Alexandr maly

Prodám Alexandra malého - Prodán alexandry malé. Kroužky 2024. Pohlaví urč...
1400 KčCykaPutin
XXX.XXX.236.1
Zdravím,
plánuji si koupit alexandra malého, dostal jsem tip na klec o rozměrech: 54x39x66 cm (d,š,v).
Je to dostačující, nebo ne?
Děkuji moc za odpověď.
CykaPutin
napsal(a):
Zdravím,
plánuji si koupit alexandra malého, dostal jsem tip na klec o rozměrech: 54x39x66 cm (d,š,v).
Je to dostačující, nebo ne?
Děkuji moc za odpověď.
Nie. Ani ked ho budete púštať von aj tak je to malé. Tá klietka je tak pre andulky, kanáriky a aj tie by ste aspoň na hodinu museli púšťať von.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Není ten Putin další z provokatérů?
CykaPutin
XXX.XXX.236.1
O provokatéra se nejedná. Akorát jsem obdržel tuto informaci od prý zkušeného chovatele. Když jsem se ho ptal, jak se tam otočí, když má cca 40 cm, tak prý si nějak poradí. Již jsem mluvil s někým jiným, od koho si aji alexe vezmu a ten mi doporučil daleko větší klec.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Nedávno jsem viděl v Kiku krásného papouška sedí na bidýlku a nepotřebuje žádnou klec-pro začátek ideální.Počká než si něco nastudujete.
Musasa
XXX.XXX.215.64
Tak jste z tazatele udělali zase troubu, ale odpovědi se nedočkal.
Sežeňte si určitě větší klec, podle Vašich možností, ale čím větší tím lepší.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Musasa
napsal(a):
Tak jste z tazatele udělali zase troubu, ale odpovědi se nedočkal.
Sežeňte si určitě větší klec, podle Vašich možností, ale čím větší tím lepší.
No to je hrozné,možná kdyby to nebyl cikající Putin dostal by rad více.Ta vaše rada tu byla psána již několikrát,tak bych z toho nedělal vědu.
mussasa
XXX.XXX.201.122
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedávno jsem viděl v Kiku krásného papouška sedí na bidýlku a nepotřebuje žádnou klec-pro začátek ideální.Počká než si něco nastudujete.
No po pravdě, to co se stalo z diskuzního fóra za poslední dobu nemá obdoby. Proto zde chybí spousta chovatelů, kteří dokázali pomoci .
Množí se nesmyslné dotazy a ještě hloupější odpovědi.
A nad přezdívkami bych nepřemýšlel, proč třeba zborov?
Každý zde má nějaký nick, pro někoho provokující.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
mussasa
napsal(a):
No po pravdě, to co se stalo z diskuzního fóra za poslední dobu nemá obdoby. Proto zde chybí spousta chovatelů, kteří dokázali pomoci .
Množí se nesmyslné dotazy a ještě hloupější odpovědi.
A nad přezdívkami bych nepřemýšlel, proč třeba zborov?
Každý zde má nějaký nick, pro někoho provokující.
Na nesmyslný dotaz podobná odpověď co jiného.Proč zrovna zborov? Nepřemýšlel bych,ale vrtá mi to hlavou-zkuste zapřemýšlet možná na to přijdete i bez nápovědy.