5008

XXX.XXX.228.41
chovatelaustralie
napsal(a):
Chtěl bych se zeptat jak to postihlo chovatele exotů. Určitě v této oblasti je dost chovatelů a tak jestli má někdo nějaké informace i když je to nyní hodně živé.
To myslíte vážně? Oni přišli o domovy a budou si vypisovat se zvědavci co ptáci ? Ti mají jiné starosti!
5008
napsal(a):
To myslíte vážně? Oni přišli o domovy a budou si vypisovat se zvědavci co ptáci ? Ti mají jiné starosti!
Asi jste možná nepochopil, že někdo by třeba nějak rád vypomohl třeba nabídnout volnou voliéru na dočasné umístění některých chovaných ptáků. Chápu, že postižení lidé a zvířata teď jsou v těžkých problémech. Proto si myslím, že přeci nějaká chovatelská a lidská soudržnost může být. Nikdo nechce po nikom z postižených vypisovat jak se mu daří odchovy nebo něco podobného. Také si myslím, že otázka byla myšlena spíše na někoho vašeho známého komu by jste mohli jestli, že jste v jeho blízkosti pomoci.
5008

XXX.XXX.228.41
chovatelaustralie
napsal(a):
Chtěl bych se zeptat jak to postihlo chovatele exotů. Určitě v této oblasti je dost chovatelů a tak jestli má někdo nějaké informace i když je to nyní hodně živé.
O pomoci nic nepíšete, jen vás zajímají informace jako nějakého zvědavce, proto moje reakce. Kdo chce pomoci samozřejmě 👍
Jorgen

XXX.XXX.89.251
Jsme na serveru ifauna tykajici se zvirat.me dotaz blby nepripadal.a samozrejme existencni zalezitost je uplne nekde jinde.ale ptat se na tomto serveru dotaz ohledne ptactva a te katastrofy mi hloupe teda nepripada.pro nekoho muze byt chovatelstvi cely zivot.a prijit zivelnou katastrofou o lasku ke zviratum,nebo napr o nejakou kolekci aru,ci vzacnejsich druhu muze byt taky pohroma
Víte vy vůbec co se na Hodonínsku stalo? Těm lidem popadali baráky a vy si myslíte, že tornádo se vyhnulo volierám?,že ptáky dají k vám a sami budou spát pod stanem a žrát zrní. Aspoň jeden den se vyser...te na ptáky a pošlete jim třeba přes transparentní účet města Hodonín peníze. Letos jsem si přišel díky ptákům na 10700 korun, už jsem je poslal, a kolik jste si vydělali vy? Na to ani nemusíte odpovídat, hlavně nepište nesmysly jak chcete pomáhat zachraňovat ptáky z hodonínska.
jf97
napsal(a):
Víte vy vůbec co se na Hodonínsku stalo? Těm lidem popadali baráky a vy si myslíte, že tornádo se vyhnulo volierám?,že ptáky dají k vám a sami budou spát pod stanem a žrát zrní. Aspoň jeden den se vyser...te na ptáky a pošlete jim třeba přes transparentní účet města Hodonín peníze. Letos jsem si přišel díky ptákům na 10700 korun, už jsem je poslal, a kolik jste si vydělali vy? Na to ani nemusíte odpovídat, hlavně nepište nesmysly jak chcete pomáhat zachraňovat ptáky z hodonínska.
Klasický akorát urážky atd., pokud se ti to téma nezamlouvá, tak tu ani nepiš. Tobě se nelíbí nic a jestli si vydělal nebo nevydělal nikoho nezajímá, někteří to nedělají pro peníze, ale protože je to baví a to víš, že sem taky poslal peníze a ne peníze z ptáků
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kirinka
napsal(a):
Zdravím vás, pokud sledujete zdejší inzerci, tam prosil pan z Mikulčic o pomoc. Opravu voliér, má totiž úplně jiné starosti...Dům v troskách. A voliéry?.. . Poslal fotografie, podivejte se sami.
Tak to je výzva pro ty, co to umí a mohou pomoci.
Nemohu najít, nemáte Link nebo klíčové slovo, prosím?
Uživatel s deaktivovaným účtem

odkaz na inzerát je o tři příspěvky výš