Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2020 20:10
tonyzemo

XXX.XXX.9.192

Dobry den mam prvním rokem rozela rubino před 3 týdny samička začala chodit do budky a zůstávala tam celej den dneska sem měl možnost nakouknot do budky a našel sem 8 vajíček je možné očekávat mlade nebo je něco špatně samička 3leta samec 1 rok a mám strach ji rušit kolik dní mám ještě pocitat

2.6.2020 21:25
chov.amazonku

XXX.XXX.113.22

tonyzemo napsal(a):
Dobry den mam prvním rokem rozela rubino před 3 týdny samička začala chodit do budky a zůstávala tam celej den dneska sem měl možnost nakouknot do budky a našel sem 8 vajíček je možné očekávat mlade nebo je něco špatně samička 3leta samec 1 rok a mám strach ji rušit kolik dní mám ještě pocitat

Záleží kdy začala snášet a kdy zasedla ale určitě ještě počkat, je dobré vajíčka prosvitit.

Valentko

3.6.2020 07:25
Valentko

XXX.XXX.116.66

tonyzemo napsal(a):

Nebojte sa im raz za čas skontrolovať búdku. Musíte mať prehľad čo sa v nej deje.

3.6.2020 14:40
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

nechte je v klidu a pořád jim tam nelezte, když budou mít klid tak vychovají všechna mláďata až na bidlo.

3.6.2020 16:37
K.Z

XXX.XXX.16.217

První musíte zjistit jestli jsou vejce oplozené a pak je nerušit

Přidejte reakci

Přidat smajlík