urszula

XXX.XXX.124.130
Dobrý den,
moc prosím o názory zkušených, jestli je to samec nebo samička. Podle googlu a zdejších diskuzí usuzuji, že by to mohla být samička, nicméně chci ji koupit parťáka a nerada bych se dočkala potomstva, proto raději dám na radu odborníků. Jaké jsou Vaše zkušenosti se soužitím stejného pohlaví ? Mám klec 70 x 50 x 65 cm, samozřejmostí je denně volný pohyb po pokoji.Předem děkuji za názory.
Valentko

XXX.XXX.216.179
Ja doma riešim ten istí problém. Niesom skúsený chovateľ tak vám radšej s pohlavým neporadím lebo je to veľmi diskutabilné. A počul som že keď andulky nemajú búdku v klietke tak nezahniezdia. To by ste mohli spojiť aj samčeka so samičkou ale radšej si túto informáciu overte. Poznám ľudí ktorý chovajú iba jedno pohlavie a
neviem o tom že by mali nejaké problémy.
urszula
napsal(a):
Dobrý den,
moc prosím o názory zkušených, jestli je to samec nebo samička. Podle googlu a zdejších diskuzí usuzuji, že by to mohla být samička, nicméně chci ji koupit parťáka a nerada bych se dočkala potomstva, proto raději dám na radu odborníků. Jaké jsou Vaše zkušenosti se soužitím stejného pohlaví ? Mám klec 70 x 50 x 65 cm, samozřejmostí je denně volný pohyb po pokoji.Předem děkuji za názory.
Samice.
urszula

XXX.XXX.124.130
Hnízdní budku do klece určitě dávat nebudu, ale abych pak nebyla překvapená . Je to naše první andulka, k tomu nalezenec, takže mám o nich jen teoreticky načteno, a píše se různě.