Papoušek žlutoramenný (hudet)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2021 19:14
frodik

XXX.XXX.233.6

Dobrý den,
již delší dobu se chystám na chov těchto nádherných papoušků, přečetl jsem si hodně článků, ale zajímali by mě Vaše zkušenosti. Hudeti prý se často nesejdou v toku jedni hnízdí údajně na jaře a někteří na podzim, slízají brzo z mladých a měla by se jim vyhřívat budka u které by neměl chybět tunel min. 15cm. Také by mě zajímalo v jakém stáří Vám nasedají poprvé a jak moc jsou náchylní na počasí.
Děkuji za Vaše zkušenosti, popřípadě bych kdyby byla možnost podzimního odchovu pár kousků koupil, kdyby někdo měl.

7.1.2021 22:07
anuš

XXX.XXX.31.1

Dobrý den,
moji žlutokřídlí nasedají na jaře i na podzim, mám je venku a budku v době odchovu vyhřívám. Tunýlek mám taky a nasedli druhým rokem.

Ogar

8.1.2021 18:44
Ogar

XXX.XXX.192.195

Odchoval jsem mnoho pap.žlutoramenných západních,budku mám ležatého typu,40x25cm,tunel není potřeba,zahnízdí i ve stojaté budce.Odchovávám na podzim,pokud nasednou v srpnu-září/venku/není potřeba tepelný zdroj,pokud nasednou později,přenáším mladé v budce do zimoviště,většinou dostatečně opeřené,budku dám na dno klece,bez víka.Žlutoramení jsou otužilí,ale zimuji je.Hnízdí ve druhém třetím roce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík