Dobrý den.
Mohu vás poprosit o určení pohlaví? Je rok 2018. A pokud tomu rozumíte více nežli já, je to rosela pestrá přírodní nebo nádherná? Mě se to zdá na samici, moc pěkně vybarvenou. Asi jsem se seknul při výběru.
martin77
napsal(a):
Dobrý den.
Mohu vás poprosit o určení pohlaví? Je rok 2018. A pokud tomu rozumíte více nežli já, je to rosela pestrá přírodní nebo nádherná? Mě se to zdá na samici, moc pěkně vybarvenou. Asi jsem se seknul při výběru.
Sice jsem to napsal k fotce, ale není to moc vidět. Na fotce společné, vpředu je můj šestiletý samec.
martin77
napsal(a):
Dobrý den.
Je to samec rosely pestré jako vyšitý a je pěkný, ale jestli je "nádherný", tak o tom tady můžem dlouho diskutovat, takže podstatné je,aby se líbil vám.
Děkuji za odpovědi. ..to jste mne moc nepotěšili. Ale jsou opravdu krásný. Naivně jsem rok doufal v samičku. Mě se také víc líbí klasika, přírodní. Jen je tu plno inzerátů typu...přírodní nádherná nebo gold a přijde mi to stejné jako klasická přírodní. Tak v tom mám hokej. Nechci zbytečně matlat dva druhy do sebe.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jsou to ptáci na půl cesty mezi přírodní a nádhernou.Přírodní by měla být tmavší,nádherná světlejší.Jestli vám přijde přírodní, nádherná a gold stejná, tak v tom máte opravdu hokej.