Zdravím všechny,
z posledních 14 dnů nejsem jako chovatel pár druhů papoušků velmi nadšený. Byl jsem u p. Škopana u Mladé Boleslavi pro páru Ar Horských. První věc, samec údajně přepeřoval, druhá věc, pár byl dle něj nepříbuzný, třetí věc, jsou zdravé. Tímhle jsem myslel, že jsem přišel k páru který jsem hledal. Omyl! První co jsem udělal nechal jsem udělat testy u MVDr. Grymove, potom jsem zašel na krajský úřad ary přepsat a ejhle, bohužel to nejde, ary musí být přepsané na p. Škopana a poté až na mě. Na krajském úřadě jsem zjistil, že nepříbuzné ary jsou příbuzné a DNA jednoho ptáka je z roku 2011, ale rok líhnutí je až 2014. Na to jsem tyto skutečnosti volal panu Škopanovi. On mi rekl, že má vše v pořádku. Nechal jsem si to nějaký den uležet, jak budu jednat dál. Mezi tím přišli testy na boronaviry. Jeden pták silně pozitivní a druhý nespecifický výsledek, což znamená, že titr protilátek je natolik nízký, že nelze říci s jistotou, zda jde o počínající infekci. Na veterině mi bylo řečeno, že samec se škube a že se nejedná o přepeřování. Opět jsem volal p. Škopanovi, tentokrat už s reklamací na vrácení ptáků. Jeho výmluvy se rovnaly pětiletému dítěti. Nakonec jsem ho přesvědčil a ptáky ode mně vzal zpět. Kompenzaci za 2 cesty celkem 1080km a veterina 4600,-? Nedostal jsem z něj nic. Už se mnou nejednal jako se "zákazníkem" žádné pojďte dál. Čekal jsem u brány jako největší vyvrhel. Každá zkušenost něco stojí.
Tímto Vás chci varovat, protože jsem přesvědčený, že nakažené ptáky jistě bude dál nabízet.
Dobry den.
Nejak tomu nerozumim. Pokud jste kupoval, tak vy jste nekontroloval papiry k aram a cisla krouzku atd? Uz pri teto kontrole by jste zjistil ze neco nesedi, tihle ptaci nestoji par korun. Uz v tehle prvni casti jste mohl usetrit a ptaky nebrat. Vase situace je sice smutna, ale jde na ni videt jak muze vypadat chovatelstvi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

21.10. 2018 jsem koupil od škopana 0,1 amazonka bělobřichého, za 9 dní jsem ji reklamoval, byla nemocná. Peníze nevrátil, ale mnohem horší než finanční ztráta, bylo jeho chování, hnus. Je jasné, že kdo obchoduje se zvířaty ve velkém, má zákazníky spokojené, i nespokojené. Ale nechápu, že někdo, komu létá na zahradě ve voliérách milion, nedokáže vyřídit reklamaci. Tento přítel má za mě palec nahoru !! J. Šádek Praha
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
21.10. 2018 jsem koupil od škopana 0,1 amazonka bělobřichého, za 9 dní jsem ji reklamoval, byla nemocná. Peníze nevrátil, ale mnohem horší než finanční ztráta, bylo jeho chování, hnus. Je jasné, že kdo obchoduje se zvířaty ve velkém, má zákazníky spokojené, i nespokojené. Ale nechápu, že někdo, komu létá na zahradě ve voliérách milion, nedokáže vyřídit reklamaci. Tento přítel má za mě palec nahoru !! J. Šádek Praha
Jo jo, Já si dovezl v lednu 2019 samce bělobřichého - dle pána naprosto bezchybného. V malé kleci jsem si všiml jen vytočených prstů. To mě poučil, že je to ze slabých bydel a že se to spraví. Křivice, špatné vzdušné vaky a let něco mezi letícím a padajícím kamenem. Vše trvalé. Kříž