Kladné hlasy. Nejdou dávat!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2020 21:45
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Nemohu udělit kladný hlas v diskuzi.

15.4.2020 21:50
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Moudivláček napsal(a):

...a nejste sám!!!

15.4.2020 22:51
jf97

XXX.XXX.62.12

Dokonce nejdou citace mých oblíbených samochovatelů, na které bych psal. Tak příště.

16.4.2020 05:44
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Já když tady poslední dobou pročítám rady a odpovědi některých jedinců, přemýšlím, že by bylo nejlepší diskuzi zrušit a vymyslet nějaký nový formát. Samé urážky jeden druhýho. A rady, které zde jsou od některých to je někdy taky síla.
A Vás pane j97 včera muselo doma něco hodně nas.... Hodně dlouho jsem nečetl tolik negativních příspěvků na různých vláknech od jednoho člověka.

16.4.2020 07:47
Kropec

XXX.XXX.246.208

Lada musa dávám hlas kladný

16.4.2020 10:00

Dobrý den,

děkujeme za nahlášení problémů. Toto je samozřejmě problém na straně iFauny a naši programátoři se mu budou okamžitě věnovat. Jakmile bude vše opravené, dáme vám do tohoto vlákna vědět.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
redakce webu iFauna.cz

16.4.2020 12:58
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

děkujeme za nahlášení problémů. Toto je samozřejmě problém na straně iFauny a naši programátoři se mu budou okamžitě věnovat. Jakmile bude vše opravené, dáme vám do tohoto vlákna vědět.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
redakce webu iFauna.cz

16.4.2020 13:45
JoPe

XXX.XXX.82.6

Moudivláček napsal(a):

A není to jedno? Nyní je vidět, když to nejde, komu na tom záleží a kdo se účastní dále .Stejně si každý, kdo dá dotaz musí vybírat kolikrát z několika leckdy protichůdných názorů.

16.4.2020 15:16
frodik

XXX.XXX.2.250

Moudivláček napsal(a):

Já bych tyhle hlasy zrušil úplně, stejně má nejvíc hlasů ten komu se podaří někoho schodit nebo trefně urazit, takže to stejně o ničem nevypovídá a je to matoucí. Většinou když jsem něčím přispíval, tak mi dotyčný napsal soukromou správu a psali jsme si tímto způsobem, je to lepší než abych tady něco psal a ostatní se do mě trefovali a sami nic nevypotili a byli za borce s největším počtem hlasů.

16.4.2020 16:45

Dobrý den,

před chvílí jsme nahráli na web update, který by měl zmíněné chyby odstranit. V současné chvíli by tedy vše mělo fungovat jako dřív.

Děkujeme ještě jednou za pochopení.
redakce webu iFauna.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík