petr.e

XXX.XXX.2.30
Dobry den,
mam ve voliere papousky horske, rosely a andulky. Dnes jsem tam sel s krmenim a nasel jsem samici na zemi bez znamek zivota a bez hlavy. Nevim co si o tom mam myslet.
Vůbec nechapu co se mohlo stat. Napada vas neco?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Přes pletivo útočí kočka,kuna hledá škvíru,kterou pak pronikne a udělá výřad,potkan se podhrabává.Typuji útok kočky přes pletivo.Sousedé mají dobrého nočního lovce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kičněp
napsal(a):
pres pletivo utoci i kuna pane zborov..
To je mi novinka-ale dnes je všechno je možné.
petr.e
napsal(a):
Dobry den,
mam ve voliere papousky horske, rosely a andulky. Dnes jsem tam sel s krmenim a nasel jsem samici na zemi bez znamek zivota a bez hlavy. Nevim co si o tom mam myslet.
udělejte dvojité pletivo a máte od urvaných hlav, nohou atd pokoj...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kičněp
napsal(a):
pres pletivo utoci i kuna pane zborov..
Pokud je pták bez hlavy a nebo nohou má to určitě na svědomí kočka-protože má vytažitelné drápy na rozdíl od kuny.Útok kočky jsem viděl, takže znám i následky.
petr.e
napsal(a):
Dobry den,
Mě tohle udělala Lasička u Kakariků pletivem 19x19,ale měla následně smůlu,můj hlídač fenka NO byla rychlejší,tak se ta"potvora" nedostala moc daleko od voliér!K.
Petr.e

XXX.XXX.97.186
Mohu zkusit dat sklapovaci past k voliere. Ale nevim jakou zvolit navnadu. Treba to pomuze. Volieru prohledam a zkusim najit nejakou stopu. Snih mame. Dekuji za vase odpovedi
Petr.e

XXX.XXX.97.186
Voliera je zazimovana, pletivo je pristupne jen z male casti, okolo mam tvrdou folii. Papousek byl nalezen bez hlavy v casti bez pletiva kde je plna stena, cca 1,5m od pletiva. Neco jako by ho tam zatahlo...