Inkubator osvetlenie / topne teleso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2021 06:09
TommyMarc

XXX.XXX.126.112

Zdarec. Spravil som si handmade odchovňu pre papagaje (uhynula mi samica amazonika na vajciach) a potrebujem ju nejako vytopiť. Rozmýšľal som nad žiarovkou do terarii ktorá svieti aj vytapa priestor
https://www.superzoo.sk/ziarovka-infrared-basking-spot-50w/# no neviem či to je dobrý nápad dávať k papagajom. Alebo skôr by som mal použiť vyhrevnu dosku a osvetlenie by bolo riešené obyčajnou žiarovkou. Vďaka za rady.

Odchovňu som obkukal od jedného zverolekára ktorý má tiež handmade ale nevedel mi poskytnúť bližšie info keďže ju kupoval.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2021 07:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Žiarovka môže byť, ja to tak tiež mám. Je tam ventilátor a termostat, ktorý reguluje navolenú teplotu. Ja mám takú istú odchovňu handmade ako asi dotyčný pán zverolekár, kupoval som ju od jedného pána z Košíc cez bazoš. Ale kontakt už nemám.

17.2.2021 07:09
TommyMarc

XXX.XXX.18.110

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Žiarovka môže byť, ja to tak tiež mám. Je tam ventilátor a termostat, ktorý reguluje navolenú teplotu. Ja mám takú istú odchovňu handmade ako asi dotyčný pán zverolekár, kupoval som ju od jedného pána z Košíc cez bazoš. Ale kontakt už nemám.

Presne táto je tiež z Ke od pána takže to bude asi ten istý pán 🤣 ten ventilator Vám beží stále? A žiarovka svieti celý čas? Lebo zverolekar tam ma 2x žiarovku tak si myslím že jedna stále svieti a druhá sa vypína po dosiahnutí určitej teploty. Ako to funguje u vás?

Přidejte reakci

Přidat smajlík