Andulkáč

XXX.XXX.120.195
Vie mi niekto povedať?
Oplatí sa niesť andulky do Hodonína? Po čom boli naposledy vykupované?
Alebo bude lepšie rozdať ich zadarmo?
clok

XXX.XXX.57.161
Andulkáč
napsal(a):
Vie mi niekto povedať?
Oplatí sa niesť andulky do Hodonína? Po čom boli naposledy vykupované?
Alebo bude lepšie rozdať ich zadarmo?
par burz jsem ted nebyl..ale vykup daval 150 pred mesicem cca..klidne je vemte veznu si i dve pary ale zalezi jestli si vyberu.
Přivezu letošní 0,1 Korelu pastelolící perlovou / bělohlavé.
776 851 492
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
........Burza Hodonin?....na stoloch par vtakov neslobodno tam merať cestu...o 8h po burze..aj ked pršalo..........Hodonin upada upadol na taku burzu ako Senec,v senci bolo viac ludí aj predajcov vtakov.......nadavate na Nitru zlata nitra....aj ked su tam opatrenia...........
Upadá to v Hodoníně měli jsme taky takový pocit. I těch ptáků nic moc výběr. Aby to časem nedopadlo jako v Břeclavi.
Kaka35
napsal(a):
Upadá to v Hodoníně měli jsme taky takový pocit. I těch ptáků nic moc výběr. Aby to časem nedopadlo jako v Břeclavi.
Dopadne to jak v Břeclavi. Za tu dobu co burza funguje tam nikdo nic neinvestoval. Jediné, co se změnilo bylo vyšší vstupné. Když jsem pány pořadatele upozornil na špatné osvětlení, nevhodné parkoviště, tak mi ještě nadávali. Vstupné mají stejné jako v Kroměříži a podmínky nesrovnatelné. Kde není vůle, nepomůže nic.
maxa
napsal(a):
Nemůžete to srovnávat z Kroměříží - Hodonín je lokální burza to za prve a pokud se letos méně urodilo tak zákonitě prodává a kupuje méně chovatelů - někdo to má sotva vylétlé a hodně jich čeká s prodejem na podzim!!!Samozřejmě jsou dovolené a v létě narvané burzy?
Když mají stejné vstupné, tak by měli mít srovnatelnou úroveň. A když je to lokální burza a v tom s Vámi souhlasím, tak ať tomu odpovídá i to vstupné. Nevím, jestli tuto burzu navštěvujete, ale v halách je ještě původní osvětlení, které tam bylo v roce 1998,když jsem tam sloužil v armádě. Odvezli z hangáru techniku a nikdo tam na nic nehrábnul. Jednou na podzim jsem vjel autem na spodní parkoviště, bylo po dešti, tak jsem zastavil hned u kraje panelové cesty. Byl jsem vykázán a když jsem pořadateli tvrdil, že mám nízký podvozek, že nevyjedu, tak na mě ječel, že ho to nezajímá. Všude mokro a tráva po kolena. Jak myslíte, že to dopadlo. Vytahovat mě jeden prodejce s dodávkou. Já už tam od té doby nejezdím, přitom to mám jen 10 km. Neochota něco změnit, jen argumenty, že areál patří městu a oni nic nemohou.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
........Burza Hodonin?....na stoloch par vtakov neslobodno tam merať cestu...o 8h po burze..aj ked pršalo..........Hodonin upada upadol na taku burzu ako Senec,v senci bolo viac ludí aj predajcov vtakov.......nadavate na Nitru zlata nitra....aj ked su tam opatrenia...........
Čo trepeš Nitra naposledy nulová čo mám informácie z viacerých zdrojov.