Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý deň
Chcem sa opýtať na pohlavie môjho ,,Doda/y" myslím si že je to samec opalin ale istota je istota nakoľko chceme samičku

Ďakujem veľmi pekne.A ešte sa chcem spýtať či je pravda že je to pri zoznamovaní dosť agresívne zo strany samčeka na samičku ?
napsal(a):
Ďakujem veľmi pekne.A ešte sa chcem spýtať či je pravda že je to pri zoznamovaní dosť agresívne zo strany samčeka na samičku ?
To je invidualni kus od kusu.Nektere kusy si sednou hned.U jinych to může trvat déle.I u chovnych párů v době toku může byt samec agresivnejsi.Mam par co je mimo hnizdici obdobi k sobe mili,jak přijdou do toku tak se hašteři až lita peří,ale odchovavaji.

A stačí pre pár klietka 120*80*60(d*s*v)našiel som že im to stačí ale zdá sa mi to malé a ešte keď tam dám tu búdku co som vyrobil ,nebudú to mať príliš stiesnene??
napsal(a):
A stačí pre pár klietka 120*80*60(d*s*v)našiel som že im to stačí ale zdá sa mi to malé a ešte keď tam dám tu búdku co som vyrobil ,nebudú to mať príliš stiesnene??
Zpevaci nejsou narocni na velikost prostoru.120 na delku 80šířku v pohodě.
Vysku bych dal 100 .
napsal(a):
Klidně jim na hnízdění postačí klec 100cmx 100cm x80cm (delka x výška x šířka).Mlady bych po odstavu dal do voliery na vylitani ,aby zesilily.

Ok,ďakujem všetkým za odpovede

A ako mám spraviť tu búdku z vonka ?? rozmery búdky 28*21cm a výška 40cm

A ak budete mať čas prosím poslali by ste sem foto vašich spevákov ,rád sa pokocham🐦🐦
napsal(a):
A ak budete mať čas prosím poslali by ste sem foto vašich spevákov ,rád sa pokocham🐦🐦
P.zpěvavy
napsal(a):
JP

Wow máte krásne papagáje ,úprimne zavidim

Keďže by mi mal jeden babkin známi doniesť behom budúceho týždňa nového papagaja spevaveho sa veľmi teším a už som klietku celú vyumyval,pripevnil bidla rôznych hrubok,nachystal nádobky na krmivá a vodu ,
Umiestnil som do klietky asi 20 stebiel jačmeňa a chcem sa spýtať či je vhodné ich tam nechať (myslím že by to mohlo byť doplnkové krmivo,a poslúžilo by mu to aj ako hračka)ale radšej sa pýtam
Prikladám foto