Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pitrissa

22.1.2021 17:40
Pitrissa

XXX.XXX.20.139

Dobrý den,
nemá prosím někdo voliéru v pergole u domu? Ideálně zabudovanou, nemyslím jen klec.
Na jaře máme v plánu stavět vstupní pergolu k domu, napadlo nás, že bychom to rovnou spojili s výstavbou voliéry pro naše papoušky. Zajímali by mě nápady a inspirace, ideálně s fotkami. Děkuji.

23.1.2021 09:48
Jimu

XXX.XXX.230.37

Předpokládám, že pergola bude hodně využíváná, takže celkem rušno a pro vás by to bylo příjemné, což by se líbilo i mně, ale pro ptáky by ten ruch a pohyb byl asi stresující. Já mám zahradu 2000 m2, ale voliéru mám ve vzdálenějším místě od domu, kde je největši klid a ptáci nejsou rušeni běžným provozem domácnosti. U voliéry je lavička, takže je odkud ptáky pozorovat. Záleží také jaký druh by jste tam choval, protože mezi druhy jsou velké rozdíly v plachosti. Ať se daří !

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2021 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den.
Už jsem viděl u domu takto řešené voliéry kde byla zakoponována i pergola.
A ptáci se vnich i dochovávaly takže ano jde to. Neříkám že je to správné!Ale co jsem viděla a měl možnost poznat tak to fungovalo. Má to i své kouzlo.Ptáci jsou skoro ochočené a klidné, žádné plašení atd. A to kamarád v pergole paří až do pozdních hodin,muzika (rádio) vyhrává neustále 24h jen na noc ho ztlumí.Byl jsem u něj na pokecu seděli jsme v pergole popíjím kávu a královský mi koukal přes rameno co že to mám dobrého.A i ostatní ptáci byly zavěšený na pletivu a zkoumaly co že to je to dobrého na stole. Pavel

24.1.2021 12:37
Adamko

XXX.XXX.24.11

Já mám voliery blízko pergoly a ptákům nevadí noční hluk ani osvětlení

Přidejte reakci

Přidat smajlík