123 napsal(a):
a ta neofema by tez pripadala v uvahu?? barevne je krasna nebo zpevavy je tez barevne nadherny, moc dekuji za vasi reakci.

Neofemy , záleží jaké pokud bude i odchovávat. A kolik ptactva tam už je. Jít by to mělo,pokud nebude přeplněno. Zpěvavé bych tam nedával. Nebo Latamy ti jsou také snášenlivý. Na druhém fotu.

7.4.2020 17:51
jindriska123

XXX.XXX.186.116

Moc dekuji za vasi odpoved. dekuji a preji krasny den.

7.4.2020 17:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

mno, pán to bude mít venku asi celoročně (zadavatelka nenapsala)
Latam - dost odlišné krmení a ta zima
(nevím, nechoval sem je)

7.4.2020 18:26
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

lupus4 napsal(a):
mno, pán to bude mít venku asi celoročně (zadavatelka nenapsala)
Latam - dost odlišné krmení a ta zima
(nevím, nechoval sem je)

No to mě nenapadlo, zálet třeba pro ně je. Mám jenom dřevěný nevytápěný. S výletem po celý rok. Teď již tam mají mladé. To krmení je tak trochu pověra, když krmí mladé mimo směsi zrnin,vaječnou směs, čaj a piškoty,sem tam dětskou přesnídávku. Ovoce . Jinak celou zimu suchá strava stejná jako pro andulky a korely.
Tedy jestliže nemá zálet bez průvanu na zimu, raději ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík