Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jan.holý

7.1.2021 08:33
Jan.holý

XXX.XXX.99.215

Zdravím,
chci se zeptat z vašich zkušenosti a nebo vědomosti, jestli víte čím nalákat vrabce do pasti a popřípadě jestli máte nějaké foto pasti, do kterých se dají chytit vrabci. Chci se totiž o ptácích dozvědět více, tak chci třeba jednoho chytit a potom ho hned zase pustit.
Jestli by mi někdo neporadil

7.1.2021 08:46
kareta

XXX.XXX.84.6

Jan.holý napsal(a):
Zdravím,
chci se zeptat z vašich zkušenosti a nebo vědomosti, jestli víte čím nalákat vrabce do pasti a popřípadě jestli máte nějaké foto pasti, do kterých se dají chytit vrabci. Chci se totiž o ptácích dozvědět více, tak chci třeba jednoho chytit a potom ho hned zase pustit.

Zajímalo by mě strašně, když chytíte toho vrabce, tak co se tím dozvíte vice o ptácích ? Jak chytit vrabce, to už jsem věděl jako 10ti letý kluk. Co jste si po ránu šlehnul , nebo co jste posnídal ? Kolik je vám ? Můžete odpovědět ?

7.1.2021 10:00
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Vrabec domový alebo vrabec domáci (lat. Passer domesticus) z čeľade vrabcovité. Žije na prevažnom území Eurázie, Čiže na jeho chov je potrebný súhlas úradu životného prostredia a jeho odchyt je trestný čin.

7.1.2021 13:01
Valentko

XXX.XXX.226.187

Jan.holý napsal(a):
Zdravím,

Nepochopil som velmi naco chcete tie vrabce chytať. Tým že jedného vrabca chytíte sa o nich vela nedozviete . Radšej si o nich prečitajte nejakú knihu a keď sa chcete kochat vrabcami tak im radšej do krmitka nasypte nejake obilie ako by ste ich mali chytať.

7.1.2021 15:03
JoPe

XXX.XXX.82.6

Jan.holý napsal(a):
Zdravím,

Dříve jich bylo jako smetí a teď někde vůbec nejsou. Nemají kde hnízdit, chybí křoviska u domů, hospodářství s domácími zvířaty je málo a sýpky jsou téměř nedostupné. Mám několik párů pod střechou na baráku, kde pravidelně vyvedou mladé a živí se krmením u slepic. Poslední dobou jich hodně bývá vidět ve všech ZOO v otevřených výbězích. Jako malí kluci jsme je chytali do sklopek a pod řešeto a používali je jako krmivo pro dravce a za to by nás dnes asi zavřeli. Pořiďte si dobrý dalekohled, vytvořte skrýš a můžete je pozorovat celoročně a tím se o nich dozvíte nejvíc a jestli pro ně chcete něco udělat, tak nyní máte příležitost je pravidelně přikrmovat.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2021 15:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Jan.holý napsal(a):
Zdravím,

Pokud se chcete o ptácích opravdu dozvědět více zkuste vyhledat-PETR PODPĚRA-nedávno jsem četl od něj krásné pojednání o vrabcích.Hledejte a čtěte a nebude mít potřebu je chytat,protože by to nemělo stejně žádný význam.

7.1.2021 16:26
Axyd

XXX.XXX.130.68

Dajte si na balkón budú na kŕmenie. A prídu vrabce sýkorky hýl je veľa pekných vtáčikov raz sa u nás zastavili bieli holuby. Museli sme zmenšiť otvor lebo žrali ako prasce a nechceli pustiť malé vtáky. Nestresujte ich. Dajte si na okno búdku. Ak sa vám páčia a máte ich radi tak ich nechajte v kľude. Keď budete tráviť čas s nimi v prírode tak sa kním dostanete aj 3 m.

7.1.2021 18:24
lavice

XXX.XXX.90.150

Jan.holý napsal(a):
Zdravím,

Lepší dotaz ani nemůže být........?

Přidejte reakci

Přidat smajlík