Prodám

Prodám Roselu pestrou nádhernou - Rozela Goldman 10,01 800kč papoušek nádhe...
800 Kč
Kosta7
napsal(a):
Dobrý den měl bych dotaz je možné aby jeden samec krmil druhého Samce přes pletivo ? Dekuji za odpovědi
Je to běžné,to by jste se divil, co je všechno možné ve společných voliérách.Krmí se běžně samci mezi sebou, nebo jiné druhy a někdy se chovají jako opravdové páry. Je to jako na pustém ostrově, nebo ve vězení.
JoPe
napsal(a):
Je to běžné,to by jste se divil, co je všechno možné ve společných voliérách.Krmí se běžně samci mezi sebou, nebo jiné druhy a někdy se chovají jako opravdové páry. Je to jako na pustém ostrově, nebo ve vězení.
Ja jsem si říkal ze je to divné on ten jeden samec je teda už poměrně starý kroužek 2006
Valentko
XXX.XXX.166.58
Aj u mňa sa niekedy andulky s korelami kŕmia navzájom. A je to celkom srandovné sa na nich pozerať keď sa kŕmia
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Jestli nekrmí toho čtrnáctiletého-je přece jen dědek.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
To byla jen ironie-jestli máte možnost dejte ty páry tak,aby se samci nedostali k sobě přes pletivo.Vypadá to ale tak, že nemá zájem o svou samici.
Kosta7
napsal(a):
Taky mě to napadlo ale ze vůbec nechce tu samičku co tam má ? Jak už jsem tu psal jsem začátečník a jsem z toho docela překvapený
To se někdy stává, uvedu vám příklad : od října 2019 jsem se snažil spárovat konkrétní pár Rosel a ti ptáci zkrátka o sebe nejevili zájem a nakonec se začali i nesnášet. V chovu vyzkoušený samec s přícházejícím jarem samici úplně ignoroval a radši by krmil i druhého samce v sousední voliéře.Přitom naprostá většina Rosel pestrých není příliš vybíravá z hlediska výběru partnerta. Můžete mít podobný problém, který zřejmě vyřeší výměna partnera. U mě po výměně samce ješte ten den nový samec samici krmil a výborně se od té doby snášejí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Kosta7
napsal(a):
A kdybych je prohodil ty samce mezi sebou ?
Také možnost,ale už nesmí být přes pletivo,dělali by to dále.
Jsou různé způsoby, zadělat voliéru tak, aby se nedostal a neviděl ostatní, nebo vyměnit samce, nebo vyměnit samici. Někdy vadí i zvuk druhého páru.
Já mám samce naopak tak nadrženého, že první samici zabil. Teď má druhou a sedli si parádně, což jsem až tak rychle nečekal.
Opravdu někdy pomůže změna.
Na jednu stranu taky nevlezete na každou.
Ladamusa
napsal(a):
Jsou různé způsoby, zadělat voliéru tak, aby se nedostal a neviděl ostatní, nebo vyměnit samce, nebo vyměnit samici. Někdy vadí i zvuk druhého páru.
Já mám samce naopak tak nadrženého, že první samici zabil. Teď má druhou a sedli si parádně, což jsem až tak rychle nečekal.
Opravdu někdy pomůže změna.
Na jednu stranu taky nevlezete na každou.
Asi to zkusím prohodit mezi sebou a uvidím jestli to pomůže snad ano jinak už nevím
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Kosta7
napsal(a):
Asi to zkusím prohodit mezi sebou a uvidím jestli to pomůže snad ano jinak už nevím
Pouhé prohození vám nepomůže,ti samci už mají k sobě určitý vztah.Musí být ty nové páry co nejdále od sebe,dokonce to může komplikovat i hlasový kontakt.Tím nechci strašit jsou to vlastní zkušenosti,třeba se zadaří a to vám přeji.Konejte co nejrychleji je nejvyšší čas.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pouhé prohození vám nepomůže,ti samci už mají k sobě určitý vztah.Musí být ty nové páry co nejdále od sebe,dokonce to může komplikovat i hlasový kontakt.Tím nechci strašit jsou to vlastní zkušenosti,třeba se zadaří a to vám přeji.Konejte co nejrychleji je nejvyšší čas.
Zkusím vše a uvidíme dekuji