Jorgen

XXX.XXX.232.12
Myslite,ze ty zadni pera ma tak ojete z pletiva?penanty mam ve 4m voliere.samice taky chodi po pletivu,ale ta to nema v takovem stavu.diky
Jorgen

XXX.XXX.232.12
Dikes
Jorgen

XXX.XXX.77.48
Tak tomu samcovi to dela samice.rikal jsem si zda jim uz nedat budku at ji zamestnam necim jinym nez ze samcovi likviduje peri.ale ty teplotni podminky se mi jeste nezdaji vhodne.maji jen kryty zalet ze 3 stran
MIST
napsal(a):
Pletivo máte ve voliérách usazené správně. Vnitřní strana svisle dolů, přímo proto se dává takto, aby se předešlo těmto problémům s třepením apod. 😊 Je to jak píše JoPe 👍
To mě nikdy nenapadlo, že je v tom nějaký systém, jakou stranou dávat pletivo dovnitř a ven. Každopádně děkuji za nový poznatek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
U mne zabraly smrkové větve na okus-to se ale samec poškozoval sám.Jestli je možnost dejte samičku zvlášť,jen na oční kontakt, než začne chovná sezóna.
Jorgen

XXX.XXX.232.12
Vetve maji porad
Jorgen

XXX.XXX.84.89
tak nakonec si to vyhryzal sám jak jsem vypozoroval.dneskem bohuzel poslední brko...je uplne bez ocasních per.trčí mu jen ze zadku ožrané stvoly brk.S tímto zkušenost nemám.asi bych mu to mel odstranit,ze?at dorostou.máte nejaký návod dle zkušenosti?drápky zobak atd už jsem měl tu čest ošetřovat.ale toto ještě né,děkuji za slusne reakce
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jorgen
napsal(a):
tak nakonec si to vyhryzal sám jak jsem vypozoroval.dneskem bohuzel poslední brko...je uplne bez ocasních per.trčí mu jen ze zadku ožrané stvoly brk.S tímto zkušenost nemám.asi bych mu to mel odstranit,ze?at dorostou.máte nejaký návod dle zkušenosti?drápky zobak atd už jsem měl tu čest ošetřovat.ale toto ještě né,děkuji za slusne reakce
Ty zbytky brk odstraňte kleštičkama,aby mu narostlo nové peří-jinak budete čekat do pelichání na podzim. Nový ocas pokud mu dá pokoj bude mít zhruba za 8 týdnů.Dávejte větve na okus ať se zabaví.Před dvěma měsíci jsem měl totéž u penanta a už je zase fešák.
Jorgen

XXX.XXX.232.12
Jakoze vytrhat klestickama ano?chapu to spravne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jorgen
napsal(a):
Jakoze vytrhat klestickama ano?chapu to spravne?
Přesně tak.Prsty to půjde těžko.