Stěhování chovného páru

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2020 15:11
Jakub Pazderník

XXX.XXX.219.63

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na názor ohledně stěhování papoušků. Mám chovný pár Barnardů, který bych chtěl přesunout do kratší voliéry. Resp. vyměnit je s nově pořízenými Papoušky královskými kteří by se mi více líbili v delší voliéře. Barnardi úspěšně letos poprvé ve voliéře odchovali a nerad bych narušil jejich "chovnost" přesunem do jiné voliéry. O tom že změna prostředí má vliv na papoušky není diskuze, jen se chci poradit jaký máte názor na to jak moc velký ten vliv je. Bude tedy přestěhování páru v tomto období mít razantní vliv na možný odchov příští rok?
Osobně s tím nemám žádné zkušenosti, ale vzhledem k tomu že spoustu chovatelů papoušky přesouvá na zimu do zimovišť tak by snad neměl být problém.
Předem děkuji za rady!

kolimero22

26.10.2020 15:53
kolimero22

XXX.XXX.148.228

ja bych je nechal ve volieře na kterou už si zvykli

Neregistrovaný uživatel

26.10.2020 16:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Jsou páry které můžete stěhovat každou sezónu a jiný pár vám po přestěhování totálně selže,je to individuální. Já osobně bych zrovna s barnardy nehýbal.

26.10.2020 16:30
Zemjanek

XXX.XXX.243.66

Evidentně je stejně chcete stěhovat, takže jim dejte chovnou budku a tu v jiné voliéře dejte na co nejvíc podobné místo, jako visela v původní ať má i stejnou orientaci. Pak už se jen modlete, ať to vyjde. Je škoda měnit něco co funguje...

Přidejte reakci

Přidat smajlík