Exomed

Druh není v seznamu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2021 19:00
frodik

XXX.XXX.233.6

Dobrý večer,
na jakou adresu se posílají vzorky na DNA je to pořád K Hájům nebo je již nová adresa, nejsem si jistý, protože jsem někde slyšel že se adresa změnila.
Díky za radu.

16.3.2021 19:06
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

frodik napsal(a):
Dobrý večer,
na jakou adresu se posílají vzorky na DNA je to pořád K Hájům nebo je již nová adresa, nejsem si jistý, protože jsem někde slyšel že se adresa změnila.
Díky za radu.

MVDr. Michal Sloboda Ph.D.
Smetanova Lhota 91
398 04
Česká republika

16.3.2021 19:15
eli22

XXX.XXX.58.43

Miroslav Bláha napsal(a):
MVDr. Michal Sloboda Ph.D.
Smetanova Lhota 91
398 04
Česká republika

Pan Sloboda se usídlil kousek od nás ve Smetanově Lhotě. No myslím ale, že je jedno kam se to pošle, jestli k Hájům nebo do Smetanky, protože on to stejně veze pak do laborky do Prahy k těm Hájům.

16.3.2021 19:19
mara35

XXX.XXX.40.176

eli22 napsal(a):
Pan Sloboda se usídlil kousek od nás ve Smetanově Lhotě. No myslím ale, že je jedno kam se to pošle, jestli k Hájům nebo do Smetanky, protože on to stejně veze pak do laborky do Prahy k těm Hájům.

Neni to jedno v prosinci jsem posílál vzorky na starou adresu a bylo mi divné že to trvá dlouho ,když ni přišli výsledky tak mi pan Sloboda psal že příště už posílat na novou adresu že by to už pak nemusel dostat.

16.3.2021 19:36
eli22

XXX.XXX.58.43

Aha, tak to je pro mě nová informace, tak to se omlouvám.

16.3.2021 20:06
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

eli22 napsal(a):

Nevím, proč na to odpovídáte mně Nicméně než něco napíšete, tak si ověřte informace a pak teprve komentujte!

Bartos

25.3.2021 09:48
Bartos

XXX.XXX.181.79

Dnes jsem se informoval, kam poslat, a bylo mi řečeno, že mohu klidně rovnou na pražskou adresu /Háje nebo tak nějak/.

25.3.2021 17:15
mara35

XXX.XXX.3.170

Bartos napsal(a):
Dnes jsem se informoval, kam poslat, a bylo mi řečeno, že mohu klidně rovnou na pražskou adresu /Háje nebo tak nějak/.

Tak to je zajímavé mě poslal toto.

michal@exomed.cz michal@exomed.cz
Komu:
marak38@seznam.cz
DNA - poslali jste vzorky na špatnou adresu
Dobrý den,
vzorky jste poslali na naši starou adresu a i proto vyšetření trvalo tak
dlouho. Do budoucna prosím používejte pouze novou adresu, ta stará už
opravdu fungovat nebude.

Nová adresa:

Michal Sloboda, Exomed.cz
Smetanova Lhota 91
39804

30.3.2021 14:49
krska

XXX.XXX.198.19

No možná je to jedno kam to pošlete .Já jsem poslal jedny vzorky v lednu a další v březnu na novou adresu a žádná odezva asi solidní firma .

Honza..

30.3.2021 21:35
Honza..

XXX.XXX.182.17

Já posílal a do týdne výsledky doma. Výsledky přišly a platba proběhla až když výsledky poslali i s fakturou. Zamě zatím bez problémů.

31.3.2021 15:22
Sula.jaroslav@email.cz

XXX.XXX.155.0

Dobrý den, cca před 14dny dopoledne posláno "doporučeně" na novou adresu a zaplaceno převodem. O den později doručeno (přišla potvrzující sms z pošty) a když jsem volal za jak dlouho cca mohu čekat výsledky, tak mi bylo řečeno, že asi 7 - 10 dnů, no a 8 den k večeru byly v mailu. Samozřejmě asi záleží na tom, kolik se jim sejde vzorků. Pokud to je v létě nebo na podzim přes hlavní sezónu to bude logicky trvat dýl. Moje předání loni v srpnu i zaplacení proběhlo na burze a hned mi bylo sděleno, že výsledky za 30 - 40 dnů. Přišly za necelý měsíc, ale i tak za mě 100% spokojenost.
Přeji hezký den a úspěšnou chovnou sezonu.

31.3.2021 21:05
arčí88

XXX.XXX.158.34

Dobrý večer, můj názor je takový teď co tady čtu že na výsledky čekáte déle na výsledky. Co posílám do Genexone v Olomouci tak jeden den pošlu a hned ten i zaplatím předem a třetí den mám výsledky v emailu. Tímto nechci hanit firmu Exomed. Posílám vzorky i v létě a taky na podzim.

1.4.2021 10:09
eli22

XXX.XXX.58.43

arčí88 napsal(a):
Dobrý večer, můj názor je takový teď co tady čtu že na výsledky čekáte déle na výsledky. Co posílám do Genexone v Olomouci tak jeden den pošlu a hned ten i zaplatím předem a třetí den mám výsledky v emailu. Tímto nechci hanit firmu Exomed. Posílám vzorky i v létě a taky na podzim.

Zdravím, kolik tam platíte za vzorek? Díky

1.4.2021 10:44
Sula.jaroslav@email.cz

XXX.XXX.155.0

Zdravím, tak asi to může být tím, že třeba do Genexone posílá vzorky méně chovatelů? Hodně lidí to asi nepřizná, ale i cena je rozhodujicí. Je rozdíl, když někdo pošle třeba 5 vzorků a nebo když za rok zašlete 50 a více vzorků. Jak fungovaly burzy, tak jsem byl rád, že tam byli z Exomed a plně mi vyhovovala možnost vzorky na místě odevzdat, zaplatit a védět, že mi odpadá cesta na poštu na které si ve většině případů musíte odstát frontu a někdy i víc jak 30min.
To máte jak s obchody, každý má svůj obchůdek nebo hypermarket na který nedá dopustit a na jiné nadává. Pokud se však i tam naskytne pro něj zajímavá akce, tak tam stejně vleze ale pořád bude mít svůj obchod, kde chodí raději.
Je to každého svobodné rozhodnutí u které firmy si najde své pro a proti, komu důvěřuje více a komu méně.
Přeji hezký den

1.4.2021 22:07
arčí88

XXX.XXX.158.34

eli22 napsal(a):
Zdravím, kolik tam platíte za vzorek? Díky

Tady posílám odkaz i ceníkem. Jak bylo psáno nahoře každý může dávat kam chce vzorky, já jsem spokojen s genexone už 13 let a bez problému.
https://www.genexone.cz/cenik-ptaci-bezci-a-letci

2.4.2021 08:33
eli22

XXX.XXX.58.43

arčí88 napsal(a):
Tady posílám odkaz i ceníkem. Jak bylo psáno nahoře každý může dávat kam chce vzorky, já jsem spokojen s genexone už 13 let a bez problému.
https://www.genexone.cz/cenik-ptaci-bezci-a-letci

Díky.

2.4.2021 10:02
vegh

XXX.XXX.63.218

Sula.jaroslav@email.cz napsal(a):
Zdravím, tak asi to může být tím, že třeba do Genexone posílá vzorky méně chovatelů? Hodně lidí to asi nepřizná, ale i cena je rozhodujicí. Je rozdíl, když někdo pošle třeba 5 vzorků a nebo když za rok zašlete 50 a více vzorků. Jak fungovaly burzy, tak jsem byl rád, že tam byli z Exomed a plně mi vyhovovala možnost vzorky na místě odevzdat, zaplatit a védět, že mi odpadá cesta na poštu na které si ve většině případů musíte odstát frontu a někdy i víc jak 30min.
To máte jak s obchody, každý má svůj obchůdek nebo hypermarket na který nedá dopustit a na jiné nadává. Pokud se však i tam naskytne pro něj zajímavá akce, tak tam stejně vleze ale pořád bude mít svůj obchod, kde chodí raději.
Je to každého svobodné rozhodnutí u které firmy si najde své pro a proti, komu důvěřuje více a komu méně.
Přeji hezký den

Ja dlhé roky dávám do Bratislavi Slovgen s.r.o.vyplaťim treba 20-30kusov naraz posielám 3-4 kusy podla potréb obyčajne do obálky a do poš.zhránky.vysledok do tyžna mám.Ešťe bolo stále 100% né.

3.4.2021 19:00
eli22

XXX.XXX.58.43

vegh napsal(a):
Ja dlhé roky dávám do Bratislavi Slovgen s.r.o.vyplaťim treba 20-30kusov naraz posielám 3-4 kusy podla potréb obyčajne do obálky a do poš.zhránky.vysledok do tyžna mám.Ešťe bolo stále 100% né.

Jakože zaplatíte předem za cca 30 kusů a následně z toho čerpáte?

3.4.2021 19:31
vegh

XXX.XXX.63.218

eli22 napsal(a):
Jakože zaplatíte předem za cca 30 kusů a následně z toho čerpáte?

presne tak vyžádám fakturu na 20-kusov je to lacnejšé.a potom podla potreb posielám zorky a odpisuju ked ich minem oznámia,že skončyl POUKAZ.nemusí na poštu čakať.

3.4.2021 21:14
eli22

XXX.XXX.58.43

vegh napsal(a):
presne tak vyžádám fakturu na 20-kusov je to lacnejšé.a potom podla potreb posielám zorky a odpisuju ked ich minem oznámia,že skončyl POUKAZ.nemusí na poštu čakať.

Dobrý, nevěděla jsem, že to takto funguje. Díky.

3.4.2021 23:21
Sula.jaroslav@email.cz

XXX.XXX.155.0

Myslím, že podobně zvýhodněné předplacené balíčky u Exomed taky byly nebo možná ještě jsou.
Mě osobně vyhovuje, když si odeberu a pošlu poštou nebo odevzdám na burze cca kolem 10 vzorků najednou.

4.4.2021 17:04
J.G.

XXX.XXX.127.171

eli22 napsal(a):
Dobrý, nevěděla jsem, že to takto funguje. Díky.

Nevím jestli už to nezrušili,ale poukaz měl platnost rok. Tzn. že si koupíte voucher třeba na 50 vzorků, ten rok vypotřebujete 30 a 20 vám propadne...

4.4.2021 17:37
eli22

XXX.XXX.58.43

J.G. napsal(a):
Nevím jestli už to nezrušili,ale poukaz měl platnost rok. Tzn. že si koupíte voucher třeba na 50 vzorků, ten rok vypotřebujete 30 a 20 vám propadne...

Tak já dávám tak deset za celý rok

4.4.2021 17:39
J.G.

XXX.XXX.127.171

eli22 napsal(a):
Tak já dávám tak deset za celý rok

Jasně, jenom že to u nich tak fungovalo 🙂

4.4.2021 18:10
vegh

XXX.XXX.63.218

J.G. napsal(a):

Ja som mal vlani naposledi 20 vyplaťené a teraz som poslal posledné 3.a prišel vysledok porjadku .

4.4.2021 18:13
J.G.

XXX.XXX.127.171

vegh napsal(a):
Ja som mal vlani naposledi 20 vyplaťené a teraz som poslal posledné 3.a prišel vysledok porjadku .

Jak jsem psal, nevím,jestli to tak ještě mají. Vouchery mívaly platnost 1 rok. 🙂

5.4.2021 21:00
papagaj123

XXX.XXX.251.252

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak funguje DNA u exomedu děkuji.

5.4.2021 22:19
JoPe

XXX.XXX.82.6

papagaj123 napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak funguje DNA u exomedu děkuji.

Dobře , vyfasujete sady, odeberete vzorky, zašlete a přijde vám na mail výsledek, nebo si necháte vystavit certifikát a následně zaplatíte.

2.5.2021 19:54
exomed.cz

XXX.XXX.65.4

Dobrý den, určitě NEPOSÍLAT! ani NEVOZIT! vzorky na adresu K Hájům 946, Praha, ale nová, jediná a aktuální adresa je: Michal Sloboda, Exomed.cz, Smetanova Lhota 91, 39804, tam je vše co je pro analýzu v laboratoři potřebné. Zároveň Vásmoc prosím, opravdu posílejte vzorky DOPORUČENĚ, protože pokud to neuděláte a vzorky se po cestě k nám ztratí, je situace taková, že Vy čekáte na výsledky úplně zbytečně a my o žádných Vašich vzorcích nevíme. Druhá moje prosba se táká omezení dotazů typu DOBRÝ DEN, DORAZILY K VÁM VZORKY? Absolutně nemáme kapacitu na podobné dotazy odpovídat a musí to být tak, že Vy máte potvrzení od pošty KDY k nám vzorky byly doručeny a od toho dne my potřebujeme 7-10 dní.
Moc děkuju za pochopení a co nejdříve se na Vás těším na některé z ptačích burz.
Michal Sloboda

2.5.2021 22:35
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

exomed.cz napsal(a):
Dobrý den, určitě NEPOSÍLAT! ani NEVOZIT! vzorky na adresu K Hájům 946, Praha, ale nová, jediná a aktuální adresa je: Michal Sloboda, Exomed.cz, Smetanova Lhota 91, 39804, tam je vše co je pro analýzu v laboratoři potřebné. Zároveň Vásmoc prosím, opravdu posílejte vzorky DOPORUČENĚ, protože pokud to neuděláte a vzorky se po cestě k nám ztratí, je situace taková, že Vy čekáte na výsledky úplně zbytečně a my o žádných Vašich vzorcích nevíme. Druhá moje prosba se táká omezení dotazů typu DOBRÝ DEN, DORAZILY K VÁM VZORKY? Absolutně nemáme kapacitu na podobné dotazy odpovídat a musí to být tak, že Vy máte potvrzení od pošty KDY k nám vzorky byly doručeny a od toho dne my potřebujeme 7-10 dní.
Moc děkuju za pochopení a co nejdříve se na Vás těším na některé z ptačích burz.
Michal Sloboda

Přidejte reakci

Přidat smajlík